Regisztráció  Belépés
Aiden Turner kapta a londoni West End legjobb újonc színészének járó díjat
... főszereplőjeként, O'Hara az Anna és a király című musicalben játszott főszerepével érdemelte ki a jelölést.
Az 1880-ban alapított brit színházi hetilapé az egyetlen színház elismerés Nagy-Britanniában, amellyel a debütáló teljesítményeket jutalmazzák, szerte a szigetországban.
A díjat, amelyet tavaly adtak át először, kilenc kategóriában osztották ki. Díjazták a legjobb...
2018-09-24 21:34:30
Huszonöt éven belül az elhízás miatt több brit nő lesz rákos, mint a dohányzás miatt
...
Nagy-Britanniában jelenleg a nőket érintő, megelőzhető rákos esetek 12 százaléka függ össze a dohányzással, és 7 százaléka azzal, hogy a páciens túlsúlyos vagy elhízott. Azonban mivel a dohányzók száma visszaszorulóban van, az elhízottaké pedig emelkedik, a szervezet szerint 25 év alatt eltűnik a két kiváltó ok közötti különbség - számolt be a jelentésről hétfőn a BBC News....
2018-09-24 12:53:31
Brexit/EU-csúcs - Theresa May: holtponton a tárgyalások
... folytatnia kell és folytatni is fogja az előkészületeket arra az eshetőségre, hogy a Brexit-tárgyalások megállapodás nélkül zárulnak.
Hangsúlyozta mindazonáltal, hogy a Nagy-Britanniában élő és dolgozó több mint 3 millió külföldi EU-állampolgár jogosultságai ebben az esetben sem csorbulnának.
Theresa May szerint érthető, ha a külföldi uniós polgárok aggódva mérlegelik, ...
2018-09-21 16:39:15
Féléves csúcson a brit infláció
... költségek nélkül számolt fogyasztói árindex 2,7 százalékkal volt magasabb augusztusban, mint egy évvel korábban.
Júliusban 2,5 százalékos tizenkét havi inflációt mértek Nagy-Britanniában, és az előzetes elemzői konszenzus átlaga augusztusra lassulást, 2,4 százalékos teljes kosárra számolt éves inflációt valószínűsített.
Legutóbb februárban volt 2,7 százalék az éves brit...
2018-09-19 12:42:31
Brexit - Migrációs tanulmány: a Brexit után nem indokolt a különbségtétel az EU-ból és az EU-n kívülről érkezők
... részét, és London önmaga dönthet saját jövőbeni bevándorlási szabályrendszeréről, akkor a MAC olyan rendszer meghonosítását javasolja, amelyben az Európai Unióban maradó országok Nagy-Britanniában letelepedni és dolgozni kívánó állampolgárai nem részesülnének kedvezményes elbírálásban.
A konzervatív párti brit kormánynak egyelőre a brit EU-tagság jövő márciusra várható megszű...
2018-09-18 17:11:57
Brexit - Munkáspárti tisztviselő: a Labour nem szavazza meg a Brexit-megállapodást
... Theresa May miniszterelnök kormánya nem tud elfogadtatni a parlamentben semmiféle Brexit-megállapodást, lehetséges, hogy néhány hónapon belül parlamenti választásokat kell tartani Nagy-Britanniában.
Emily Thornberry azt valószínűsítette, hogy a Brexit-megállapodás parlamenti bukása még karácsony előtt távozásra kényszeríti Theresa May miniszterelnököt.
A munkáspárti poli...
2018-09-14 15:31:57
Szkripal-ügy - London: hazug és sértő a két gyanúsított nyilatkozata
... katonai hírszerzés ezredeseként a brit külső hírszerzésnek (MI6) is dolgozott. Hazájában 13 év fegyházra ítélték, de egy orosz-amerikai kémcsere keretében 2010-ben letelepedhetett Nagy-Britanniában, ahol brit állampolgárságot is kapott.
A mérgezéses incidensig a délnyugat-angliai Salisburyben élt. A mérgezést lányával együtt túlélte, jelenleg mindketten ismeretlen helyen tart...
2018-09-13 19:22:56
Brexit - Brit kormány: megállapodás nélkül nem garantálható a roamingdíj-mentes telefonálás és a brit jogosítvá
... jelenleg alkalmazott roamingdíj-gyakorlatban.
A brit közlekedési minisztérium által ugyancsak csütörtökön kiadott tájékoztatás szerint a Brexit-megállapodás elmaradása esetén a Nagy-Britanniában kibocsátott gépjárművezetői engedélyek önmagukban nem feltétlenül lesznek érvényesek az Európai Unió tagországaiban, és nem lenne garantálható az sem, hogy az uniós országokban letele...
2018-09-13 16:52:15
Nem kell visszaadnia a Matisse-portrét a modell örököseinek
... állítólagos elbirtoklását egy magánszemély követte el, nem pedig egy szuverén állam" - idézte a bírói testület döntését a The Art Newspaper honlpaja.
Margaret Moll örökösei először Nagy-Britanniában próbálkoztak a festmény visszaszerzésével, de a National Gallery kizárta, hogy átadja a képet, mondván érvényes jogcíme van rá, egy londoni galériától vásárolta meg. A holokauszt ...
2018-09-12 18:23:58
Elsőként dolgoztak ki nem antibiotikumos kezelést a tuberkulózis gyógyítására
... diagnosztizáltak és kezeltek tuberkulózissal, 2016-ban 6,3 milliót" - mutatott rá az egyetem szóvivője.
Hozzátette, a fertőző betegség Afrikában és Ázsiában a leggyakoribb, de Nagy-Britanniában is egyre növekszik a tébécések aránya és Londont ma már gyakran a gümőkór európai fővárosaként emlegetik.
A tíz év kutatásainak eredményeként kifejlesztett új szer a betegséget ok...
2018-09-12 10:51:57
1 2 3 ...................235 236 ..........353 354 ..........470 471 472 
Címkék: Aiden Turner, West End, Theresa May, Európai Unióban, Emily Thornberry, Európai Unió, Margaret Moll, National Gallery, londoni West, elhízás miatt, dohányzás miatt, brit infláció, roamingdíj-mentes telefonálás, brit jogosítvá, modell örököseinek, tuberkulózis gyógyítására, király című, 1880-ban alapított, egyetlen színház, debütáló teljesítményeket, nőket érintő, páciens túlsúlyos, dohányzók száma, elhízottaké pedig, szervezet szerint, jelentésről hétfőn, előkészületeket arra, külföldi uniós, évvel korábban, előzetes elemzői, éves brit, konzervatív párti, brit EU-tagság, parlamentben semmiféle, munkáspárti poli, brit külső, orosz-amerikai kémcsere, mérgezéses incidensig, délnyugat-angliai Salisburyben, mérgezést lányával, brit közlekedési, uniós országokban, magánszemély követte, szuverén állam, bírói testület, festmény visszaszerzésével, londoni galériától, egyetem szóvivője, fertőző betegség, tébécések aránya, gümőkór európai, diagnosztizáltak, állampolgárságot, főszereplőjeként, visszaszorulóban,
© 2013 TVN.HU Kft.