Regisztráció  Belépés
Wictor Charon: Szimbólumok
... siker, az alkalmazkodás, a művészetek, a tanulékonyság, a mozgékonyság, a találékonyság.

Az évszakok közül a három tavaszi hónapot jelenti: márciust ^, áprilist _, májust `. Erős bolygók ezeken a helyeken a Mars, a Vénusz és a Merkur. Színe: a piros. A kozmikus ember Ádám Kadmon jobb karja jelképezi az alkotást, az építést, az összműködésre irányuló törekvést.
...
2018-07-18 02:14:10
Az igazságtalanság megmutatja, hogy szükségünk van Jézusra
... tisztességtelenségnek ez a lényege - a despota diktátoroktól a döbbenetes szegénységen át a szomszédságunkban levő igazságtalanságig.

Egy napon Isten meg fogja ítélni a bolygónk minden emberét azokért az igazságtalanságokért, amit egymás ellen elkövettünk. Mivel Isten igazságos, következménye lesz annak, hogyan bántunk egymással.

Ez azt jelenti, hogy ke...
2018-07-17 12:16:43
Harmonia.......
... az univerzum egységének jelképe. Ár-apálya az érzelmek hullámzását jelképezi, a világ poláris jellegére utal. A tenger ugyanakkor sós víz - nem lehet meginni, mégis körforgásban tartja a bolygó vizeit. Halai enni adnak, s így a legfontosabb táplálék források egyike a világon. Áramlatai olyanok, akár az emberiség háborúi.

Szerelmi üzenete: Az eggyéválásról, az összeolvad...
2018-07-14 18:12:42
Harmonia.......
... szerződésekkel, üzleti ajánlatokkal, vásárlással!
Tanulhatsz hibáidból!

Erre is gondolj: Olvasd...
2018-07-14 18:09:14
A káldeusok csillagismerete
... cm, Pergamon Museum, Berlin - mesopotamiangods.com)

A hódító sémita népek, a babiloniak, az asszírok átvették a káld-sumirok asztrálhitét, , de az elnevezéseken kívül a bolygóistenek lényegén nem változtattak, legfeljebb harcias tulajdonságokkal ruházták fel a jóságos, segítő istenalakokat. Így lett az eredeti tulajdonságát megtartva IN.AN.NÁ-ból, a sumir anyaiste...
2018-07-14 17:59:43
Fák és erdők nélkül nincsen fenntartható jövő
... tőlük.

Az erdőirtás megállítása, az erdők fenntartható kezelése, a leromlott állapotú erdők és az erdőtakaró helyreállítása világszerte mind fokozott intézkedést igényelnek, hogy elkerülhessük a bolygónk és az emberiség számára esetlegesen káros következményeit - olvasható a FAO 2018-as ,,A világ erdeinek helyzete" kiadványában.

A fák...
2018-07-14 16:48:05
Tóth Árpád - JÓ ÉJSZAKÁT!Tóth Árpád - JÓ ÉJSZAKÁT!


Falon az inga lassú fénye villan,
Oly tétován jár, szinte arra vár,
Hogy ágyam mellett kattanjon a villany,
S a sötétben majd boldogan megáll.
Pihenjünk. Az álomba merülőnek
Jó dolga van. Megenyhűl a robot,
Mint ahogy szépe...
2018-07-13 19:30:26
Mai harmónia kártyám
... szerződésekkel, üzleti ajánlatokka...
2018-07-12 07:12:59
Az Orioni száműzetés - Rahma 13. /1. rész
... melyre a Föderáció felhívta az első száműzött csoport figyelmét. A korai öregedés jelenségét az okozta, hogy bár ezek a lények (orioni deportáltak) klónozott testekkel rendelkeztek, de a bolygó különleges energiái befolyással voltak ezekre. Az emberi klónozás pedig pontosan az idő előtti öregedést akarta kiváltani.

Mivel az evolúciós fejlődésben az Orioniak és más földö...
2018-07-11 17:57:50
Raphael arkangyal
... jukka.
TÁRGYAK: levegőben való utazás, algák, csónakok és hajók, csillagképek, álomképek, tündérek, elvarázsolt erdők, képzelőerő, mozsár és mozsártörő, kikötők, hegyek, óceánok és tengerek, világűr, bolygók, plazma, árnyékok, pásztorbot, unikornis.
BOLYGÓ: Merkúr.
NAP: szerda.
ÉVSZAK: tél.
TERMÉSZETI ERŐ: víz.
FÉMEK: ezüst.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖ...
2018-07-11 08:16:28
1 2 3 ................589 590 ........884 885 ........1178 1179 1180 
Címkék: Wictor Charon, Tóth Árpád, Ádám Kadmon, Mivel Isten, Pergamon Museum, TERMÉSZETI ERŐ, KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖ, igazságtalanság megmutatja, káldeusok csillagismerete, évszakok közül, három tavaszi, kozmikus ember, összműködésre irányuló, lényege &#8211, despota diktátoroktól, döbbenetes szegénységen, szomszédságunkban levő, napon Isten, bolygónk minden, univerzum egységének, érzelmek hullámzását, világ poláris, tenger ugyanakkor, bolygó vizeit, legfontosabb táplálék, emberiség háborúi, hódító sémita, asszírok átvették, káld-sumirok asztrálhitét, elnevezéseken kívül, bolygóistenek lényegén, eredeti tulajdonságát, sumir anyaiste, erdőirtás megállítása, erdők fenntartható, leromlott állapotú, erdőtakaró helyreállítása, emberiség számára, világ erdeinek, inga lassú, sötétben majd, álomba merülőnek, első száműzött, korai öregedés, bolygó különleges, emberi klónozás, evolúciós fejlődésben, tulajdonságokkal, mesopotamiangods, igazságtalanság, csillagismerete, következményeit, szerződésekkel, helyreállítása,
© 2013 TVN.HU Kft.