Belépés
Bocuse d'Or - Norvégia nyerte az európai döntőt
... ahogy terveztük".
A több mint ötórás szakácsverseny résztvevőinek a gasztronómiai hagyományáról ismert Piemonte tartomány klasszikus termékeit is fel kellett használniuk, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. A versenyzők egy kötelezően felhasználandó, "meglepetés"...
2018-06-12 19:13:06
Bocuse d'Or Europe - A magyar csapat bizakodva várja a keddi eredményhirdetést
... sikerül a továbbjutás.
A több mint ötórás szakácsverseny résztvevőinek a gasztronómiai hagyományáról ismert Piemonte tartomány klasszikus termékeit is fel kell használniuk, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. A versenyzők egy kötelezően felhasználandó, "meglepeté...
2018-06-11 19:22:48
Ma kezdődik a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntője Torinóban
... szerezte meg.


A több mint ötórás szakácsverseny résztvevőinek a gasztronómiai hagyományáról ismert Piemonte tartomány klasszikus termékeit is fel kell használni, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. Újdonságnak számít, hogy a versenyzőknek egy kötelező...
2018-06-11 07:04:36
Pohner Ádám hétfőn versenyez a Bocuse d'Or európai döntőjén Torinóban
... emléket állítani.
A több mint ötórás szakácsverseny résztvevőinek a gasztronómiai hagyományáról ismert Piemonte tartomány klasszikus termékeit is fel kell használniuk, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. Újdonságnak számít, hogy a versenyzőknek egy kötelezően fel...
2018-06-10 16:01:47
Széll Tamás séf lesz a Bocuse d'Or európai döntőjének zsűrielnöke
... sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a több mint ötórás szakácsverseny résztvevőinek a gasztronómiai hagyományáról ismert Piemonte tartomány klasszikus termékeit is fel kell használni, például a Castelmagno sajtot, Fassona Piemontese marhafilét, Sant'Andrea típusú Baraggia Biellese e Vercellese rizst, valamint piemonti borjúmirigyet. Újdonságnak számít, hogy a versenyzőknek a döntő ...
2018-05-16 07:04:50
1 
Címkék: Pohner Ádám, Széll Tamás, Fassona Piemontese, Baraggia Biellese, európai döntőt, magyar csapat, keddi eredményhirdetést, több mint, gasztronómiai hagyományáról, kötelezően felhasználandó, felhasználandó, szakácsverseny, résztvevőinek, versenyzőknek, borjúmirigyet, hagyományáról, gasztronómiai, használniuk, újdonságnak, zsűrielnöke, castelmagno, továbbjutás, meglepetés, piemontese, klasszikus, marhafilét, kötelezően, vercellese, versenyzők, döntőjének, elhangzott, tartomány, bizakodva, torinóban, meglepeté, versenyez, használni, termékeit, terveztük, baraggia, kezdődik, valamint, döntőjén, biellese, piemonti, norvégia, piemonte, kötelező, szerezte, állítani, fassona, európai, döntője, például, emléket, kellett, sikerül, számít, sajtot, ötórás, andrea, típusú, ismert, hétfőn, pohner, bocuse, europe, magyar, nyerte, döntőt, csapat,
© 2013 TVN.HU Kft.