Regisztráció  Belépés
Korszerűsítené a kormány a szálláshely-szolgáltatás adatközlési rendszerét
... szálláshely-szolgáltatók adminisztrációját egyben támogatja az országos statisztikai adatgyűjtést.
A szükséges szálláshely-kezelő szoftvert a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. térítésmentesen biztosítja a szálláshelyként legfeljebb 6 szobát 12 férőhellyel hasznosító szolgáltatóknak.
Az indoklás szerint az adatszolgáltatás átalakítására a naprakész és pontos adatok érde...
2017-11-21 17:52:47
Kamatdöntés - Két nemkonvencionális eszközt vezet be a jegybank
... monetáris kondíciók tartós fenntartása szükséges.
Arra is kitérnek, hogy a tanács kiemelt figyelemmel kíséri a monetáris kondíciók alakulását, a kibővített eszköztár alkalmazásával biztosítja a laza monetáris kondíciók tartós fennmaradását.
A monetáris tanács továbbra sem lát a bérek oldaláról érdemi inflációs hatást, annak ellenére, hogy a hazai foglalkoztatás bővül, f...
2017-11-21 16:14:26
NGM: közös érdek a munkahelyek biztonsága
...
Simon Attila Istvánkijelentette, hogy az NGM nem a hatóság erejével, hanem partnerségi megállapodással kívánja ösztönözni az önkéntes jogkövetést, a munkavédelmi és a munkajogi előírások betartását. Az Együttműködés a munkahelyek biztonságáért című partnerségi program ennek megfelelően a biztosítaná a munkavállalók garanciális jogait, elismerné a tisztességes vállalkozásokat...
2017-11-21 16:12:15
A hegyeshalmi pályaudvar közelében találtak világháborús robbanótestet
...
Markovics Zita elmondta, a vasúti közlekedés jelenleg zavartalan a honvédségi tűzszerészek és a rendőrök biztosítják a helyszínt. A hegyeshalmi vasúti átkelő - ahol nemzetközi vonatforgalom is van - forgalma este fél 11-kor áll le. Ezért a robbanótest azonosítását este 11 óra után kezdik meg a tűzszerészek.
A kommunikációs tiszt azt mondta: a robbanótestnek csak egy rész...
2017-11-21 14:52:38
Az EIB 200 millió euró fejlesztési hitelt ad az uniós programok beruházásainak támogatására
... elősegíteni.
Az EIB sikeresnek ítélte az uniós programok előrehaladását, elégedett az eddig rendelkezésre bocsátott források felhasználásával, így változatlan célok és kondíciók mellett biztosítja a mostani 200 millió eurós refinanszírozási keretet - mondta Varga Mihály.
A forrást a korábbi négy operatív program mentén fogják kihelyezni. Felhasználása az európai uniós ...
2017-11-20 17:22:49
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... adórendszernek, az ingyenes tankönyveknek, az Erzsébet táboroknak és az ingyenes gyermekétkeztetésnek tulajdonította. Utóbbira az MSZP sajnálta a pénzt, most a kormány minden igénylőnek biztosítja - jegyezte meg.
Napirend után
Rétvári Bence (KDNP) a Dunakanyar és környéke fejlesztéséről beszélt. A kormány nevében válaszoló Csepreghy Nándor államtitkár azt mondta, hogy am...
2017-11-20 17:12:50
Csíky Boldizsár és Orbán György zeneszerzők műveivel ünnepelt a Concerto Budapest
... adott vissza - fogalmazott, kiemelve: a kiváló drámai érzékkel rendelkező karmester olyan képességgel is rendelkezik, amely a művek kontinuitását, összefüggő előadását, folyamatosságát biztosítja. Mint mondta, a műsor összeállítása egy gesztus volt feléjük, marosvásárhelyi születésű zeneszerzők felé.
Az egyéni nyelv maga a stílus, s ennek megtalálása korszakunkban komoly prob...
2017-11-20 16:03:08
Roszatom: minden biztonsági előírásnak megfelelnek az új paksi blokkok
... érkezett, a magyar vállalkozók a hétfői fórumnak köszönhetően már a beszállítói tevékenységükhöz is segítséget kaphatnak - tette hozzá.
Süli János szerint a 2 új blokk olcsó energiával biztosítja a fenntartható, hosszú távú gazdasági fejlődést, munkahelyeket teremt a fiatalok számára és a lakossági áramellátást is megfizethető áron biztosítja. Az új blokkok csaknem 90 százal...
2017-11-20 14:53:18
Európai Bizottság: biztos sikerül megőrizni a stabilitást Németországban
...
"Biztosak vagyunk abban, hogy a német alkotmány biztosítja a stabilitás és a folytonosság alapját, amely a német politika védjegye" - közölte Margarítisz Szkínász újságírói kérdésre válaszolva.
Halbe Zijlstra holland külügyminiszter ugyanakkor azon véleményének adott hangot hétfőn Brüsszelben, hogy a kormányalakítási tárgyalások összeomlása "rossz hírt jelent Európa szám...
2017-11-20 14:02:43
Átalakítanák Kolozsvár híres Farkas utcáját
Sajnos magyar szempontból ez nem jó jel!!!!!!!Az utca most egy óriási parkoló, de bele lehet szólni, mivé változzon. Szabad ötletek jegyzéke - főként építészektől.

Második közvitáját rendezte kedd este a kolozsvári polgármesteri hivat...
2017-11-19 11:51:58
1 2 3 ...............770 771 ........1155 1156 ........1539 1540 1541 
Címkék: Csíky Boldizsár, Orbán György, Concerto Budapest, Európai Bizottság, Átalakítanák Kolozsvár, Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt, Simon Attila Istvánkijelentette, Markovics Zita, Varga Mihály, Rétvári Bence, Csepreghy Nándor, Süli János, Margarítisz Szkínász, Halbe Zijlstra, munkahelyek biztonsága, hegyeshalmi pályaudvar, uniós programok, stabilitást Németországban, országos statisztikai, szálláshelyként legfeljebb, indoklás szerint, adatszolgáltatás átalakítására, tanács kiemelt, monetáris kondíciók, kibővített eszköztár, laza monetáris, monetáris tanács, bérek oldaláról, hazai foglalkoztatás, hatóság erejével, önkéntes jogkövetést, munkajogi előírások, munkahelyek biztonságáért, munkavállalók garanciális, tisztességes vállalkozásokat, vasúti közlekedés, honvédségi tűzszerészek, rendőrök biztosítják, hegyeshalmi vasúti, robbanótest azonosítását, kommunikációs tiszt, robbanótestnek csak, eddig rendelkezésre, korábbi négy, európai uniós, ingyenes tankönyveknek, kormány minden, kormány nevében,
© 2013 TVN.HU Kft.