Belépés
10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek
... kezelésére. A szegfűszegolaj gőzölésre is használható különböző légzési problémák, például megfázás, köhögés, arcüreggyulladás, asztma, hörghurut vagy tuberkulózis kezelésére. Habár általában biztonságos a fogyasztása, a szegfűszeg néhány emberben allergiás reakciókat válthat ki.

6, Kardamom

Ez az illatos növény nem véletlenül viseli a ,,fűszerek királyn...
2018-10-17 12:23:54
Jin-jang
... belső
gátjaidat.
Minden cselekedetben ott rejtőzik az egód. Az egód márpedig azt szeretné,
hogy olyan helyen maradj, ahol a dolgok kényelmesek, megfelelőek és
biztonságosak.
Ha a szívedre hallgatsz, akkor tudod, hogy nem ez a te utad. Kövesd az
álmaidat, akár vakon is! Fogadd el a benned lévő félelmet és menj tovább!
Az élet azt jelenti, hogy...
2018-10-14 19:48:04
10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek
... kezelésére. A szegfűszegolaj gőzölésre is használható különböző légzési problémák, például megfázás, köhögés, arcüreggyulladás, asztma, hörghurut vagy tuberkulózis kezelésére. Habár általában biztonságos a fogyasztása, a szegfűszeg néhány emberben allergiás reakciókat válthat ki.

6, Kardamom

Ez az illatos növény nem véletlenül viseli a ,,fűszerek királyn...
2018-10-10 20:15:28
Krónika 4. rész (kérdések)
... támogatásból. A kabinet 13 hasonló fejlesztésről döntött, és csaknem 42 milliárd forintot fordít a jövő évi büdzsé az Egészséges Budapest program - jegyezte meg.
LMP: valóban olyan biztonságos az atomenergia?

Schmuck Erzsébet (LMP) azt kérdezte: valóban a biztonság garanciája, ha atomerőműben termeljük az áramot? Megjegyezte: idén eddig a korábbiaknál többször kel...
2018-10-08 15:02:47
Müncheni rendőrség: álhíreket terjesztettek egy halálesetről, amely az Oktoberfesten történt
... médiatanácsadót, aki a kórházban belehalt fejsérülésébe. Halált okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást az ügyben.
Az idei Oktoberfest ezzel együtt is viszonylag békés és biztonságos, a vasárnap ismertetett félidős mérleg szerint csaknem valamennyi bűncselekmény-típusnál csökkent az esetek száma, a szexuális bűncselekményeknél például 34-ről 21-re.
A rendezv...
2018-10-01 18:43:58
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
... bérek szükségesek.
Elmondta, mindennek az elérését segíti a szaktárca által megfogalmazott négy nagy ügy: a kreatív magyarok és az innovatív vállalkozások támogatása, a gyors és biztonságos közlekedés, a tiszta, okos és megfizethető energia, valamint a tiszta ország céljának elérése. A négy ügy köré csoportosult az ITM stratégiája, 15 nevesített programmal, az azokhoz rendelt...
2018-09-20 15:42:46
Kamatdöntés - Londoni elemzők: az MNB még nem váltott szigorítási alapállásra
... miatt az MNB megelőzőbb jellegű stratégiára váltott.
Mindemellett a magyarországi reálkamat-szint a legalacsonyabb a globális feltörekvő térségen belül, és "ez a helyzet immár nem biztonságos" - fogalmazott a Commerzbank londoni főközgazdásza.
Tatha Ghose hangsúlyozta ugyanakkor: a ház megítélése szerint az MNB továbbra sincs "még a közelében" sem annak, hogy teljes mért...
2018-09-18 21:04:35
Coop Rally - Folyamatosan emelkedik a kereslet a magyar termékek iránt
... növekedéssel meglátása szerint az élelmiszer- biztonság is nő Magyarországon, mert a hazai szabályozások sokkal erősebbek, mint az európai uniós előírások.
A kiváló minőségű és biztonságos magyar élelmiszerek népszerűsítéséért és a partnerek tevékenységének megismeréséért indított rally harmadik helyszínén a vezérigazgató kitért arra is, hogy a vállalatnak országszerte 85 te...
2018-09-12 15:43:44
Közgazdász-vándorgyűlés - Rákossy Balázs: a kormány azt kívánja elérni, hogy 2030-ra Magyarország Európa egyik
... adó egyszerűsítése, a közműcsatlakozás időigényének csökkentése, az ingyenes digitális földhivatali alaptérkép és adatszolgáltatás bevezetése.
Rákossy Balázs kiemelte: 2019 a biztonságos növekedés éve lesz, a kormány 2019-ben 4,1 százalékos gazdasági bővüléssel, 1,8 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal és 2,7 százalékos inflációval számol, emellett 19,5 százalékró...
2018-09-08 14:01:33
Közgazdász-vándorgyűlés - Palkovics: Magyarország 2020-ra a GDP 1,8 százalékát akarja kutatásfejlesztésre költe
... 2030-ra Magyarország bármely pontjáról 30 percen belül elérhető legyen a legközelebbi autópálya - hangsúlyozta a miniszter, hozzátéve, hogy a közlekedéspolitikában a gyors, kényelmes, biztonságos és versenyképes személy- és áruszállítás feltételeit kell megteremteni.
A stratégiában a kerékpárút-hálózat fejlesztése is szerepel, a tervek szerint Magyarországon Ausztriához haso...
2018-09-07 08:59:37
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Coop Rally, Rákossy Balázs, Magyarország Európa, Egészséges Budapest, Schmuck Erzsébet, Tatha Ghose, Magyarországon Ausztriához, magyar vállalatok, magyar termékek, szegfűszegolaj gőzölésre, szegfűszeg néhány, illatos növény, egód márpedig, dolgok kényelmesek, szívedre hallgatsz, benned lévő, biztonság garanciája, korábbiaknál többször, kórházban belehalt, idei Oktoberfest, vasárnap ismertetett, esetek száma, elérését segíti, szaktárca által, kreatív magyarok, innovatív vállalkozások, tiszta ország, azokhoz rendelt, magyarországi reálkamat-szint, globális feltörekvő, helyzet immár, élelmiszer- biztonság, hazai szabályozások, európai uniós, kiváló minőségű, partnerek tevékenységének, vezérigazgató kitért, vállalatnak országszerte, közműcsatlakozás időigényének, ingyenes digitális, biztonságos növekedés, kormány 2019-ben, legközelebbi autópálya, tervek szerint, közműcsatlakozás, arcüreggyulladás, adatszolgáltatás, tevékenységének, médiatanácsadót, államháztartási, szegfűszegolaj, megfogalmazott,
© 2013 TVN.HU Kft.