Belépés
Gyömbéres rakott hering
... burgonyaliszt, citromlé, 2 dl pezsgő (száraz).

1. A heringet megtisztítjuk és kifilézzük. Sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk.
2. A heringfiléket burgonyalisztbe mártjuk, és az előkészített tálba tesszük.
3. Az almát felszeleteljük, a póréhagymát karikákra vágjuk, a gyömbért lereszeljük. A heringfilékre hagymakarikákat és almaszelete...
2006-09-24 11:34:25
1 
Címkék: heringet megtisztítjuk, tűzálló tálat, heringfiléket burgonyalisztbe, előkészített tálba, almát felszeleteljük, póréhagymát karikákra, gyömbért lereszeljük, heringfilékre hagymakarikákat, burgonyalisztbe, hagymakarikákat, felszeleteljük, burgonyaliszt, heringfilékre, megtisztítjuk, heringfiléket, előkészített, meglocsoljuk, citromlével, almaszelete, lereszeljük, póréhagymát, kifilézzük, kivajazunk, karikákra, gyömbéres, gyömbért, citromlé, heringet, mártjuk, tesszük, tűzálló, száraz, pezsgő, vágjuk, hering, rakott, sózzuk, almát, tálat, tálba,
© 2013 TVN.HU Kft.