|
|
|
... tûzre visszatéve rárakom a húskockákat, majd fehéredésig pirítom. Addig kevergetem, amíg az összes húskocka megfehéredik. Olajjal kikent tûzálló tálra vagy tepsire terítem a burgonyakarikák felét és megsózom. Erre rászórom a sós levétől lecsöpögtetett padlizsánkockákat, majd rásimítom a hagymás hús felét. Rászeletelem a paradicsomkarikák felét, meghintem a félig f... |
2010-10-21 22:29:52 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagyma, só, bors
Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük a tejföllel és a sóval. Egy tepsit olajjal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. A tepsi aljába tesszük a hámozott burgonyakarikák felét, és megsózzuk. Az egyik hagymát is felszeleteljük, és a burgonyára fektetjük. 2-3 evőkanál tejfölös öntetet teszünk rá, majd a következő réteg burgonya és hagyma következik. ... |
|
2010-06-10 12:24:24 |
|
|
|
|