Regisztráció  Belépés
Történelmet írt az amerikai műkorcsolyázó a téli olimpián
... előtt behozhatatlan előnyre tett szert, így az aranyérem már biztosan őket illeti.
Az amerikaiak ráadásul az oroszokat sem érhezik utol a párosok után sem...
2018-02-12 10:08:10
35 vagy 28 milliót érhet a történelmi magyar arany a téli ..
... máshogy gondolták.
Egy mostani érem óriási eredmény lenne, és a büszkeség mellett anyagilag is jól hozna, a riói díjazás maradt ugyanis érvényben, vagyis az arany- 35, az ezüst- 25, a bronzérem 20 millió forintot jelent az érintettnek, írja a Blikk. A negyedik helyezésért 15, az ötödikért 5, a hatodikért 8, a hetedikért 4, a nyolcadikért pedig 2 millió a jutalom.
A négyf...
2018-02-09 20:13:16
Rövidpályás úszó Eb - A szövetségi kapitány teljes mértékben elégedett
... és számos döntős szereplés után kifogásokat keresnék" - nyilatkozta az MTI-nek vasárnap, a zárónapot követően a szakvezető.
A magyar válogatott nyolc arany-, három ezüst- és két bronzéremmel zárta a kontinensviadalt.
"Népes, ugyanakkor nem teljes csapattal jöttünk" - jegyezte meg Sós. Emlékeztetett rá, hogy nagyon megterhelő év volt az idei a magyar úszók számára, ezért ...
2017-12-17 22:23:59
Birkózó csb - Az ESMTK megvédte címét az Extraligában
... végzett az élen. A Kiskunfélegyházán rendezett második körben a tavalyi győztes ESMTK mind az öt mérkőzését megnyerte, így idén is bajnok lett.
A második helyen a Pénzügyőr végzett, a bronzérem pedig a Ceglédnek jutott. Utóbbi csapatban szőnyegre léptek a Lőrincz-fivérek is, Tamás ezúttal 75 helyett 85, Viktor pedig 85 helyett 130 kilóban szerepelt.
A másodosztálynak szá...
2017-11-05 19:23:34
Férfi kosárlabda Eb - Vereség a címvédő spanyoloktól a csoportzárón
... nem maradt tétje. Ez mind közül a legnehezebbnek ígérkezett, ugyanis Sergio Scariolo együttese lenyűgöző eredménysorral büszkélkedhet az elmúlt tíz évben: olimpiákról két ezüst- és egy bronzérem, világbajnokságokról ötödik és hatodik hely, Eb-kről pedig három arany, illetve egy-egy ezüst és bronz.
Az ibériaiak sorozatban már tíz megnyert Eb-mérkőzésnél tartanak, az idei konti...
2017-09-07 18:13:24
Cselgáncs-vb - Az elnök szerint a budapesti vb jó reklámja volt a sportágnak
... szakvezetésnél, és hiába nem szereztünk érmet, a három ötödik helyünk után sem vagyok csalódott" - fogalmazott. Hozzátette: számára az ötödik hely bizonyíték arra nézve, hogy abból bármikor lehet bronzérem, vagy akár végső győzelem is.
"Erős válogatottunk van, tele kiváló versenyzővel, bízok benne, hogy a következő világversenyeken, ide sorolnám a tokiói olimpiát is, összejön...
2017-09-04 13:42:24
Ritmikus gimnasztika vb - Újabb Averina-érmek
... elsöprő sikerét hozták: karikával Dina az első, Arina a második, szalaggal és labdával Arina az első, Dina a második helyen végzett, a buzogány fináléját pedig Dina nyerte, Arinának a bronzérem jutott.
Az egyéni összetett selejtezőjében Pigniczki Fanni 32., Kis Alexandra 37. lett, így egyikük sem jutott a 24-es döntőbe.
Szombaton és vasárnap az együttes kéziszercsapatok ...
2017-09-01 21:23:52
Atlétikai világbajnokság Magyar sikerek
... helyezést elérni egy akkora országnak, mint Magyarország, már önmagában szép eredmény, ez negyedszer fordult elő a világbajnokságok történetében.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ezüst- és bronzérem mellé van egy hatodik helyünk is, ez olyan eredmény, amit előre aláírtunk volna.- - nyilatkozott Spiriev Attila a vb zárónapján.
- A 16 fős magyar csapatból a súlylökő M...
2017-08-27 20:55:34
Birkózás: hazánk átvette a vb-rendezés jogát és zászlaját
... sikerrel.
.......
2017-08-27 14:21:22
Universiade - Magyar ezüst- és bronzérem atlétikában
...
Gyürkés a szombati versenynap atlétikai zárószámában nagyon jól osztotta be erejét és remekül hajrázva végzett a második helyen. A hazai sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint"az élcsoporttal folyamatosan kontaktusban levő" Gyürkés a táv második felében egyre magabiztosabban közelített a dobogós pozícióban futókhoz, az utolsó körben már a harmadik helyen haladt, m...
2017-08-26 16:42:31
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Újabb Averina-érmek, Sergio Scariolo, Pigniczki Fanni, Spiriev Attila, amerikai műkorcsolyázó, téli olimpián, történelmi magyar, szövetségi kapitány, címvédő spanyoloktól, elnök szerint, vb-rendezés jogát, amerikaiak ráadásul, párosok után, mostani érem, büszkeség mellett, riói díjazás, negyedik helyezésért, nyolcadikért pedig, zárónapot követően, magyar válogatott, magyar úszók, tavalyi győztes, második helyen, bronzérem pedig, legnehezebbnek ígérkezett, ibériaiak sorozatban, idei konti, három ötödik, ötödik hely, következő világversenyeken, tokiói olimpiát, buzogány fináléját, bronzérem jutott, egyéni összetett, 24-es döntőbe, együttes kéziszercsapatok, akkora országnak, világbajnokságok történetében, hatodik helyünk, szombati versenynap, hazai sportági, élcsoporttal folyamatosan, dobogós pozícióban, utolsó körben, harmadik helyen, világversenyeken, világbajnokságok, kontinensviadalt, kéziszercsapatok, magabiztosabban, másodosztálynak, szakvezetésnél, világbajnokság, legnehezebbnek, selejtezőjében,
© 2013 TVN.HU Kft.