Belépés
Mustáros tarjaszeletek
... fokhagyma
2 maréknyi kukorica
2 maréknyi zöldborsó
1,5 dl sör


Elkészítés

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és az egyik oldalát bekenjük mustárral. A húsokat körülbelül egy órára hűtőszekrénybe tesszük, míg a többi hozzávalót összekészítjük.
A burgonyákat meghámozzuk, maj...
2018-10-22 15:54:43
Lasagne-tekercsek sütőtök-lencse töltelékkel paradicsom ágyo
... összeaprítjuk és azt is hozzákeverjük.
A maradék hagymát és fokhagymákat megpucoljuk, daraboljuk. Forró olajon megfuttatjuk és a paradicsom darabokat a kakukkfűvel belekeverjük. Sózzuk, borsozzuk és alacsony hőfokon kb. 10 percig rotyogtatjuk.
Közben a tököt is megpucoljuk, magját kivágjuk, és kb. 1 cm-es darabokra szeleteljük. A maradék olajon 5 perc alatt körbe-körbe...
2018-10-13 22:06:21
Sajtos-sonkás csirkemelltorta
... bundázáshoz:
liszt
tojás


Elkészítés: A szalonnával kibélelünk egy jénai tálat vagy egy tepsit.

A csirkemellett felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe és tojásba mártva bundázzuk.

Az edénybe rakott szalonnaszeletekre reszelt sajtot szórunk, erre helyezzük a csirkemellszeleteket. Ezután a tetejére reszelt ...
2018-10-04 12:23:37
Baconös-sajtos csirkemell őzgerincben
... őzgerincformát kivajazzuk, morzsával megszórjuk, kibéleljük baconnel úgy, hogy fedjék egymást a szalonnacsíkok és a forma szélén túllógjanak. A csirkemellet felkockázzuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd állni hagyjuk.
A lisztet, a tojást, a tejfölt, az apróra vágott hagymát, a reszelő nagy lyukán lereszelt sajtot, a felkockázott szalámit és a felaprózott paprikákat, al...
2018-10-04 12:21:58
Tehéntúró
... egy tálba tesszük
és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia.
Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk,
majd apróra vagdossuk és belek...
2018-09-30 13:10:25
H.Kohut Katalin: Oldalas pörkölt
... fokhagymákkal, olajban kicsit megfonnyasszuk, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a paradicsomot felvágva, a paprikát kicsumázva, majd csontozattal felfelé elhelyezzük a hússzeleteket. Sózzuk, borsozzuk, kevés vízzel felöntjük és fedő alatt kb. 2 óra alatt puhára főzzük. Ha kell, kevés vizet öntünk rá, a végén zsírjára sütjük.

Burgonyapüré és vöröskáposzta illik ho...
2018-09-27 15:00:14
H.Kohut Katalin: Fokhagymás sertéskaraj
... zsírral egy lábasban. Kissé megfonnyasszuk a hagymákat, belehelyezzük a kicsumázott paprikát, az összevágott paradicsomot, felöntjük kevés vízzel és belehelyezzük a karajszeleteket. Sózzuk, borsozzuk, lefedjük. Kb. másfél óra kell a puhuláshoz, időnként felemeljük a fedőt, ha lefőtt a víz, pótoljuk, közben meg is forgatjuk a hússzeleteket. Ha megpuhultak, lefőzzük a vizet és kikap...
2018-09-27 14:58:26
H.Kohut Katalin: Gulyásleves
... vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük kb. 1 dl vízzel. Hagyjuk puhulni a hagymákat, lefőni a vizet. Utána belepakoljuk a kis kockákra vágott sertéscombot, megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrült köménymaggal, fekete borssal, beletesszük a babérlevelet, kicsumázott paprikát, paradicsomot, belenyomjuk a gulyáskrémet, a felvágott fokhagymákat, megkeverjük, majd fedő...
2018-09-27 14:57:28
A sertéshúsból nem csak rántott hús készülhet
... ízlés szerint.

Elkészítés:

Mossuk meg a húst, majd vágjuk fel vékony szeletekre és mindegyik darabot klopfoljuk ki.

A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg citromlével, majd tegyük egy tálba és hagyjuk állni 30 percig. A csemege uborkát vágjuk el hosszában 4 részre, a sajtot is szeleteljük hosszúkás csíkokra. A kiklopfolt hússze...
2018-09-25 19:27:02
Sajttal és gombával töltött csirkemell!
... gombát, a paradicsomot a maradék fokhagymát és a petrezselyemzöldet robotgéppel összedolgozzuk. Nem kell teljesen pépesíteni, maradjon darabos. A húsokat egy tányérra tesszük, sózzuk és borsozzuk, minden szeleten elkenünk egy adag gombás pépet és elosztjuk rajtuk a reszelt sajtot. Feltekerjük és hústűvel rögzítjük ha szükséges, majd egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, meglocsoljuk...
2018-09-25 19:18:57
1 2 3 ...................458 459 .........687 688 ..........915 916 917 
Címkék: Kohut Katalin, tarjaszeleteket kiklopfoljuk, egyik oldalát, húsokat körülbelül, órára hűtőszekrénybe, többi hozzávalót, burgonyákat meghámozzuk, maradék hagymát, paradicsom darabokat, kakukkfűvel belekeverjük, maradék olajon, szalonnával kibélelünk, jénai tálat, csirkemellett felszeleteljük, edénybe rakott, tetejére reszelt, forma szélén, csirkemellet felkockázzuk, apróra vágott, reszelő nagy, felkockázott szalámit, felaprózott paprikákat, tálba tesszük, hagymát megtisztítjuk, paradicsomot felvágva, paprikát kicsumázva, végén zsírjára, kicsumázott paprikát, összevágott paradicsomot, felvágott fokhagymákat, kiklopfolt hússzeleteket, csemege uborkát, kiklopfolt hússze, maradék fokhagymát, tányérra tesszük, adag gombás, reszelt sajtot, tepsit kibélelünk, pirospaprikával, tarjaszeleteket, karajszeleteket, csirkemelltorta, hűtőszekrénybe, összedolgozzuk, őzgerincformát, összekészítjük, szalonnacsíkok, megfonnyasszuk, felszeleteljük, hússzeleteket, csirkemellett, vöröskáposzta, összeaprítjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.