|
|
|
... aprított vöröshagymát. Majd tegyük rá a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítsuk, amíg a hús ki nem fehéredik. Öntsük rá a paradicsomot, reszeljük bele a fokhagymát, aki szereti, kis chilit is adhat hozzá, vagy erős paprikát.
A sütőlapot fedjük le sütőpapírra, és építsük fel belőle három tornyot. Alul padlizsán, majd erre tegyük a darált húsos ragut, egy-két cs... |
2012-10-18 12:17:37 |
|
|
|
|
|
|
... tejföllel. A gyömbért pucoljuk meg és reszeljük le, majd adjuk a tejfölös paradicsomhoz.
A hagymát vágjuk negyedekre, a paprikát csíkokra, majd mindkettőt pirítsuk meg olajon. Adjuk hozzá a chilit és az édes paprikát.
Adjuk hozzá a pácolt húst és a tejfölös paradicsomot. Főzzük puhára kb. 30 perc alatt. A végén adjuk hozzá a garam masalát is. Szórjuk meg friss koriande... |
|
2012-10-17 20:15:17 |
|
|
|
|
|
|
... kockákra.
Vágjuk apróra a mogyoróhagymát és a chili paprikát.
Egy tálban keverjük össze a lime és citrom levét a vo... |
2012-10-12 10:54:09 |
|
|
|
|
|
|
... alatt, lassú tűzön főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről és hagyjuk letakarva további 10 percre. Ezután keverjük össze.
A póréhagymát, beáztatott gombákat, a zöldhagyma zöld részét, a chilit és mangót vágjuk kis rudacskákra. A gyömbért aprítsuk fel.
A maradék, jól felforrosított olajon pirítsuk meg a húst. Amikor aranybarna színe lesz, adjuk hozzá a zöldségeket, majd a ... |
|
2012-10-05 22:43:32 |
|
|
|
|
|
|
... szezámolajban, olívaolajban, szójaszósszal, fokhagymával és gyömbérrel.
Egy wokban süssük meg a korábban bepácolt csirkét a gyömbérrel és fokhagymával.
Adjuk hozzá a kimagozott és felvágott chilit, a bambuszrügyet, a fagyasztott zöldséget, a gesztenyét a levével, a földimogyorót és mindent jól keverjünk össze.
Adjuk hozzá a Knorr Házias Levesalapot és pároljuk még 1... |
|
2012-10-02 15:58:37 |
|
|
|
|
|
|
... alatt, lassú tűzön főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről és hagyjuk letakarva további 10 percre. Ezután keverjük össze.
A póréhagymát, beáztatott gombákat, a zöldhagyma zöld részét, a chilit és mangót vágjuk kis rudacskákra. A gyömbért aprítsuk fel.
A maradék, jól felforrosított olajon pirítsuk meg a húst. Amikor aranybarna színe lesz, adjuk hozzá a zöldségeket, majd a me... |
2012-10-02 15:39:08 |
|
|
|
|
|
|
...
Elkészítés:
A sütőtököt kis kockára vágjuk. .A vörös vagy fehér hagymát s... |
2012-10-01 22:00:45 |
|
|
|
|
|
|
... serpenyőben hagymát mepiritom , adok hozzá apróra vágott bacont, gombát kinyomkodva s pár percig együtt piritom .
a kockára vágott burgonyát is beledobom , a kockára apritott paradicsomot , chilit és felöntöm a levessel.
lefedem és addig fözöm mig a burgonya megpuhul, közben fűszerezem.
a babról leöntöm a levet és a leveshez adom, elkeverem és készre fözöm.
t... |
2012-09-25 14:56:51 |
|
|
|
|
|
|
... vöröshagymát.
Majd tegyük rá a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítsuk, amíg a hús ki nem fehéredik.
Öntsük rá a paradicsomot, reszeljük bele a fokhagymát, aki szereti, kis chilit is adhat hozzá, vagy erős paprikát.
A sütőlapot fedjük le sütőpapírra, és építsük fel belőle három tornyot. Alul padlizsán, majd erre tegyük a darált húsos ragut (egy-két csapo... |
2012-09-21 09:46:27 |
|
|
|
|
|
|
... tojással. Alaposan dolgozzuk össze, majd tegyük félre legalább fél órára.
A leveshez a csirkelevest forraljuk fel, adjuk hozzá a gyömbért, a zúzott fokhagymát, a vékonyra karikázott chilit. Vizes kézzel formáljunk a félretett masszából golflabda nagyságú gombócokat, és főzzük a levesben 5-6 percig, amíg feljönnek a felszínre. Zárjuk el a gázt, adjuk a leveshez a friss spenóto... |
2012-09-21 08:15:07 |
|
|
|
|