Belépés
Hagymás Gombasaláta
... dkg. só,
2 dl. 5 százalékos borecet ( vagy 1 dl. 10 %-os ételecet),
2-4 egész szem szegfűbors,
1-2 db. babérlevél,
5 dkg. kristálycukor,
2-3 vékonyabb szelet citrom,
1-1 kiskanálnyi koriandermag és mustármag,
8-10 szem egész fekete bors,
5-6 szem borókabogyó ( vagy egy lúcfenyő ágacska).

Tartósítószer:

üvegenké...
2010-07-03 12:42:08
Trendi napszemüvegek.....
... éveket idéző napszemüvegek. Választáskor nagyon fontos az arcbőr és a haj színe. A szőke, finoman lebarnult hölgyeknek az erős pasztellek állnak jól, a sötét hajakhoz igen dögös egy erős citrom, vörös vagy neon szín is, nem különben a fémszínek. A szeplős, törékeny hölgyek inkább az áttetsző műanyag kereteket válasszák tört színekben, mint az ekrü, a pezsgő vagy világosbarna....
2010-07-03 12:23:21
Házi praktikák
... súrolóként is helytáll, takarításkor nem kell mást tenni, csak a vizes szivacsra borítani egy tasakot, és mehet a dörzsölés - aki esetleg növelni szeretné a súroló erejét, adagoljon néhány csepp citromot a porhoz. Ez a recept azonban nemcsak a konyhában jöhet jól, egy kis ecettel keverve, a csempéket, fugákat is tökéletesen rendbe rakja.
Sütőpor a nedvesség ellen
A lakás...
2010-07-03 09:06:10
Almás tiramisu
Elkészítési idő: 35 perc

Ajánló: A Calvados világhírű francia almapárlat. Almapálinkával helyettesítheted.
Hozzávalók:

* 60 dkg alma
* 1 db citrom leve
* 8 dkg cukor
* 15 dkg mascarpone sajt
* 50 dkg félzsíros tehéntúró
* 3 evőkanál tej
* 1 csomag vaníliás cukor
* 1/2 dl almalé
* ...
2010-07-03 07:03:50
Körtés tiramisu
... Sütemény
Alkategória: -
Típus: Ünnepi, Karácsony, Húsvét, Szilveszter, Újév, Buli/Parti,
Évszak: -
Nemzet: -
Kalória: -
Hozzávalók:

* 50 dkg körte
* 1 db citrom leve
* 6 evőkanál cukor
* 10 dkg kókuszos keksz
* 1 dl körtelé
* 3 evőkanál körtepálinka
* 25 dkg mascarpone
* 25 ...
2010-07-03 07:00:48
Almakompót
... hozzávalók 4 főre

* 1 kg alma
* 4-5 db szegfűszeg
* 4-5 db fahéj
* 1 cs vaníliás cukor
* 1 szelet citrom
* cukor vagy édesítőszer (ízlés szerint)

elkészítés

1. Az almát megtisztítjuk, és cikkekre vágjuk.
2. A fazé...
2010-07-02 23:15:02
Őszibarack befőtt
... hozzávalók 4 főre

* 5 kg őszibarack (kemény, magvaválós)
* 3 l víz
* 90 dkg cukor
* 1 kisebb citrom leve (ettől nem fog megbarnulni)
* szalicil
* 7 db befőttes üveg (7,2 deciliteresek)
* befőző celofánlapok

elkészítés ...
2010-07-02 23:10:17
Túrókrémes répás rolád
... rolád

Hozzávalók: 16 szelethez: 25 dkg sárgarépa, 2 evőkanál olaj, 14 tojás, 15 dkg kristálycukor, 10 dkg liszt, 40 dkg krémtúró, 10 dkg porcukor, 1 vaníliarúd, 2,5 dl tejszín, 2 evőkanál citromlé, 1 zacskó habfixáló, 5 dkg sárgabaracklekvár, a díszítéshez marcipánnyulak, natúr pisztácia.

Elkészítés: A tojásokat a cukorral kikeverjük. 2 evőkanál vízzel, az ol...
2010-07-02 22:59:10
Málnás pohárkrém
... dkg málna
* 2 dl tejszín (vagy növényi tejszín)
* 2 -3 kk instant zselatin fix
* 1 ek cukor
* 1 cs vaníliás cukor
* 2 kk kakaópor
* citromfű

elkészítés

1. Habbá verjük a tejszínt zselatin fix-szel.
2. Belekeverjük a cuk...
2010-07-02 22:48:41
Nincs Cím
...10 dkg élesztőt felfuttatunk egy kis cukros tejben. Mig kel, elkészitjük hozzá a 1 liter tejet, 12 dkg cukrot, kicsi sót, 4 egész tojást, 10 dkg mazsolát, 1 citrom reszelt héját és levét és amennyi lisztet felvesz, jól kidolgozzuk a tésztát. 8 cipóra osztjuk, mindegyiket külön elnyújtjuk tepsi nagyságúra és lekenjük olvasztott vajjal. Oldalról felsodorjuk a kinyújtott tésztát, majd...
2010-07-02 22:45:15
1 2 3 .................1785 1786 .........2648 2649 2650 2678 2679 .........3570 3571 3572 
Címkék: Hagymás Gombasaláta, Nincs Cím, lúcfenyő ágacska, erős pasztellek, sötét hajakhoz, erős citrom, áttetsző műanyag, pezsgő vagy, vizes szivacsra, súroló erejét, recept azonban, konyhában jöhet, nedvesség ellen, almát megtisztítjuk, díszítéshez marcipánnyulak, cukorral kikeverjük, tejszínt zselatin, kinyújtott tésztát, helyettesítheted, marcipánnyulak, almapálinkával, kristálycukor, deciliteresek, napszemüvegek, megtisztítjuk, tartósítószer, világosbarna, koriandermag, celofánlapok, takarításkor, felfuttatunk, körtepálinka, választáskor, belekeverjük, díszítéshez, mindegyiket, elkészítési, kiskanálnyi, kidolgozzuk, tökéletesen, édesítőszer, gombasaláta, felsodorjuk, borókabogyó, elkészitjük, szilveszter, megbarnulni, alkategória, hölgyeknek, elkészítés, súrolóként, pasztellek, almapárlat, őszibarack, hozzávalók, mascarpone, almakompót, magvaválós, szegfűszeg, túrókrémes, vaníliarúd, kikeverjük, elnyújtjuk, százalékos, nagyságúra, babérlevél, olvasztott, szegfűbors, kinyújtott, szelethez, félzsíros,
© 2013 TVN.HU Kft.