|
|
|
... db tojással. A meghámozott és negyedelt almát a magház eltávolítása után nagyon apróra kockázzuk, majd a ricottás masszába forgatjuk.
A ricottás masszát habzsákból a cannellonikba nyomjuk. A megtöltött cannellonikat kivajazott alufólia tálcába vagy sütőtálba fektetjük.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A finomra reszelt marcipánt krémesre keverjük a tejjel... |
2018-03-18 00:34:46 |
|
|
|
|
|
|
... db tojással. A meghámozott és negyedelt almát a magház eltávolítása után nagyon apróra kockázzuk, majd a ricottás masszába forgatjuk.
A ricottás masszát habzsákból a cannellonikba nyomjuk. A megtöltött cannellonikat kivajazott alufólia tálcába vagy sütőtálba fektetjük.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A finomra reszelt marcipánt krémesre keverjük a tejjel... |
|
2017-11-28 22:57:23 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret hideg vízbe áztatjuk, alaposan kinyomkodjuk és a darált hússal összekeverjük. Sóval, borssal, kakukkfűvel és oregánóval fűszerezzük. A masszát egy fakanál segítségével a cannellonikba töltjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, a töltött tésztahengereket szorosan egymás mellé fektetjük. A sütőt előmelegítjük. A mártáshoz egy edényben összekeverjük a tejfölt és a tejet. F... |
2009-11-25 09:04:09 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret hideg vízbe áztatjuk, alaposan kinyomkodjuk és a darált hússal összekeverjük. Sóval, borssal, kakukkfűvel és oregánóval fűszerezzük. A masszát egy fakanál segítségével a cannellonikba töltjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, a töltött tésztahengereket szorosan egymás mellé fektetjük. A sütőt előmelegítjük. A mártáshoz egy edényben összekeverjük a tejfölt és a tej... |
|
2009-11-14 10:59:44 |
|
|
|
|