Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Fidesz: az emberek a Jobbik valódi bevándorláspolitikájára kíváncsiak
...
A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.
A Fid...
2018-01-23 18:34:29
A Jobbik az integrációs támogatásokra is kíváncsi
...
Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, hogy a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.
Értékelése szerint a kormány "belefullad a saját hazugságaiba".
Azt kérte, h...
2018-01-23 15:43:15
Választás 2018 - Fidesz: az ellenzék a "Soros-terv" szolgálatában áll, ezért támadja a "Stop Sorost"
...
Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyetlen ellenzéki párt sem nyilatkozott úgy, hogy szükség van a törvénycsomagra.
Az LMP, a DK, az MSZP és a Jobbik "ugyanazt a nótát fújja": tagadják még azt is, hogy létezik a "Soros-terv", vitatják a "Stop Soros" értelmét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy elfoga...
2018-01-23 13:52:30
Csepreghy: a növekedésre, a munkanélküliségre és a költségvetésre fókuszált 2010 óta a kormány
...
A parlamenti államtitkár szerint további hangsúlyos elem volt az elmúlt csaknem nyolc évben az állami szerepvállalás erősítése, a bürokrácia csökkentése és az állam működésének kiszámíthatóvá tétele.
Erős állami szerepvállalás nélkül mára nem sikerült volna elérni azokat az eredményeket a makrogazdasági mutatókban, amelyeket a hitelminősítők is elismertek - jegyezte meg...
2018-01-23 13:22:30
Román centenárium - A bukaresti magyar nagykövetségénél tüntetett egy ultranacionalista román szervezet
... próbálják "beárnyékolni" a centenáriumát ünneplő Románia örömét, az Erdély és Románia egyesülését kimondó 1918-as Gyulafehérvári Nyilatkozat századik évfordulóját. Meggyőződésük, hogy mindez "budapesti politikai tényezők" védnökségével és irányításával történik.
Az ND a tüntetési felhívásban amiatt is tiltakozott, hogy Románia budapesti nagykövetségének bejáratát több mint tí...
2018-01-23 13:02:15
Női röplabda Eb - Boricic: jó döntés volt, hogy Magyarország legyen társházigazda
...
A CEV első embere másfél napos budapesti látogatását követően kedden, sajtótájékoztatón elmondta: a magyar röplabda hosszú évekre eltűnt a sportág térképéről, azonban köszönhetően a három éve dolgozó új vezetésnek, a válogatottak és a klubcsapatok teljesítménye is folyamatosan javult.
"Ezért is ajánlottuk fel Magyarországnak, hogy rendező legyen" - jegyezte meg Boricic.|...
2018-01-23 12:52:07
Liberálisok: Balog Zoltán kezdjen tárgyalni a diákokkal!
...
A Liberálisok ügyvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a múlt heti, Kossuth téri diáktüntetésre utalva azt mondta, hogy a Független Diákparlament egy olyan javaslatcsomagot készített, ami alkalmas lehet egy új, diák- és személyiségközpontú oktatási rendszer kialakítására.
Bősz Anett szerint jelenleg sem az intézményrendszeri sem az egyéb keretfeltételek nincsenek m...
2018-01-23 12:32:32
Minimálbért ígér a közmunkásoknak a DK
...
Varju László keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterre hivatkozott, aki korábban azt mondta, hogy a minimálbér és a közmunkások bére közötti különbség arra fogja ösztönözni a közmunkásokat, hogy a versenyszektor irányába mozduljanak el.
A független képviselő szerint azonban a közmunka jelenlegi formájában nem alkalmas arra, h...
2018-01-23 12:32:07
Teljesen megújul az országos pulmonológiai intézet
... felelős államtitkár arról beszélt, az ország versenyképessége lehetővé teszi azt, hogy kormányzati forrásokból a következő tíz évben több mint 700 milliárd forint értékben megújuljon a budapesti ellátórendszer.
Az egyes ellátóhelyeket szakmai terv mentén fejlesztik: megújul két centrumkórház, egy új épül majd, 25 kórházban lesznek fejlesztések és a központi régióban megújítan...
2018-01-23 11:42:38
Mátyás-emlékév - A király integráló szerepét hangsúlyozták a tanácsadó testület tagjai egy kolozsvári sajtótájé
... király szellemi örökségének mind a románok, mind a magyarok birtokosai. Hozzátette: Mátyás a maga korában "integráló erő" volt, és lehet, hogy ma is az tud lenni.
Csibi Krisztina, a budapesti Magyarság Háza igazgatója elmondta, hogy az emlékév keretében Erdélynek és Kolozsvárnak is kiemelt szerepe lesz. Az emlékév erdélyi nyitórendezvényének a kolozsvári Mátyás-napokat tekin...
2018-01-23 11:32:09
1 2 3 ............2528 2529 ......3793 3794 .......5056 5057 5058 
Címkék: Stop Sorost, Balog Zoltán, Kárpát Dániel, Puskás Imre, Stop Soros, Gyulafehérvári Nyilatkozat, Független Diákparlament, Bősz Anett, Varju László, Lázár János Miniszterelnökséget, Csibi Krisztina, Magyarság Háza, integrációs támogatásokra, költségvetésre fókuszált, bukaresti magyar, ultranacionalista román, országos pulmonológiai, király integráló, tanácsadó testület, kolozsvári sajtótájé, nagyobbik kormánypárt, ellenzéki párt, nemzetközi védelemben, érintettek lakhatásának, saját hazugságaiba, nótát fújja, parlamenti államtitkár, elmúlt csaknem, állami szerepvállalás, bürokrácia csökkentése, állam működésének, makrogazdasági mutatókban, centenáriumát ünneplő, tüntetési felhívásban, magyar röplabda, sportág térképéről, klubcsapatok teljesítménye, múlt heti, olyan javaslatcsomagot, egyéb keretfeltételek, közmunkások bére, versenyszektor irányába, független képviselő, közmunka jelenlegi, ország versenyképessége, budapesti ellátórendszer, egyes ellátóhelyeket, központi régióban, magyarok birtokosai,
© 2013 TVN.HU Kft.