Regisztráció  Belépés
Boldogító színek
... még az emberi agressziót is lecsillapíthatják. A szivárvány minden színe a hét fő csakrának, energiaközpont egyikének felel meg a test egészében. A színterápia egy egyszerű, gyors és biztonságos módja annak, hogy növeljük a jólétünket és fenntartsuk az egészségünket.

A piros a teljesítmény, a bizalom, a szenvedély és a vitalitás színe. A piros felmelegíti és energizálja...
2018-07-26 18:13:55
Megkezdődhet a hidraulikus repesztés alkalmazása Angliában a palagáz kiaknázására
... egyedül Angliában engedélyezett.
A korábbi tervek között többtucatnyi gázmező megnyitása szerepelt, a sűrűn lakott észak-keleti részeken kívül többek között Devonban is. A palagáz biztonságos és fenntartható kiaknázása a kormány szerint nemzeti érdek az energiaellátás, a gazdasági növekedés és az alacsonyabb karbonkibocsátás biztosításához. Álláspontja szerint - a környezetv...
2018-07-25 12:19:48
Költségvetés - Gulyás: a bér- és a gazdasági növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé
...
Gulyás Gergely kedden Budapesten sajtótájékoztatón kijelentette: az ország hosszú távú sikerének titka a biztonságos növekedés, az a cél, hogy a visegrádi régió kétszer olyan mértékben növekedjen, mint az EU átlag. Ezt szolgálja a 2019-es büdzsé is, amely a biztonságos növekedés költségvetése - jelentette ki.
Hozzátette: a költségvetés stabil lábakon áll, de nemzetközi k...
2018-07-24 14:22:05
Az óceánok savasodása miatt romlik a halak szaglása
... Az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testülete (IPCC) jelentése szerint 2100-ra várhatóan további két tizeddel csökkenhet a pH-érték.
A halak a szaglásukat használják élelem, biztonságos élőhely keresésére, egymás felismerésére és jó ívóhely felkutatására. Ezért szaglóképességük csökkenése veszélyeztetheti legalapvetőbb funkcióikat a túlélésre.
Az Exeteri Egyetem kutat...
2018-07-24 12:41:24
Lezárult a Tigáz-tranzakció
... jelenti.
A közleményben hangsúlyozzák: a Tigáz új elemmel gazdagítja a MET eszközportfólióját, kiválóan illeszkedik a cégcsoport növekedési stratégiájába. Az új tulajdonos megbízható, biztonságos és innovatív módon, szabályozott környezetben üzemelteti tovább a gázelosztó hálózatot, a tulajdonosváltás a Tigáz feladatait nem érinti - jelezték.

A svájci központú ME...
2018-06-25 16:52:30
Krónika 2. rész (napirend előtt: 2019-es költségvetés, Brüsszel)
... gazdasági veszélyektől

Kocsis Máté (Fidesz) emlékeztetett arra, hogy a héten kezdődik az Országgyűlésben a 2019-es költségvetési törvényjavaslat vitája. A jövő évi büdzsét a biztonságos növekedés költségvetésének nevezte, amelynek szerinte négy pillére van: a biztonság megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése...
2018-06-25 16:02:10
Az Urantia könyv - 54. írás
... vétő egyén önmagát felmagasztalva hajlamos a helyes utat feláldozni azért, hogy jogtalan hatalmat birtokoljon társai felett.

54:1.7 Még a bölcsesség is csak akkor isteni és biztonságos, ha annak hatóköre mindenségrendi és mozgatója szellemi.

54:1.8 Nincs nagyobb vétek, mint az a fajta önbecsapás, amikor az értelmes lények más lények feletti hatalom megszerzés...
2018-06-24 20:47:32
Költségvetés - Novák Katalin: a biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es
...
Novák Katalin azt hangoztatta, hogy ezt a forrást a kormányzat befektetésnek tekinti "a jövőbe, a gyermekeinkbe, a magyar családokba". Hozzátette: az Országgyűlés előtt lévő költségvetési javaslat tükrözi a kormány álláspontját.
Elmondta, 2019-ben családtámogatásokra 2004 milliárd forintot fordítanak majd, ez az ideinél 75 milliárddal több, és követi a gazdasági növekedé...
2018-06-22 12:51:48
V4 - Orbán: Közép-Európa a kontinens legsikeresebb régiója
... Jelezte ugyanakkor, hogy a V4-ek nézetei nem mindig tetszettek az európai partnereknek, és a jövőben sem fognak mindig tetszeni.
A szlovák V4-elnökség három prioritása: erős Európa, biztonságos környezet és intelligens megoldások - közölte, a következő tizenkét hónap kihívásai között pedig megemlítette az új európai költségvetést és a 2019-es európai parlamenti választást....
2018-06-21 19:16:06
Hidvéghi: a Brüsszel által előterjesztett tervezet egy bevándorláspárti költségvetés
... eurómilliárdokat akarnak költeni a kohéziós és szociális forrásokból a már az unióban lévő migránsok integrálására - jegyezte meg.
A kommunikációs igazgató kérdésre azt mondta: a biztonságos növekedés költségvetése a jövő évi, de látható, hogy az unió gazdasági helyzete és a világgazdasági helyzet is ingatag, ezért indokolt az óvatosság, ezért emelték a tartalékot.
A be...
2018-06-15 16:12:20
1 2 3 4 .........37 38 ......56 57 .....73 74 75 
Címkék: Novák Katalin, Gulyás Gergely, ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testülete, Exeteri Egyetem, Kocsis Máté, hidraulikus repesztés, palagáz kiaknázására, gazdasági növekedést, óceánok savasodása, halak szaglása, biztonságos növekedés, családok költségvetése, kontinens legsikeresebb, bevándorláspárti költségvetés, emberi agressziót, szivárvány minden, test egészében, vitalitás színe, piros felmelegíti, korábbi tervek, sűrűn lakott, palagáz biztonságos, kormány szerint, gazdasági növekedés, alacsonyabb karbonkibocsátás, ország hosszú, visegrádi régió, 2019-es büdzsé, költségvetés stabil, szaglásukat használják, közleményben hangsúlyozzák, cégcsoport növekedési, gázelosztó hálózatot, svájci központú, héten kezdődik, 2019-es költségvetési, biztonság megőrzése, családok támogatása, teljes foglalkoztatás, helyes utat, értelmes lények, kormányzat befektetésnek, magyar családokba, kormány álláspontját, gazdasági növekedé, európai partnereknek, szlovák V4-elnökség, következő tizenkét, 2019-es európai,
© 2013 TVN.HU Kft.