Regisztráció  Belépés
Jelentősen nőtt a WebEye árbevétele tavaly
... rendelkező vállalat MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint a magyarországi leányvállalat kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) 2017-ben 67,5 millió forint volt, a cégcsoport EBITDA eredménye 481 millió forint lett. A WebEye Hungary adózás utáni eredménye 15,3 millió forint, a teljes cégcsoport adózás utáni eredménye 26,5 millió forint volt.
WebEye ...
2018-06-05 15:21:57
Több mint 1,5 milliárd forinttal nőtt a Duna House csoport árbevétele az első negyedévben
...
Az MTI-hez eljuttatott közleményében a cégcsoport a kimagasló teljesítményt egyebek között a 86 lakásos Reviczky Liget ingatlanfejlesztési projekt részleges átadásának tulajdonította.
A Duna House csoport az év első három hónapjában 637 millió forint nyereséget ért el adózás után, több mint 371 millió forinttal többet az egy évvel korábbinál.
A pénzügyi műveletek n...
2018-05-28 20:36:53
Célpont: Titokzatos magángép Mészáros Lőrinc szolgálatában
... üzleti csoportosuláshoz tartozik, amely az MKB Bank privatizációjában is részt vett. Amikor Mészáros Lőrinc saját nevén is megjelent ebben a formációban, a repülős céget átszervezték a cégcsoport másik részébe, de ezzel a bonyolult konstrukcióval sem tudták elfedni, kihez tartozik a 3 milliárdot érő repülőgép.


https://hirtv.hu/ahirtvhirei/celpont -titokzatos-magang...
2018-01-28 09:17:00
Átadták az Amalgam Fine Model Cars új pécsi gyártóüzemét
... alapjául szolgáló csúcsteljesítményű járművekről "Pécsre érkező információk világviszonylatban is komoly ületi titkot képeznek".
Az 1985-ben alapított angol Amalgam Collection cégcsoport kreatív igazgatója, Michael Niemas arról beszélt, hogy termékeik tervezésénél a legmodernebb technológiát használják, míg a maguk makettek kézműves darabok.
Kenesei Miklós az MTI érdek...
2016-12-17 14:20:44
Most mellényúlt a Fidesz, mert a Vizoviczki mindent tud
... csapatszállítói fordultak be a H-hídról a Hajógyárira. Keresőkutyákkal jöttek, és mindegyik diszkót átkutatták. Vizoviczki Lászlót bilincsben vezették el, de magukkal vitték Varga Istvánt, a cégcsoport biztonsági főnökét, és a sziget kiadásainak ellenőrzésével foglalkozó D. Luciát is.

Később kiszálltak Vizoviczkiék V. kerületi ingatlanjaihoz is, az Október 6. és a Mérle...
2016-07-25 22:26:39
Londoni elemzők: ismét napirenden a Fed decemberi kamatemelése
... ugyanakkor, hogy alapeseti előrejelzésük egyelőre a márciusi Fed-kamatemelés.
A Moody's Analytics - a hitelminősítői és pénzügyi szolgáltatási tevékenységet végző Moody's Corporation cégcsoport gazdaságelemző részlege - csütörtöki értékelésében szintén annak a véleményének adott hangot, hogy aFederal Reserve egyértelműen jelezte a piacnak a decemberi kamatemelés lehetőségét.|...
2015-10-29 18:32:30
A globális bankok zöme még az idén Fed-kamatemelést vár a Financial Times felmérése szerint
... ideje eltérnek a Fed várható kamatpályájáról és a szigorítás időzítéséről.
A Moody's Analytics - a hitelminősítői és pénzügyi szolgáltatási tevékenységet végző Moody's Corporation cégcsoport gazdaságelemző részlege - által elvégzett számítás szerint a Fed-kamatra szóló határidős kontraktusokból levezethetően a piaci szereplők jelenleg mindössze 38 százalékos valószínűségűre á...
2015-10-19 12:31:52
Quaestor-ügy - Az Ab jövő héten kezdi tárgyalni az indítványokat
... Zrt. mintegy 210 milliárdos vállalati kötvénykibocsátásából 150 milliárd fiktív volt. Az ügyben nyomozás indult, amelyben március végén három gyanúsítottat, köztük Tarsoly Csabát, a cégcsoport vezetőjét letartóztatták.
Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője júliusban azt közölte, hogy a Quaestor-károsultak kártalanításának megakadását a bankok alkotmánybírósági beadványa okozt...
2015-10-14 15:33:05
A belga, a svájci vagy az osztrák? A legfinomabb csoki...
... közül

A helyiek nagy szakértői a minőségicsoki-fogyasztásnak. Az ország ad otthon olyan nagy múltú, a piacon ma is jelentős szerepet betöltő vállalatoknak, mint Lindt & Sprüngli cégcsoport vagy a Teuscher.

Az első svájci csokoládégyárat François-Louis Cailler alapította a XIX. század elején. Ez még ma is működik, s méltán az egyik leghíresebb az országban. ...
2015-09-12 23:13:40
A Harman júliusra tervezi a gyártás elindítását Pécsen
... berendezéseket, szórakoztató elektronikákat, akusztikai rendszereket és erősítőket. Az anyavállalat, a Harman International elégedettségét jelzi a magyarországi tevékenységgel, hogy ma már a cégcsoport pénzügyi központja is Székesfehérváron működik. A százfős egység a Harman összes amerikai és európai divíziójának könyvelését és finanszírozását végzi.
A cégvezető elmondta: a ...
2015-03-05 15:13:33
1 2 3 
Címkék: Duna House, Mészáros Lőrinc, Amalgam Fine Model Cars, Financial Times, WebEye Hungary, Reviczky Liget, Amikor Mészáros Lőrinc, Amalgam Collection, Michael Niemas, Kenesei Miklós, Vizoviczki Lászlót, Varga Istvánt, Vizoviczkiék, Tarsoly Csabát, Rogán Antal, François-Louis Cailler, Harman International, első negyedévben, globális bankok, idén Fed-kamatemelést, svájci vagy, legfinomabb csoki, gyártás elindítását, magyarországi leányvállalat, cégcsoport EBITDA, teljes cégcsoport, kimagasló teljesítményt, pénzügyi műveletek, repülős céget, cégcsoport másik, bonyolult konstrukcióval, 1985-ben alapított, legmodernebb technológiát, maguk makettek, cégcsoport biztonsági, sziget kiadásainak, márciusi Fed-kamatemelés, véleményének adott, decemberi kamatemelés, szigorítás időzítéséről, piaci szereplők, ügyben nyomozás, cégcsoport vezetőjét, bankok alkotmánybírósági, helyiek nagy, első svájci, egyik leghíresebb, magyarországi tevékenységgel, cégcsoport pénzügyi, százfős egység, cégvezető elmondta,
© 2013 TVN.HU Kft.