Belépés
Tejszínes halleves
... főzünk: olívaolajon a fejet és páncélt 2 gerezd átpréselt fokhagymával együtt megpirítjuk. Felöntjük fehérborral és 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, hagymát. Sózzuk, borsozzuk és 30 percig lefedve főzzük.
3. Ha kész, egy szitán átszűrjük. Felforraljuk és hozzáadjuk a tejszínt és a citromlevet. Végül jön a rákhús és a felkockázott lazacfilé. 5 percig f...
2010-08-14 22:05:43
Gnocchi cukorborsóval
... törjük össze a gnocchit.)
3. Felöntjük a tejszínnel és addig főzzük, míg a tejszín mártás-s...
2010-08-14 19:14:24
Brassói aprópecsenye 2
... lyukú reszelőn lereszeljük. A krumplit apró kockára vágjuk és olajban megsütjük.
2. A húst olajon pirítani kezdjük. Ha kifehéredett, hozzáadjuk a fokhagymát és a hagymát. Sózzuk, ...
2010-08-14 19:05:44
Sült padlizsán -mikróban
... mustár
* pár csepp citromlé
* 1 mk cukor/ édesítő
* 1-2 gerezd zúzott fokhagyma

elkészítés

1. A padlizsánkarikákat megsózzuk, esetleg borsozzuk, és mikrohullámú sütőben 4-5 perc alatt héjastól megsütjük.
2. A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük, és bőven leöntjük a padlizsánkarikákat, friss zöld fűszerrel díszítjük, ...
2010-08-14 18:57:54
Cukkini fasírt
... olajon üvegesre pároljuk, a gombát és a sonkát összevágjuk, a sajtot durvára reszeljük, és ezeket a zsemlékhez adjuk.
3. A cukkinit jól kifacsarjuk, és a masszához tesszük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tojást, jól összedolgozzuk. Ha túl lágy a massza, akkor zsemlemorzsát adunk hozzá.
4. Lapos pogácsákat készítünk belőle (ebből a mennyiségből 12 dar...
2010-08-14 09:20:01
Quiche
... összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott sajtot, hagymát, és a kisütött és zsírjától lecsepegtetett bacont. Sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük, majd a tésztával kibélelt sütőformába tesszük.
4. Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 °C-on kb. 45-50 percig sütjük, míg aranyszínű nem lesz a teteje.|...
2010-08-13 19:18:33
Fehérboros brokkolifelfújt
... legyen. Közepes lángon besűrítjük. Levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a tojássárgákat. Átöntjük egy nagyobb tálba és belekeverjük a fehérboros brokkolipürét. Sózzuk, borsozzuk.
4. A fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük és több részletben, óvatosan hozzáforgatjuk a brokkolis masszához.
5. A szuflétálkákat vajazzuk, lisztezzük és 3/4-ig megt...
2010-08-13 19:17:11
Mackó kedvence
... * liszt
* só
* bors
* babérlevél
* pirospaprika
* ételízesítő

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, majd megsózzuk, borsozzuk, és kb. 15 percet állni hagyjuk. Eközben kockákra vágjuk a hagymát, az olajban üvegesre pároljuk. Amikor megfelelő a hagyma, pirospaprikát szórunk rá, felöntjük egy pici vízzel, beleöntjük a...
2010-08-13 16:53:26
Lazac tejszines-rákos szószban
... * 1 csomag ráklevespor
* só
* bors

Elkészítés:

A lazacot egy tűzálló üvegtálba tesszük, raöntjük a tejszínnel jól elkevert levesport, sózzuk, borsozzuk, és előmelegített sütőben 20-30
percig sütjük, amíg a szósz besűrűsödik. Párolt rizzsel és salátával
tálaljuk.
Megjegyzés:

Nagyon finom, elegáns társaságban is bejö...
2010-08-13 16:39:16
Lazac tejfölös szósszal
... * 1 dl hideg víz
* 1 kígyóuborka
* só
* bors

Elkészítés:

A halat bőrével lefelé a serpenyőbe helyezzük, és 4-5 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk. Megfordítjuk, és a másik oldalt is 4-5 percig sütjük. A haldarabokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk. A tejfölt és a tejszínt beleöntjük a visszamaradt margarinba, és hozzáadjuk ...
2010-08-13 16:37:59
1 2 3 ...................463 464 .........687 688 689 695 696 ..........926 927 928 
Címkék: felaprított zöldségeket, szitán átszűrjük, felkockázott lazacfilé, tejszín mártás-s, krumplit apró, húst olajon, hozzávalókat összekeverjük, sonkát összevágjuk, sajtot durvára, zsemlékhez adjuk, masszához tesszük, kockára vágott, tésztával kibélelt, nagyobb tálba, fehérboros brokkolipürét, fehérjéket csipet, brokkolis masszához, szuflétálkákat vajazzuk, húst felszeleteljük, olajban üvegesre, pici vízzel, tűzálló üvegtálba, szósz besűrűsödik, halat bőrével, serpenyőbe helyezzük, másik oldalt, haldarabokat kivesszük, tejszínt beleöntjük, visszamaradt margarinba, brokkolifelfújt, összedolgozzuk, lecsepegtetett, hozzáforgatjuk, felszeleteljük, szuflétálkákat, hozzákeverjük, összekeverjük, brokkolipürét, cukorborsóval, pirospaprikát, zsemlemorzsát, előmelegített, tojássárgákat, visszamaradt, felforraljuk, felkockázott, belekeverjük, hozzávalókat, megfordítjuk, mennyiségből, légkeverésen, haldarabokat, mikrohullámú, aprópecsenye, kifehéredett, fokhagymával, pirospaprika, kígyóuborka, lereszeljük, társaságban,
© 2013 TVN.HU Kft.