Belépés
Isten mindenkit meghív a szeretetre.
... közgyűlése, amelynek témája ,,a hit, a fiatalok és a hivatástisztázás". A Vatican News magyar nyelvű adásában Palánki Ferenc Debrecen-nyíregyházi megyéspüspök, az MKPK Ifjúsági Bizottságának elnöke számolt be tapasztalatairól.
.................

Bővebben https://www.magyarku...
2018-10-13 20:46:08
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
...
Az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke a Honvéd kórház bejárata előtt újságíróknak azt mondta: a Fidesz károkozása az egészségügyben már nemcsak "rettegő betegekben", hanem "halottakban is mérhető". Korózs Lajos megerősítette, hogy az MSZP büntetőfeljelentést tett az elbocsátott szívsebész elhunyt betege ügyében, és kérdésre válaszolva közölte azt is, hogy...
2018-10-11 13:32:18
Nemzetek Ligája - Az UEFA 50 százalékkal növelte a pénzdíjat
...
Az UEFA végrehajtó bizottságának határozata szerint az 55 résztvevő ország 50 százalékkal kap több szolidaritási díjat annál, mint amit márciusban hozott nyilvánosságra a szövetség.
A szervezet honlapja szerint a legjobb csapatokat tömörítő A osztály mind a 12 válogatottja 2,25 millió eurós szolidaritási díjban részesül a szereplésért, ez 750 ezerrel több az eredetileg t...
2018-10-11 10:51:53
Szenátorok levélben kérték Donald Trumpot, hogy járjon a végére az eltűnt szaúdi újságíró ügyének
...
A levelet a szenátus külügyi bizottságának republikánus és demokrata párti tagjai írták: Bob Corker, a bizottság republikánus elnöke és Bob Menendez, a rangidős demokrata párti szenátor, valamint további húsz politikus.
A szenátorok sürgették az elnököt, indíttasson nyomozást, továbbá állapítsa meg, hogy szükség van-e az úgynevezett Magnyitszkij törvény értelmében szank...
2018-10-11 07:05:28
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
... embereket". Úgy gondolják a jelentésre - amelynek középpontjában a bevándorlás áll - a legfelsőbb szinten kell erre válaszolni. Ehhez kérik az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának támogatását is - mondta a kormánypárti képviselő.
Demeter Márta, a bizottság LMP-s alelnöke azt mondta: a javaslatnak semmi köze nincs Magyarország biztonságához. Ezért nem ért egyet ...
2018-10-10 15:41:37
Illegális bevándorlás - Uniós menekültügyi hivatal: több mint egymillió menedékkérelem vár még elbírálásra
...
Addou, az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) ülésén, az EASO uniós menekültügyi helyzetről szóló 2017-es jelentésének bemutatásakor elmondta, a feltorlódott ügyek száma mutatja, hogy a menekültügyi helyzet még korántsem oldódott meg Európában.
Noha összességében az elbírált kérelmek száma nőtt, azokat főként a korábbi években...
2018-10-10 14:22:52
Az MSZP népszavazást kezdeményez a kormánytagok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről
... míg a kormánytagok kiemelt egészségügyi ellátást kapnak, addig több tízezren várnak műtétre, tíz órákat kell várni a sürgősségi osztályokon.
Elmondta, az Országgyűlés népjóléti bizottságának fideszes többsége kedden nem vette tárgysorozatba a szocialisták javaslatát a VIP-ellátás megszüntetésére, mert azt demagógnak tartotta.
A pártelnök az MSZP nemzetpolitikai alapveté...
2018-10-10 14:22:04
Illegális bevándorlás - Halász János: amióta áll a kerítés, csökkent a nemzetbiztonsági kockázat
...
Halász János emlékeztetett, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén mind a kormánypárti, mind az ellenzéki képviselők úgy vélték, a jelenlegi helyzetben szükség van a magyar határt védő kerítésre.
A szóvivő idézte a nemzetbiztonsági szolgálatok összegzését, amely szerint a kerítés bevált, védi az ország és Európa biztonságát.
Megjegyezte, azért k...
2018-10-10 08:31:12
Átadták az Idősbarát önkormányzat és az Idősekért díjakat
... professzor, az idegrendszer kutatója, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem professor emeritusa, az Idősek Tanácsának tagja; Kusovszky Imréné, az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyugdíjas bizottságának elnöke, az Idősek Tanácsának tagja; Fábián Istvánné, a Nógrád Megyei Ezüstfenyő Idősek
Otthonának vezető ápolója, igazgatóhelyettese; Szaszkóné Váradi Marianna, a Borsod-Abaúj-Ze...
2018-10-09 15:32:25
Kiválasztották az Európai Parlament Szaharov-díjára idén esélyes jelölteket
...
A jelölteket az EP külügyi, fejlesztési és emberi jogi bizottságának tagjai választották ki az eredeti nyolc jelölt közül. A gondolat- és véleményszabadságért folytatott küzdelem elismeréseként adományozott kitüntetésre bármely frakció vagy legkevesebb negyven képviselő terjeszthet fel jelöltet.
Az oroszországi börtönében hónapokon keresztül éhségsztrájkot folytató Oleh ...
2018-10-09 14:21:41
1 2 3 ................397 398 ........596 597 .........794 795 796 
Címkék: Nemzetek Ligája, Donald Trumpot, Halász János, Európai Parlament Szaharov-díjára, Vatican News, Palánki Ferenc Debrecen-nyíregyházi, MKPK Ifjúsági Bizottságának, Korózs Lajos, Országgyűlés Honvédelmi, Demeter Márta, Európai Parlament, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Idősek Tanácsának, Kusovszky Imréné, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Fábián Istvánné, Nógrád Megyei Ezüstfenyő Idősek, Szaszkóné Váradi Marianna, eltűnt szaúdi, kormánytagok egészségügyi, nemzetbiztonsági kockázat, elbocsátott szívsebész, szervezet honlapja, legjobb csapatokat, osztály mind, szenátus külügyi, bizottság republikánus, rangidős demokrata, szenátorok sürgették, úgynevezett Magnyitszkij, legfelsőbb szinten, kormánypárti képviselő, bizottság LMP-s, javaslatnak semmi, feltorlódott ügyek, menekültügyi helyzet, elbírált kérelmek, korábbi években, kormánytagok kiemelt, sürgősségi osztályokon, szocialisták javaslatát, ellenzéki képviselők, jelenlegi helyzetben, magyar határt, szóvivő idézte, nemzetbiztonsági szolgálatok,
© 2013 TVN.HU Kft.