|
|
|
... felforrósítjuk, de nem forraljuk! Ehhez adjuk a kandiscukrot, a fűszereket, a citrom levét és héját, majd az egészet a... |
2021-11-20 11:44:14 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sáfránnyal. Ekkor hozzáadjuk a zöldborsót, és húsz perc alatt készre főzzük. Fedő alatt hagyjuk még lefedve pár percet párolódni. Citromgerezdekkel díszítve tálaljuk.
... |
|
2018-07-04 09:42:44 |
|
|
|
|
|
|
... citromos krémbe.
Egy jénai tál alját kirakunk babapiskótával, rákenjük a fele
krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk
a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével
díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli sütemény.
... |
2015-04-27 19:28:25 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sáfránnyal. Ekkor hozzáadjuk a zöl... |
|
2015-02-12 18:22:02 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát. Kevés főzővíz hozzáadásával az egészet összeforraljuk, és a tűzről levéve elkeverjük benne a vajat.
Tálalásnál megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel, díszítjük citromgerezdekkel és a félbevágott koktélparadicsommal.
... |
|
2014-05-16 00:51:19 |
|
|
|
|
|
|
... beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakunk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli sütemény.
... |
2014-01-06 19:13:03 |
|
|
|
|
|
|
... beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A citrom helyett kivivel volt díszítve..
... |
2013-12-12 14:31:06 |
|
|
|
|
|
|
... beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakunk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli sütemény.... |
2013-07-15 10:40:52 |
|
|
|
|
|
|
... felforrósítjuk, de nem forraljuk! Ehhez adjuk a kandiscukrot, a fűszereket, a citrom levét és héját, majd az egészet addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad benne. A puncsot citromgerezdekkel díszíthetjük.
Teapuncs Arábiából
Hozzávalók:
5 g Orange Pekoe tealevél, 1 liter rosé vörösbor, 4 dl arab rum vagy kuszkusz, 600 g narancs, 100 g cukor, 5... |
2013-02-24 16:03:29 |
|
|
|
|
|
|
... citromos krémbe.
Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával,... |
2012-06-13 15:40:46 |
|
|
|
|