|
|
|
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 csomag burgonyapehely
1 l húsleves
2 ek étolaj
25 dkg burgonya
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a burgonyát. Húslevessel fölengedjük és belekeverjük a burgonyaport, vagy pelyhet. Felforraljuk, beletesszük a fűszereket, majd fogyasztás előtt 15 percig állni hagyjuk. ... |
2012-03-14 18:56:37 |
|
|
|
|
|
|
A káposztaleves kapszula kúra során nem kell szenvedni a kínzó éhségérzettől, ugyanis a káposztaleves-kapszula szedése közben nem kell koplalni.
A káposztaleves kapszula összetevői nemcsak hozzájárulnak a fogyókúra sikeréhez, de számos más, jótékony hatásuk is van. Amit a káposztaleves-kapszula hatóanyagairól tudni érdemes: a folsavat az idegrendszer vitaminjának is neve... |
|
2012-03-07 10:43:53 |
|
|
|
|
|
|
...
Hasznos tippek a konyhában !
Mit tegyünk ha :
Mit tegyünk, ha elsóztuk az ételt?
Az átszűrt leveshez adjunk egy kis vizet.
Nyers tojásfehérjét csurgassunk a levesbe, és ha megkocsonyásodott emeljük ki.
Rántott levesekbe tegyünk n... |
2010-10-03 20:33:14 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
25 dkg kenőmájas (vagy májkrém),
2 evőkanál olaj,
1 fej vöröshagyma,
30 dkg zöldborsó,
só,
bors,
majoránna,
bazsalikom,
petrezselyem,
1 csomag burgonyapehely,
1 liter húsleves.
Az bajor burgonyaleves készítése:
Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a kenőmájast.
Húslevessel... |
|
2010-06-01 15:16:06 |
|
|
|
|
|
|
Előttem a termék. Gusztusos csomagolásban burgonyás ropogtatnivaló. A
felirat szerint hagyományos recept alapján, a legkiválóbb alapanyagokból
készült. A tradícionális burgonyás tésztát megdagasztják, nyújtják, majd
apró, kerek korongokat szaggatnak belőle, me... |
|
2008-03-18 14:15:49 |
|
|
|
|
|
|
Ahogy az manapság van...
Előttem a termék. Gusztusos csomagolásban burgonyás
ropogtatnivaló. A felirat szerint hagyományos recept
alapján, a legkiválóbb alapanyagokból készült. A
tradícionális burgonyás tésztát megdagasztják, nyújtják,
majd apró, kerek korongokat szaggatnak belőle, melyeket
kemencében sütnek aranybarnára. Hmmm... szinte összefut ... |
2007-08-25 19:25:47 |
|
|
|
|
|
|
Az a jó öreg chips
Előttem a termék. Gusztusos csomagolásban burgonyás ropogtatnivaló. A felirat szerint hagyományos recept alapján, a legkiválóbb alapanyagokból készült. A tradícionális burgonyás tésztát megdagasztják, nyújtják, majd apró, kerek korongokat szaggatnak belőle, melyeket kemencében sütnek aranybarnára. Hmmm... szinte összefut az ember szájában a nyál. A leírás bé... |
2007-06-15 16:49:34 |
|
|
|
|
|
|
CHIPS
Előttem a termék. Gusztusos csomagolásban burgonyás ropogtatnivaló. A felirat szerint hagyományos recept alapján, a legkiválóbb alapanyagokból készült. A tradícionális burgonyás tésztát megdagasztják, nyújtják, majd apró,kerek korongokat szaggatnak belőle, melyeket kemencében sütnek aranybarnára.
Hmmm... szinte összefut az ember szájában a nyál. A leírás békeb... |
2007-03-12 15:20:32 |
|
|
|
|
|
|
Előttem a termék. Gusztusos csomagolásban burgonyás ropogtatnivaló. Afelirat szerint hagyományos recept alapján, a legkiválóbb alapanyagokbólkészült. A tradícionális burgonyás tésztát megdagasztják, nyújtják, majd apró, kerek korongokat szaggatnak belőle, melyeket kemencében sütnek aranybarnára. Hmmm...szinte összefut az ember szájában a nyál.
A leírásbékebeli ízeket, h... |
2007-02-13 00:08:17 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
80 dkg burgonyapor, 2 tojás, 1 dl tejszín, 10 dkg reszelt sajt, vaj, zsemlemorzsa, őrölt szerecsendió, bors, só.
Elkészítése:
A tejszínnel dolgozzuk össze a tojássárgákat, fűszerezzük borssal, szerecsendióval, sóval, majd a reszelt sajttal együtt keverjük a burgonyapüréhez. A fehérjékből verjünk kemény habot, és azt is adjuk a püréhez. E... |
2006-12-21 01:02:40 |
|
|
|
|