Regisztráció  Belépés
Putyin megköszönte Trumpnak a CIA-információt, amely terrortámadásokat segített megakadályozni Szentpéterváron
... biztosította Trumpot, hogy az orosz szakszolgálatok is készek átadni amerikai kollégáiknak az Egyesült Államok elleni lehetséges fenyegetésekre vonatkozó információkat.
Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) pénteken közölte, hogy Szentpéterváron őrizetbe vették az Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet hét követőjét, akik merényleteket készültek elkövetni a Kazanyi...
2017-12-17 18:42:58
Migránstüntetés vonult végig Róma belvárosán
... Minniti (az olasz belügyminiszter) nem állít meg bennünket! Nem vagyunk postai csomagok! Mindannyian egy csónakban evezünk!" - szóltak a magasba tartott feliratok. A tüntetést rendkívüli biztonsági készültség kísérte: a hatóságok a résztvevők táskáit tüzetesen átvizsgálták. A menet békésen zajlott, a migránsok táncoltak és énekeltek is.
A tüntetésre alakult Határok nélküli j...
2017-12-16 17:33:46
Az unió intézkedést fogadott el a dohánytermékek feketekereskedelmének megakadályozására
... Európai Bizottság egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa tájékoztatása szerint az új rendszer arról is gondoskodik majd, hogy a dohánytermékek megfeleljenek bizonyos biztonsági követelményeknek, amelyek értelmében minden egyes csomagot legalább ötféle eredetiséget igazoló elemmel kell ellátni.
A dohányzás továbbra is a korai elhalálozás legfőbb elkerülhető o...
2017-12-15 17:30:10
Ismét összecsaptak a biztonságiakkal a palesztinok a pénteki ima után
... gumilövedékek és tömegoszlatáshoz használt könnygáz belélegzése miatt.
A Háárec című újság értesülése szerint a meglőtt palesztin férfi újságírónak adta ki magát, így kerültaz izraeli biztonságiak közelébe+, majd késével rátámadt a hozzá legközelebb álló rendőrre.
A pénteki imát követően számos helyen vonultak utcára Ciszjordániában a palesztinok, hogytiltakozzanak Dona...
2017-12-15 15:36:08
Uljukajev-ügy - Nyolcévi szigorított szabadságvesztésre ítélték a volt orosz minisztert
... Uljukajev saját bűnét nem abban látta, amit a vád felrótt neki, hanem abban, hogy a pályafutása során túl sok kompromisszumba egyezett bele.
A vád Oleg Feoktyisztov, a Rosznyefty volt biztonsági főnökének vallomására épül, aki korábban tábornoki rangot ért el a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnál (FSZB). A bíróság nem mérlegelte Szecsin írásos vallomását, aki - elfoglaltságára...
2017-12-15 13:45:20
EU-csúcs - Bennmaradó tagállamok: tovább lehet lépni a Brexit-tárgyalások második szakaszára
... tényleges kilépést követően lehet majd megállapodni, addig is készek előzetes tárgyalásokat kezdeni.
Hangsúlyozták, az EU a későbbiekben is szorosan együtt kíván működni Londonnal a biztonsági, a védelmi és a külpolitikai kérdésekben, illetve a terrorizmus és a nemzetközi bűnözés elleni harc területén.
Végezetül felszólították a brit kormányt, hogy mielőbb tegye világosa...
2017-12-15 13:25:22
RMDSZ: nem a szerzőknek kell ezentúl az anyanyelvű tankönyvek román fordításáról gondoskodniuk
... mellékeljenek, akkor is, ha csak ábécéskönyvről volt szó. Úgy vélekedett: Remus Pricopie akkori oktatási miniszter módszertana gyakorlatilag minden kisebbségi tankönyvírót alanyi jogon biztonsági kockázatnak nyilvánított.
Az RMDSZ politikusa rámutatott: az oktatási kerettörvény nem tiltja az anyanyelvi tankönyvírást, sőt, első lehetőségként említi. Ennek ellenére a miniszter ...
2017-12-14 13:32:40
Jóváhagyta a lengyel szejm a Waclaw Felczak Alapítvány létrehozásáról szóló határozatot
... lengyel földalatti ellenállás küldte vissza Budapestre, itt megszervezte a Varsó-London-Párizs futár-összeköttetést. A háború után a csehszlovák államrendőrség letartóztatta, a lengyel biztonsági szervek kémkedés vádjával halálra ítélték. Büntetését később életfogytiglanira változtatták, 1956 októberében pedig kiengedték.
1958-ban a krakkói Jagelló Egyetemen újból elkezdte tö...
2017-12-14 10:43:34
Izrael lezárta a gázai átkelőket válaszul a palesztin rakétákra
... felelt.
A hadsereg szóvivői közölték, hogy rendkívüli humanitárius esetekben továbbra is beutazhatnak Izraelbe kórházi ellátásra az Ereznél lévő átkelőhelyen. Ezt a lépést csak biztonsági megelőző intézkedésként szoktak alkalmazni a fontosabb zsidó ünnepek idejére.
Az elmúlt hét napban - Donald Trump amerikai elnök múlt szerdai, Jeruzsálemet Izrael fővárosaként elismerő...
2017-12-14 10:31:44
Több mint 100 millió eurós nemzetközi támogatást kaptak a G5 Száheli Erők
... hadműveletet novemberben végrehajtó G5 Száheli Erők kezdeményezésben Burkina Faso, Csád, Mali, Mauritánia és Niger (valamennyi résztvevő ország volt francia gyarmat) vesz részt és hatalmas biztonsági kihívásokkal néz szembe a központi kormányzás befolyása alól kicsúszó sivatagos területeken, ráadásul jelentős gondok vannak a finanszírozással és a felszereléssel, miután a világ egy...
2017-12-13 20:23:57
1 2 3 ...........1155 1156 ......1732 1733 ......2309 2310 2311 
Címkék: Waclaw Felczak Alapítvány, Száheli Erők, Egyesült Államok, Szövetségi Biztonsági Szolgálat, Iszlám Állam, Európai Bizottság, Oleg Feoktyisztov, Szövetségi Biztonsági Szolgálatnál, Remus Pricopie, Jagelló Egyetemen, Donald Trump, Jeruzsálemet Izrael, Burkina Faso, unió intézkedést, volt orosz, szerzőknek kell, anyanyelvű tankönyvek, lengyel szejm, gázai átkelőket, palesztin rakétákra, orosz szakszolgálatok, orosz Szövetségi, olasz belügyminiszter, csónakban evezünk, magasba tartott, tüntetést rendkívüli, résztvevők táskáit, menet békésen, migránsok táncoltak, tüntetésre alakult, dohánytermékek megfeleljenek, dohányzás továbbra, korai elhalálozás, meglőtt palesztin, hozzá legközelebb, pénteki imát, pályafutása során, külpolitikai kérdésekben, nemzetközi bűnözés, brit kormányt, oktatási kerettörvény, anyanyelvi tankönyvírást, háború után, csehszlovák államrendőrség, lengyel biztonsági, krakkói Jagelló, hadsereg szóvivői, lépést csak, fontosabb zsidó, központi kormányzás, tömegoszlatáshoz,
© 2013 TVN.HU Kft.