Regisztráció  Belépés
Sargentini-jelentés - Az EP illetékes szakbizottsága jövő hétfőn szavaz a magyarországi különjelentésről
... kiegyensúlyozottnak, visszafogottnak, objektívnek nevezte, és kijelentette, a most elfogadott törvények még nyilvánvalóbbá teszik, hogy "nincs európai értelemben vett demokrácia" Magyarországon.
Rámutatott: a magyar kormány jelenlegi politikájának bírálata nem az ország, és még kevésbé a magyar társadalom elítélését jelenti.
Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő arról beszélt...
2018-06-20 20:12:12
Orosz külügyi szóvivő: hiba volt Washington kilépése az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... Washington jogvédelemmel kapcsolatos imázsának, ez annak jele, hogy az amerikai vezetés nemcsak a bizottságot, hanem magát a világszervezetet és az azt alkotó struktúrákat is semmibe veszi. Rámutatott: mivel az Egyesült Államok tavaly év végén kilépett az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetéből (UNESCO), Moszkvát nem lepte meg a mostani döntés.
Nikki Haley am...
2018-06-20 16:32:47
ITM: 2018 végére elkészül a zalaegerszegi autóipari tesztpálya első üteme
... idő- és költséghatékonyság. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a kapcsolt járművek kevesebb üzemanyagot használnak fel, így mérséklődik a környezeti terhelés.
Ugyanakkor arra is rámutatott, hogy még nincs megbízható megoldás az akár csak egyetlen autonóm járműből származó, óránként több terabyte mennyiségű adat továbbítására és feldolgozására. Az államtitkár szerint magyar ku...
2018-06-19 17:27:10
Illegális bevándorlás - Babis: az illegális bevándorlás jelenleg az EU legnagyobb problémája
... az emberek, s ne igyekezzenek eljutni Európába.
Andrej Babi...
2018-06-19 15:32:10
Elindultak a szabadkereskedelmi tárgyalások Ausztrália és az EU között
... elnöke korábban azt közölte, hogy az egyeztetéseket még a bizottság mandátumának végéig, 2019-ig le szeretnék zárni.
Az ausztrál miniszterelnök a hétfőn tartott sajtóértekezleten rámutatott, hogy egy szabadkereskedelmi megállapodás nagyobb lehetőségeket teremt a befektetések terén, és még több munkalehetőséget jelent az ausztrál és az európai polgároknak. Cecilia Malmström, a...
2018-06-18 11:42:00
A román szenátus elnöke szerint az Európai Bizottság részrehajló volt a román igazságszolgáltatás megítélésében
... vélelmét eltörölték Romániában, a bírákra pedig folyamatosan nyomást gyakorolnak, hogy olyan ítéleteket hozzanak, amelyeket a korrupcióellenes ügyészség a titkosszolgálat parancsára kért. Rámutatott: az ügyészség és a hírszerzés alkotta rendszer azt hitte sokáig, hogy legyőzhetetlen, hiszen az Európai Bizottság támogatását is élvezte.
Ludovic Orban, a legfőbb ellenzéki párt, ...
2018-06-15 18:01:59
Hidvéghi: a Brüsszel által előterjesztett tervezet egy bevándorláspárti költségvetés
... javaslattal több probléma is van, de az igazi baj az, hogy miközben kevesebb forrás jut egy sor fontos területre, csak a migráció és a brüsszeli bürokrácia támogatása nem csökken.
Rámutatott: az Európai Bizottság javaslatában árulkodó jel, hogy most már nem határvédelemről beszélnek, hanem "migrációról és határmenedzsmentről".
Világosan kijelenthető, hogy ez a brüsszeli ...
2018-06-15 16:12:20
Büntetést elkerülő kiskaput találtak jogvédők a korrupcióellenes bíróságról szóló ukrán törvényben
... támogatott módosításokról a bizottság által készített összehasonlító táblázatban sem, amelyet a végszavazás előtt jelentettek meg a parlament honlapján.
Összegzésképpen a szervezet rámutatott arra, hogy a fellebbezési eljárással ily módon megkerülik az új korrupcióellenes bíróságot, ami ellentétes a kijevi vezetés és a nemzetközi partnerek közötti egyezségekkel.
Jarosz...
2018-06-13 20:33:06
Közép- és kelet-európai országok közös nyilatkozata az agrárinnováció fejlesztéséről
... mely közös célokat és közös prioritást képes elérni és megvalósítani - hangsúlyozta Feldman Zsolt.
A szlovák mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszterhelyettes, Csicsai Gábor rámutatott, mivel a termőföld területét nem lehet növelni, a fejlődés érdekében több hozzáadott értéket kell megjeleníteni a mezőgazdasági termékekben.
Pavel Sekác, cseh mezőgazdasági miniszterhel...
2018-06-13 14:52:09
Trump-Kim csúcstalálkozó - Moszkva: Oroszország segíthet Észak-Koreának a nukleáris fegyverek megsemmisítésében
... tárgyalásokhoz. Úgy vélekedett, hogy azonnali eredményekre nem lehet számítani, de fontosnak nevezte, hogy a felek megőrizzék pozitív hozzáállásukat és tartózkodjanak egymás sértegetésétől. Rámutatott, hogy a Koreai-félsziget körüli válság kizárólag diplomáciai eszközökkel, lépésről lépésre, az orosz-kínai útiterv teljesítésével és a hathatalmi formátumhoz való visszatéréssel rend...
2018-06-12 12:31:43
1 2 3 ..............................97 98 ...............145 146 ...............193 194 195 
Címkék: ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Európai Bizottság, Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő, Egyesült Államok, ENSZ Nevelésügyi, Kulturális Szervezetéből, Nikki Haley, Andrej Babi, Cecilia Malmström, Ludovic Orban, Feldman Zsolt, Csicsai Gábor, Pavel Sekác, magyarországi különjelentésről, zalaegerszegi autóipari, illegális bevándorlás, román szenátus, bevándorláspárti költségvetés, korrupcióellenes bíróságról, agrárinnováció fejlesztéséről, nukleáris fegyverek, most elfogadott, magyar kormány, magyar társadalom, amerikai vezetés, mostani döntés, kapcsolt járművek, környezeti terhelés, akár csak, államtitkár szerint, bizottság mandátumának, ausztrál miniszterelnök, hétfőn tartott, befektetések terén, európai polgároknak, bírákra pedig, korrupcióellenes ügyészség, titkosszolgálat parancsára, hírszerzés alkotta, legfőbb ellenzéki, brüsszeli bürokrácia, bizottság által, végszavazás előtt, parlament honlapján, szervezet rámutatott, fellebbezési eljárással, kijevi vezetés, nemzetközi partnerek,
© 2013 TVN.HU Kft.