Regisztráció  Belépés
Birkózó csb - Az ESMTK megvédte címét az Extraligában
... végzett az élen. A Kiskunfélegyházán rendezett második körben a tavalyi győztes ESMTK mind az öt mérkőzését megnyerte, így idén is bajnok lett.
A második helyen a Pénzügyőr végzett, a bronzérem pedig a Ceglédnek jutott. Utóbbi csapatban szőnyegre léptek a Lőrincz-fivérek is, Tamás ezúttal 75 helyett 85, Viktor pedig 85 helyett 130 kilóban szerepelt.
A másodosztálynak szá...
2017-11-05 19:23:34
Férfi kosárlabda Eb - Vereség a címvédő spanyoloktól a csoportzárón
... nem maradt tétje. Ez mind közül a legnehezebbnek ígérkezett, ugyanis Sergio Scariolo együttese lenyűgöző eredménysorral büszkélkedhet az elmúlt tíz évben: olimpiákról két ezüst- és egy bronzérem, világbajnokságokról ötödik és hatodik hely, Eb-kről pedig három arany, illetve egy-egy ezüst és bronz.
Az ibériaiak sorozatban már tíz megnyert Eb-mérkőzésnél tartanak, az idei konti...
2017-09-07 18:13:24
Cselgáncs-vb - Az elnök szerint a budapesti vb jó reklámja volt a sportágnak
... szakvezetésnél, és hiába nem szereztünk érmet, a három ötödik helyünk után sem vagyok csalódott" - fogalmazott. Hozzátette: számára az ötödik hely bizonyíték arra nézve, hogy abból bármikor lehet bronzérem, vagy akár végső győzelem is.
"Erős válogatottunk van, tele kiváló versenyzővel, bízok benne, hogy a következő világversenyeken, ide sorolnám a tokiói olimpiát is, összejön...
2017-09-04 13:42:24
Ritmikus gimnasztika vb - Újabb Averina-érmek
... elsöprő sikerét hozták: karikával Dina az első, Arina a második, szalaggal és labdával Arina az első, Dina a második helyen végzett, a buzogány fináléját pedig Dina nyerte, Arinának a bronzérem jutott.
Az egyéni összetett selejtezőjében Pigniczki Fanni 32., Kis Alexandra 37. lett, így egyikük sem jutott a 24-es döntőbe.
Szombaton és vasárnap az együttes kéziszercsapatok ...
2017-09-01 21:23:52
Atlétikai világbajnokság Magyar sikerek
... helyezést elérni egy akkora országnak, mint Magyarország, már önmagában szép eredmény, ez negyedszer fordult elő a világbajnokságok történetében.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ezüst- és bronzérem mellé van egy hatodik helyünk is, ez olyan eredmény, amit előre aláírtunk volna.- - nyilatkozott Spiriev Attila a vb zárónapján.
- A 16 fős magyar csapatból a súlylökő M...
2017-08-27 20:55:34
Birkózás: hazánk átvette a vb-rendezés jogát és zászlaját
... sikerrel.
.......
2017-08-27 14:21:22
Universiade - Magyar ezüst- és bronzérem atlétikában
...
Gyürkés a szombati versenynap atlétikai zárószámában nagyon jól osztotta be erejét és remekül hajrázva végzett a második helyen. A hazai sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint"az élcsoporttal folyamatosan kontaktusban levő" Gyürkés a táv második felében egyre magabiztosabban közelített a dobogós pozícióban futókhoz, az utolsó körben már a harmadik helyen haladt, m...
2017-08-26 16:42:31
Birkózó-vb- Lőrincz Tamásé a harmadik magyar bronzérem
...
A háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes ceglédi klasszis lépett utolsóként szőnyegre a magyarok közül az esti programban, s a magyar tábor bízott benne, hogy legyőzi a török Fatih Cengizt és csatlakozik a már bronzérmes Kiss Balázshoz és Korpási Bálinthoz.
A friss apuka meccse előtt nagy kérdés volt, mennyire tudott túllépni a vesztes elődöntőjén, melyen saját m...
2017-08-21 21:23:33
Atlétikai vb - Trinidad legyőzte az amerikai 4x400-as váltót
... ugyanis nem bírta honfitársai tempóját, s 250 méterrel a vége előtt elkészült erejével. A győzelmet a szintén kenyai Elijah Manangoi szerezte meg, csapattársa, Timothy Cheruiyot előtt, a bronzérem pedig az Európa-bajnok norvég Filip Ingebrigtsené lett óriási hajrá végén.
Női 800 méteren a papírformának megfelelően az olimpiai bajnok Caster Semenya diadalmaskodott, miután két ...
2017-08-13 23:03:58
Atlétikai vb - Spiriev: előre aláírtuk volna ezt az eredményt
... elérni egy akkora országnak, mint Magyarország, már önmagában szép eredmény, ez negyedszer fordult elő a világbajnokságok történetében.
"Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ezüst- és bronzérem mellé van egy hatodik helyünk is, ez olyan eredmény, amit előre aláírtunk volna" - nyilatkozott Spiriev Attila a vb zárónapján.
Hozzátette, összesen nyolcan végeztek a legjobb 16 között...
2017-08-13 17:22:28
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 22 
Címkék: Újabb Averina-érmek, Birkózó-vb- Lőrincz Tamásé, Sergio Scariolo, Pigniczki Fanni, Spiriev Attila, Fatih Cengizt, Kiss Balázshoz, Korpási Bálinthoz, Elijah Manangoi, Timothy Cheruiyot, Filip Ingebrigtsené, Caster Semenya, címvédő spanyoloktól, elnök szerint, vb-rendezés jogát, harmadik magyar, amerikai 4x400-as, tavalyi győztes, második helyen, bronzérem pedig, legnehezebbnek ígérkezett, ibériaiak sorozatban, idei konti, három ötödik, ötödik hely, következő világversenyeken, tokiói olimpiát, buzogány fináléját, bronzérem jutott, egyéni összetett, 24-es döntőbe, együttes kéziszercsapatok, akkora országnak, világbajnokságok történetében, hatodik helyünk, szombati versenynap, hazai sportági, élcsoporttal folyamatosan, dobogós pozícióban, utolsó körben, harmadik helyen, háromszoros Európa-bajnok, magyarok közül, esti programban, magyar tábor, török Fatih, friss apuka, vesztes elődöntőjén, vége előtt, szintén kenyai, papírformának megfelelően, olimpiai bajnok, világversenyeken, világbajnokságok,
© 2013 TVN.HU Kft.