Belépés
Arra kellett rájönnöm, hogy egyik legfontosabb emberi érték
Arra kellett rájönnöm, hogy az egyik legfontosabb emberi érték, az a bizalom, de ez a legtörékenyebb is.
Bármiről is legyen szó. Munkakapcsolat, baráti, szerelmi, de még az ellenfelek között is van az a fajta bizalom, amikor, tudom, mit várhatok el a másiktól, amikor tudom, hogy, amit mondd, az úgy is lesz.
Mert amikor megbízok valakiben, akkor beengedem őt az életembe, e...
2018-10-13 08:14:12
Zonda Attila: Boldogság könyv, Medvegomba
... Szentföldnek is nevezett Felső-Háromszéken szembekérdezni a ferencrendi zárda lakóinak. Ők magához az Istenhez hasonlítottak abban, hogy a döntésüket elfogadni volt szokás, vitatni soha. Ez a bizalom, amit ők kaptak tőlünk, csak Istennek és az őt szolgáló, jó akaratú embereknek jár ki.
Jó néhány napig jártuk együtt a pap bácsival a háromszéki hegyeket, és közben sok gombát gy...
2018-10-12 06:16:46
Iránymutató
... keresésben telik el. Mária személyében tehát egy olyan ember áll előttünk, aki célhoz érkezett. Célunk nekünk is a mennyország kell legyen, s e cél felé zarándokolva a mi szíveinket és a hit, a bizalom és a szeretet kell betöltse.
Az ember boldog a szeretet karjában. És nem vitás, hogy a sokféle emberi tevékenység közül a szeretet gyakorlása, adása, elfogadása a legfontosabb,...
2018-10-11 17:13:53
Megbocsátás
... és Istenre tartozik, kibékülni viszont csak abban az esetben tudunk az illetővel, ha ő is akarja. A...
2018-10-10 20:22:46
Az Észak-Korea elleni szankciók felülvizsgálatát sürgeti Moszkva, Peking és Phenjan
... érintett országok erőfeszítéseit a rendezésről folytatott párbeszéd előmozdítása érdekében, és támogatásukról biztosították az Észak-Korea és az Egyesült Államok, illetve a két Korea között a bizalomerősítésről és a kapcsolatok normalizálásáról folytatott tárgyalásokat.
A miniszterhelyettesek megerősítették, hogy országaik a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítésére, valami...
2018-10-10 15:21:50
A székely, a magyar és a megyezászlót el kell távolítani egy székelyföldi tanácsteremből, a németet, izraelit é
... számára, és erkölcsi kötelesség tisztelettel emlékezni az egykori kisebbségi társakra. A politikus az Egyesült Államok zászlaját a Románia legfontosabb stratégiai partnere iránti elismerés és bizalom jeleként adományozta.
Tamás Sándor az MTI kérdésére elmondta: kíváncsian várják a jogerős bírósági ítélet indoklását, és pontosítást fognak kérni abban a tekintetben, hogy mi leg...
2018-10-10 14:31:57
Külföldi sajtó Magyarországról - Brit lap a kormány iránti bizalom növekedéséről, francia lap a külföldi ösztön
...
A Financial Times cikke a Bertelsmann Alapítvány német nonprofit szervezet 41 iparosodott országot vizsgáló, kedden megjelent tanulmányának megállapításait ismertetve azt írta, hogy a polgárok bizalma a Magyarország, Lengyelország és Törökország illiberális kormányzatai iránt növekszik, annak ellenére, hogy ezekben az országokban hanyatlóban vannak a demokrácia normái. Az oko...
2018-10-10 14:22:16
A holokauszt óta először avattak ortodox rabbikat Berlinben
... Heiko Maas német külügyminiszter.
A miniszter ünnepi köszöntőjében kiemelte: "ajándék, méghozzá érdemtelenül kapott ajándék, de a jogállamunk és a demokráciánk iránti megelőlegezett bizalom" jele, hogy Németország legnagyobb zsidó közössége Berlinben él, abban a városban, ahol eldöntötték és megtervezték a zsidók deportálását és legyilkolását.
"Minden erőnkkel meg kell ...
2018-10-09 18:32:06
Londoni elemzők: egyharmados az esélye a két éven belüli globális recessziónak
... növekedési kockázatai közé sorolja azt is, hogy a globális részvénypiacok most már nagyon magasan árazottak, és ebben a helyzetben a lehetőségek között van egy olyan piaci visszaesés, amely a bizalomra és a kiadásokra is hatással lehet.
A CEBR tanulmányában szereplő negyedik kockázati tényező az, hogy a monetáris adatok tanúsága szerint lassul a globális pénzellátás bővülése ...
2018-10-08 17:39:59
Fizetett, és egyelőre nem mond le Marosvásárhely RMDSZ-es alpolgármestere
... kérte a politikust, nemcsak a dél-koreai út, hanem az alpolgármesteri tevékenysége miatt is.
Az RMDSZ alapszabálya értelmében a megyei szervezet állandó tanácsa jogkörébe tartozik a bizalom megvonása a szövetség választott vagy kinevezett tisztségviselőitől.
Péter Ferenc, a megyei szervezet elnöke az MTI-nek nyilatkozva elmondta: Makkai Gergely azt követően lett alpolg...
2018-10-08 17:14:06
1 2 3 ..................663 664 .........995 996 .........1326 1327 1328 
Címkék: Zonda Attila, Marosvásárhely RMDSZ-es, Egyesült Államok, Tamás Sándor, Financial Times, Bertelsmann Alapítvány, Heiko Maas, Péter Ferenc, Makkai Gergely, székelyföldi tanácsteremből, kormány iránti, külföldi ösztön, egyik legfontosabb, ellenfelek között, ferencrendi zárda, döntésüket elfogadni, háromszéki hegyeket, olyan ember, mennyország kell, szeretet kell, ember boldog, szeretet karjában, sokféle emberi, szeretet gyakorlása, esetben tudunk, rendezésről folytatott, kapcsolatok normalizálásáról, egykori kisebbségi, jogerős bírósági, polgárok bizalma, országokban hanyatlóban, demokrácia normái, miniszter ünnepi, demokráciánk iránti, zsidók deportálását, globális részvénypiacok, lehetőségek között, olyan piaci, monetáris adatok, globális pénzellátás, alpolgármesteri tevékenysége, megyei szervezet, bizalom megvonása, szövetség választott, felülvizsgálatát, normalizálásáról, alpolgármestere, megállapításait, külügyminiszter, magyarországról, alpolgármesteri, tanácsteremből, megelőlegezett,
© 2013 TVN.HU Kft.