Belépés
Citromhabos- kekszes pohárkrém
... zacskó vaníliás pudingpor (lm, gm)
5 dl tej (lm)
1 ek nádcukor
1 késhegynyi vaníliaőrlemény
1 dl gyümölcstea
5 dkg mandulaszirom
A citromhabhoz:
1 dl habtejszín
2 ek porcukor
1 db citrom héja és leve

Elkészítés

Lábosba tejet öntünk, hozzáadjuk a pudingport és csomómentesr...
2018-04-18 23:32:35
Ínyenc sárgadinnyeleves citromhabbal
... sárgadinnyeleves citromhabbal

Hozzávalók

1 db sárgadinnye
1 db citrom
2 db zselatinlap
8 dkg porcukor
2 ek desszertbor
A citromhabhoz:
2,5 dl tej
2,5 dl tejszín
1 csipet só
1 db citrom
8 dkg porcukor
3 db zselatinlap


Elkészítés
...
2016-08-26 23:14:56
Citromhabos máksüti
... dkg vaj
15 dkg cukor
15 dkg mák (darált)
15 dkg finomliszt
1 k szódabikarbóna
1 citromból nyert citromhéj
2 dl tej

A citromhabhoz

4 db tojásfehérje
10 dkg porcukor
0.5 citromból nyert citromlé

A töltelékhez

5 k meggylekvár (vagy bármilyen savanykás lekvár )...
2014-11-06 16:05:20
Máktorta meggylekvárral és citromhabbal
... nem sül és ha beleszúrunk egy kést a tészta már nem ragad rá. 20 perc után többször ellenőrizzük mikor lesz kész.Ha kész vegyük ki a sütőből ,de még ne kapcsoljuk ki a sütőt.
A citromhabhoz először felverjük a fehérjét. Ehhez tesszük a félretett fehérjéket is amikor jó habos lesz hozzáadjuk a citrom levét és kanalanként a cukrot. Ne verjük túl a habot (döntsük oldalra , ha a ...
2013-12-04 10:09:53
ÉDESSÉG AJÁNLAT a MAI NAPRA:
... sütőpapírral kibéleljük, és a tésztából nyolc, kb. 10 cm hosszú csíkot nyomunk rá. Előmelegített sütőben, 200-210 fokon (gáztűzhelynél 4-es fokozaton) megsütjük, majd rácsra téve kihűtjük. A citromhabhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, majd belekeverjük a feloldott zselatint. A tejszínt habbá verjük, közben beleszitáljuk a cukrot, é...
2011-08-03 10:25:53
Barackos hajók
... kibéleljük,
és a tésztából nyolc, kb. 10 cm hosszú csíkot nyomunk rá. Előmelegített sütőben, 200-210 fokon (gáztűzhelynél 4-es fokozaton) megsütjük, majd rácsra téve kihűtjük.

A citromhabhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, majd belekeverjük a feloldott zselatint. A tejszínt habbá verjük, közben beleszitáljuk a cukr...
2010-04-01 00:27:56
Barackos hajók receptje:
... sütőpapírral kibéleljük, és a tésztából nyolc, kb. 10 cm hosszú csíkot nyomunk rá. Előmelegített sütőben, 200-210 fokon (gáztűzhelynél 4-es fokozaton) megsütjük, majd rácsra téve kihűtjük. A citromhabhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, majd belekeverjük a feloldott zselatint. A tejszínt habbá verjük, közben beleszitáljuk a cukrot, é...
2010-03-31 19:22:59
1 
Címkék: ÉDESSÉG AJÁNLAT, citromhabhoz először, félretett fehérjéket, citrom levét, tésztából nyolc, zselatint hideg, citrom héját, levét kinyomjuk, feloldott zselatint, tejszínt habbá, sárgadinnyeleves, vaníliaőrlemény, meggylekvárral, szódabikarbóna, beleszitáljuk, gáztűzhelynél, mandulaszirom, előmelegített, belekeverjük, citromhabhoz, ellenőrizzük, tojásfehérje, citromhabbal, csomómentesr, sütőpapírral, lereszeljük, citromhabos, desszertbor, meggylekvár, töltelékhez, zselatinlap, sárgadinnye, kanalanként, gyümölcstea, beleszúrunk, hozzávalók, pudingport, hozzáadjuk, késhegynyi, elkészítés, kapcsoljuk, kibéleljük, finomliszt, habtejszín, fehérjéket, tésztából, citromból, kinyomjuk, zselatint, fokozaton, felverjük, félretett, megsütjük, feloldott, bármilyen, savanykás, citromhéj, pohárkrém, pudingpor, kihűtjük, tejszínt, fehérjét, máktorta, áztatjuk, citromlé, receptje, porcukor, vaníliás, barackos, nádcukor, többször,
© 2013 TVN.HU Kft.