Belépés
Csirke Sztroganov módra
... meghámozzuk, és nagyon finomra vágjuk.

Egy serpenyőbe 2 evőkanál olajat öntünk, felforrósítjuk, és a csirkét beledobjuk,
elősütjük, minden oldalán kicsit lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
Kevés olajon ugyanígy lepirítjuk a gombát is, majd félretesszük.

A serpenyőbe még egy kevés olajat öntünk, a hagymát és a fokhagymát illatosra ...
2024-02-20 09:13:43
Színes bulgursaláta, pirított gombával
... külön, vagy akár egyszerre). Ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel. A saláta összeállításáig félretesszük.
4, Egy nagy tálban összekeverjük a fent előkészített hozzávalókat. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel, majd alaposan átforgatjuk, hogy jól elkeveredjenek az ízek.
5, Frissen tálaljuk, grillezett húsok, halak mellé köretként, de egytálétel...
2024-02-12 13:05:12
Ananászos tepsis csirke
...
először félbe, majd szálasra vágjuk. Egy nagyobb tepsi aljába egy kis olajat
öntünk, elterítjük benne a szeletelt krumplit, majd megszórjuk a hagymával,
kissé sózzuk, borsozzuk. A csirkemellfiléket lapjában szeletekre vágjuk,
megszórjuk fűszersóval, majd egyenletesen a hagymás krumplira pakoljuk.
A citromot vékony cikkekre, a paradicsomot vékony karik...
2024-02-10 05:22:42
Csirkés spenót
... mellfiléket felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk.
2 A hússzeleteket kevés olajon megsütjük.
3 A megtisztított spenótot vajon megpároljuk (éppen csak addig, amíg összeesik), sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük, 2-3 kanál tejfölt adunk hozzá.
4 A hússzeletek felét tűzálló tálba rendezzük. A spenót felével megkenjük. Ismét egy sor hús következik. A maradék spe...
2024-02-09 18:37:37
Cukkinis raguleves
... hozzáadjuk a felaprított zöldségeket: a petrezselymet, gombát, apró kockákra vágott cukkinit. Meghintjük kurkumával, majd felengedjük 1,5 liter forró vízzel (vagy csirkealaplével). Sózzuk, borsozzuk.
4 Belerakjuk a felvágott burgonyát, egy hagymát egészben (ha megfőtt, ki lehet dobni). Hozzáadjuk a leveshez a paradicsomot, lestyánt, petrezselyemzöldet, apróra vágott tárkonyt....
2024-02-09 18:22:42
Nincs Cím
... vízzel, fedő alatt puhára főzzük, majd szitán áttörjük, és hozzáadjuk a fennmaradt vizet.
3,A maradék vajat megolvasztjuk, átforgatjuk benne a lisztet, hozzáadjuk a leveshez, sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, és még 5 percig főzzük.
4,Tálalás előtt elkeverjük a tejszínnel. Ekkor már nem szabad forralni! Minden tányér aljára kis darab vajat teszünk, rámerjük a levest, és e...
2024-02-09 18:03:08
Almás sült csirkemáj
... rádobjuk a hagymát és a
májat, és 4-5 percig sütjük, időnként megkeverve, hogy mindenhol
egyenletsen átsüljön. Meghintjük a szerecsendióval és a gyömbérel,
sózzuk és borsozzuk, visszatesszük az almákat, a tűzről levéve, fedő
alatt 5 percet pihentetjük, hogy a saját gőzükben átpuhuljanak.

Az almás csirkemájat azonnal, frissiben tálaljuk, könnyű, s...
2024-01-21 05:58:46
Lencse
... vízbe beáztatjuk.
1. A hagymát felaprítjuk és egy nagy lábasban sertészsíron megpirítjuk.
Hozzáadjuk a leszűrt lencsét, a felaprított sárgarépát és a mustárt.
Sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd hozzá
adjuk a 2 db Vegeta Natur Erőleveskockát, és addig főzzük, amíg a
lencse megpuhul.
3. Kiszedünk a főzetből egy merőkanáln...
2024-01-05 06:04:50
Fritatta
... használjunk, hogy mind ellepje a
felvágott burgonyát. Vágjuk kockára a főtt burgonyát, és a hagymát,
és tegyük egy serpenyőbe.

Öntsünk rájuk egy kevés olajat, sózzuk, borsozzuk, és keverjük jól
össze, majd kissé pirítsuk meg. Öntsünk az egésznek a tetejére
5-6 felvert tojást, majd mikor megsült, szórjuk meg egy jó adag
reszelt sajttal, de t...
2023-12-19 06:19:05
Sajtos burgonyás szeletek
... össze.
Reszeljük bele a sajtot is, majd jól keverjük össze.
A kezünket olajozzuk be, majd formáljunk
szeleteket a burgonyás keverékből.
Egy tálba öntsünk zsemlemorzsát, sózzuk, borsozzuk,
fokhagymázzuk ízlés szerint, majd keverjük össze.
A burgonya szeleteket forgassuk bele.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral és helyezzük bele
a szelete...
2023-12-01 06:32:33
1 2 3 ...................463 464 .........695 696 ..........926 927 928 
Címkék: Csirke Sztroganov, Nincs Cím, Vegeta Natur Erőleveskockát, csirkét beledobjuk, kevés olajat, fokhagymát illatosra, saláta összeállításáig, nagy tálban, fent előkészített, nagyobb tepsi, szeletelt krumplit, csirkemellfiléket lapjában, hagymás krumplira, citromot vékony, paradicsomot vékony, hússzeleteket kevés, megtisztított spenótot, hússzeletek felét, spenót felével, felaprított zöldségeket, felvágott burgonyát, hagymát egészben, fennmaradt vizet, maradék vajat, tűzről levéve, saját gőzükben, almás csirkemájat, hagymát felaprítjuk, nagy lábasban, leszűrt lencsét, felaprított sárgarépát, főtt burgonyát, kezünket olajozzuk, burgonyás keverékből, tálba öntsünk, burgonya szeleteket, tepsit béleljünk, szerecsendióval, összeállításáig, csirkealaplével, felszeleteljük, felforrósítjuk, balzsamecettel, elkeveredjenek, erőleveskockát, megtisztított, visszatesszük, hússzeleteket, petrezselymet, megolvasztjuk, zsemlemorzsát, összekeverjük, fokhagymázzuk, egyenletesen, sertészsíron, olívaolajjal, félretesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.