Belépés
Hát ennyit az össztársadalmi agymosásról...
... ne költöztessék a falunkba..WTF??...Mondom mi van????..Egy fiatal srác a vedelmünkre kel..Autista,és??Sokszor látom hazafelé a kisfiút..okos,csendes,aranyos,utazik ..Ember,mint bárki itt a buszon..Erre a srácnak esnek..Milyen liberális duma ez??Ez egy selejt..Akkor már kezdem mérges lenni..Motyogás..Hívjunk rendőrt szállitassuk le őket..Jesszus,ezt nem hiszem el..Akkor már a srácca...
2018-05-20 12:04:16
Busszal ütközött egy autó Nagykállóban, egy ember meghalt
...
A közlemény szerint a balesetben ketten sérültek meg, mindketten a személyautóban utaztak, egyiküket a mentők már nem tudták újraéleszteni. Az elsődleges információk szerint a buszon utazók közül senkinek nem esett baja.
A munkálatok idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták....
2018-02-04 07:02:27
Ismét járható az M15-ös út Rajkánál
...
A bolgár rendszámú személyautó Szlovákia felé haladt, amikor a hetes kilométernél, előzés közben nekiütközött a busznak, majd árokba borult.
Ruskáné Takács Anita, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban közölte, hogy a lengyel buszon utazók közül senki nem sérült meg....
2017-08-26 17:12:21
Balesetben meghalt két ember az M15-ös úton Rajka közelében
...
Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a személyautó árokba borult.
A lengyel felségjelzésű buszon utazók közül senki nem sérült meg, vélhetően a busz a helyszínelést követően tovább folytathatja útját - tette hozzá.
A hetes kilométernél fél pályán halad a forgalom. ...
2017-08-26 13:31:49
Időjárás - Lezárták a teherforgalom elől a 82-es és a 83-as utat a Bakonyban
... Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: szerda délután Városlőd térségében menetrend szerinti autóbusz és személyautó ütközött, mindkét jármű árokba csúszott. A szóvivő tájékoztatása szerint a buszon utazók közül senki sem sérült meg, mentesítő járattal utaztak tovább, de a személyautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.
Ugyanebben az időben Csesznek térségében két ...
2017-04-19 19:04:14
Busszal ütközött egy autó Budapesten, lezárták a 6-os utat
...
Kisdi Máté elmondta, az M0-s autóút felüljárója közelében, a Kolozsvári utcánál történt balesetben - az első információk szerint - hárman sérültek meg: ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje, aki beszorult a járműbe, és a tűzoltók szabadították ki....
2017-01-02 10:41:41
Közlekedési viccek
... jönnek?

Buszos viccek:


BKV buszon:
- Jegyeket, bérleteket kérek!
Pistike megszólal:
- Anyád tudja, hogy kéregetsz?

Buszsofőr mottó:
"Aki integet, az búcsúzkodik,
aki fut, az sport...
2016-11-12 10:15:54
Menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött Csákvár és Csákberény között
...
Tájékoztatásuk szerint a buszon utazók közül nem sérült meg senki, azonban a személyautó vezetőjét a mentők kórházba vitték.
A rendőrség közleménye szerint a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad....
2016-10-25 08:30:56
Hárman meghaltak egy balesetben Nógrád megyében
...
Angyal Eszter elmondta, hogy a buszon utazók közül ketten sérültek meg.
A 2203-as utat lezárták, a műszaki mentést a balassagyarmati és a rétsági tűzoltók végzik - tette hozzá....
2016-10-06 17:22:46
Meghalt egy motoros Szirmabesenyőnél balesetben
...
A rendőrség honlapján lévő közlemény szerint a baleset egyelőre tisztázatlan körülmények között történt a 26-os számú főúton. A buszon utazók közül egy ember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett halad a főút forgalma....
2016-08-16 07:05:07
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Ruskáné Takács Anita, Kisdi Máté, Angyal Eszter, össztársadalmi agymosásról, autó Nagykállóban, ember meghalt, teherforgalom elől, 83-as utat, autó Budapesten, 6-os utat, balesetben Nógrád, motoros Szirmabesenyőnél, fiatal srác, srácnak esnek, közlemény szerint, balesetben ketten, személyautóban utaztak, elsődleges információk, buszon utazók, munkálatok idejére, útszakaszt teljes, bolgár rendszámú, hetes kilométernél, lengyel buszon, személyautó árokba, lengyel felségjelzésű, helyszínelést követően, szóvivő tájékoztatása, személyautó vezetője, időben Csesznek, első információk, autó sofőrje, tűzoltók szabadították, személyautó vezetőjét, mentők kórházba, rendőrség közleménye, forgalom váltakozó, 2203-as utat, műszaki mentést, rétsági tűzoltók, rendőrség honlapján, baleset egyelőre, 26-os számú, műszaki mentés, főút forgalma, szirmabesenyőnél, balassagyarmati, össztársadalmi, személyautóban, tájékoztatásuk, teherforgalom, szabadították, szélességében, újraéleszteni, felségjelzésű, helyszínelést,
© 2013 TVN.HU Kft.