Regisztráció  Belépés
Ezoterikus mesék
... egyértelműen bizonyítja a Teremtő létezését, és határtalan, számunkra szinte felfoghatatlan képességeit. Köszönöm hogy eljöttek ide megszemlélni Isten teremtő erejének egyik kézzelfogható bizonyítékát. Ha körülnéznek, ha tükörbe néznek, mindenütt az ő alkotásait látják. Ha pedig teremt, műveket alkot, akkor létezik!


...
2017-12-16 18:45:30
Ukrán oktatási törvény - Magyar képviselők: Magyarország elkötelezett Ukrajna nyugati beilleszkedése mellett
... egyesült és szabad Európával.
A magyar képviselők felhívták a figyelmet: Magyarország az elkötelezettségének kritikus pillanatokban, például a fordított gázáramlás biztosításakor is bizonyítékát adta. Közölték: az ukrán oktatási törvény 7. cikke szerintük "két okból is eltéríti Ukrajnát" attól, hogy beilleszkedjen a nyugati világba.
Az egyik ok - írták -, hogy ha a gyerm...
2017-12-11 19:23:39
2017. november 29., szerdai Napiszöveg
... vágyat érzel arra,
hogy Jehova akaratát cselekedd?
Szívből átérzed azt a felelősségedet,
hogy segíts másoknak közelebb
kerülni Jehovához? Láttad annak
bizonyítékát, hogy Jehova beavatkozott
az életedbe? Ha ezekre a kérdésekre
egyértelmű igennel válaszolsz,
az vajon azt jelenti, hogy égi elhívású vagy?
Nem. Miért mondhatjuk ezt?...
2017-11-30 18:49:02
Európában tilos a demokrácia?
... fogja megérteni a sok faszozás közben...:D

A vezetékek bármilyen bántalmazása finommechanikusoktól 42V alatt, csak esztelenség, és a processzorok füsttel való működésének bizonyítékát fogja szolgáltatni, ám törpe feszültség felett, pld 220v esetén már szabályba ütköző cselekedet. Sőt 400V felett már a villanyszerelők jóval szűkebb, erről szakvizsgával bíró csoportja te...
2017-11-26 09:45:34
Érdekesség
... serkentőszerként is hat. Szakemberek szerint például, ha naponta 30 percet könnyed mozgással töltesz, szexuális életed garantáltan felpörög.

Tanulmányok ma már egyértelmű bizonyítékát adják annak, hogy az aktív, mozgással teli élet és a libidó egyenes arányban változik.

A sportolás továbbá segít az orgazmus eléréséhez szükséges hormonok felszabadításában; és...
2017-11-21 08:50:41
Mol-INA-ügy - Kara Pál: ellentétben a horvát ügyészség állításával, Hernádi elérhető volt a horvát hatóságok sz
... Genfben - hangsúlyozta a jogi igazgató.

A döntőbírósági folyamatban számos tanút és szakértőt hallgatott meg a háromtagú bíróság és figyelembe vette a horvát kormány összes bizonyítékát, ugyanakkor ritkán történik meg, hogy a döntőbírósági határozat ennyire az egyik fél javára szóljon - húzta alá Kara Pál.

A horvát kormány még 2014 elején fordult a Nemzetköz...
2017-11-02 11:01:38
Nemzeti konzultáció - Fidesz: Brüsszel a Soros-szervezeteket is bevonná a migránsok betelepítésébe
...
Puskás Imre úgy fogalmazott: "az elmúlt napok újabb bizonyítékát nyújtották annak, hogy Brüsszel a Soros-szervezetek erős befolyása alatt áll, sőt Brüsszelben meg is kezdődött a Soros-terv végrehajtása".
Azzal, hogy Brüsszel a migránspárti Soros-szervezeteket is be kívánja vonni a betelepítésbe, nyilvánvalóvá teszi, hogy célja nem az Európai Unió védelme, nem a migráció ...
2017-10-29 13:11:59
Soltész Miklós: az egyházi iskolákban is javítani kell az oktatás feltételeit
... Frassati védelmébe ajánlják, aki Szent Domonkos világi rendjének volt a tagja, a 20. század elején Olaszországban élt, rövid élete során pedig úgy vallotta meg katolikus hitét, hogy bizonyítékát adta annak, a hétköznapi életben minden nap gyakorolható a keresztényi szeretet.
A 506 gyermeket befogadó kőszegi intézmény 900 négyzetméter alapterületű, kétszintes tornacsarnoka a j...
2017-10-25 17:13:20
Ha valaki másnak a szagát fel kellene venned, kié lenne az?
Kedves Xenos! #33
Ahogy mindig is mondtam, most Te is bizonyítékát adtad:

Mindenki megvehető, csak ár kérdése az egész!
Ja és még hozzá tenném, hogy a "pénz mindenkit széppé tesz"!**

** Nézd csak meg hogy hány görény, ronda, öreg faszi járkál csodszép
csajokkal, nőkkel. Hány hasonló pasinak van csodás felesége a milliárdos
számlák mellett....
2017-10-12 17:44:43
A Fed-ülés jegyzőkönyve alapján akár csúszhat is a következő kamatemelés
... infláció alakulásával kapcsolatban a jegyzőkönyv alapján a döntéshozók közül többen nincsenek meggyőződve a gyenge inflációs nyomás átmeneti jellegéről. Kifejtették: több meggyőző bizonyítékát szeretnék látni az áremelkedés tartós voltának, mielőtt áldásukat adnák egy újabb kamatemeléshez az idén
A jegyzőkönyv a döntéshozók fenntartásait nyugtázva rögzítette, hogy az infláció...
2017-10-11 21:33:58
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 .....73 74 75 
Címkék: Kara Pál, Soltész Miklós, Puskás Imre, Európai Unió, Szent Domonkos, Kedves Xenos, horvát ügyészség, horvát hatóságok, migránsok betelepítésébe, egyházi iskolákban, oktatás feltételeit, következő kamatemelés, magyar képviselők, fordított gázáramlás, ukrán oktatási, nyugati világba, vezetékek bármilyen, processzorok füsttel, villanyszerelők jóval, libidó egyenes, sportolás továbbá, orgazmus eléréséhez, jogi igazgató, döntőbírósági folyamatban, háromtagú bíróság, horvát kormány, döntőbírósági határozat, elmúlt napok, hétköznapi életben, keresztényi szeretet, jegyzőkönyv alapján, döntéshozók közül, gyenge inflációs, áremelkedés tartós, újabb kamatemeléshez, döntéshozók fenntartásait, serkentőszerként, villanyszerelők, beilleszkedjen, beilleszkedése, felelősségedet, olaszországban, kamatemeléshez, biztosításakor, betelepítésébe, felfoghatatlan, kézzelfogható, szervezeteket, döntőbírósági, tornacsarnoka, fenntartásait, pillanatokban, szakvizsgával, betelepítésbe, nyilvánvalóvá, egyértelműen, gyakorolható,
© 2013 TVN.HU Kft.