Belépés
Hagyma chutney
... hagyma. Ebből a mennyiségből alig egy levesestányérnyi mennyiség jön majd ki.
Ha a hagyma már szép barnás árnyalatú, akkor adjuk hozzá a chilit, sót, mustárt, cukrot és végül a citromlevet. Keverjük jól el, és hagyjuk addig forrni, míg az egész egy picit szószos nem lesz - max. 5-10 perc.

Vigyázat, elég tüzes étel. Leginkább rizshez, natúr szeletekhez ajánlom...
2010-07-23 19:38:14
Krémes, olasz sajttorták
... a felolvasztott vajjal. Egy
kivajazott tortaforma oldalára nyomkodd le a kekszdarabokat, és fél
órára tedd mélyhűtőbe. A krémsajtot, a tejfölt, a citromlevet, a
cukrot és a tojássárgákat keverd össze. A zselatint oldd fel három
evőkanálnyi vízben, keverd a krémsajtos masszához, és óvatosan
fo...
2010-07-23 17:02:14
citrom torta sütés nélkül
... legyen és fél órára beteszem a mélyhűtőbe.
A tejszínt habbá verem és közben beleszórom a Zselatin fixet is. Belekeverem a robotgéppel apránként a krémsajtot, a citrushéjakat, a citromlevet és végül a porcukrot is.
A krém 1/3-át kiveszem és félreteszem. A többihez keverek pár csepp zöld ételfestéket és rásimítom a megszilárdult alapra. Visszateszem a mélyhűtőbe 10 percre,...
2010-07-23 12:15:00
Receptek.
... díszítéshez.

Elkészítés:

Az aszalt sárgabarackot 15 percre vízbe áztatjuk. A friss gyümölcsöt megmossuk félbevágjuk és kimagozzuk. A margarint a cukorral és csipetnyi sóval eldolgozzuk, majd a tojásokat és a citromlevet is beledolgozzuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A beáztatott aszalt gyümölcsöt leszűrjük, majd botmixerrel pépesítve a tésztához adjuk. A ...
2010-07-22 13:58:16
Valódi pisztáciafagylalt
... só

Elkészítés:

A pisztáciát nagyon finomra daráljuk. A tejet a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra
keverjük, majd hozzáadjuk a darált pisztáciát és a citromlevet. További 1 percig keverjük. A tejszínt is
beleöntjük, ezután addig keverjük, amíg az egész egynemű, habos masszává nem válik. (Mivel a
pisztácia igen drága, készíthetjük f...
2010-07-22 12:41:45
Tutti-frutti fagylalt
... só

Elkészítés:

Turmixgép poharába öntjük a tejszínt, a tejet, a cukrot, a sót, a rumot és a reszelt narancshéjat. Az
egészet habosra keverjük, csak ezután csorgatjuk bele a citromlevet, amellyel még néhány másodpercig
keverjük. Máris beleöntjük a fagylaltgép tartályába, és megfagyasztjuk. Közben a mazsolát
megtisztítjuk, megmossuk, majd annyi v...
2010-07-22 12:40:10
Joghurt diéta.......
... Főtt tojás, Só, bors, cukor, Citromlé, Kapor

Elkészítés:
Egy keverő tálba beleöntjük a kefirt, és a joghurtot.
Sózzuk, borsózzuk, adunk hozzá egy kis cukrot, és citromlevet, beletesszük a zöldségeket apróra vágva, és a tojást.
Felkarikázzuk a póréhagymát, ezt is hozzá adjuk, és beletesszük a fűszereket, és a kaprot.
Berakjuk a hűtőbe kb. egy órára, m...
2010-07-22 09:46:14
Saláta minden mennyiségben....
... madársalátát, fejes salátát. Az utóbbit kézzel tépkedjük össze. Tegyünk mindent egy szép nagy salátás tálba, öntsünk rák egy-két evőkanál olíva vagy tökmag-olajat, csavarjunk rá egy kis citromlevet, majd jól keverjük össze. Legyünk türelmesek, ha eddig nem ettünk rendszeresen nyers salátát, akkor apránként szoktassuk hozzá magunkat és a családunkat. Keverhetünk a salátatálba még j...
2010-07-21 20:54:07
Ötlet
... tészta mennyiségétől függ, hogy mennyi citromlé, mondjuk egy citrom leve és egy kávéskanál fahéj. Alaposan elkeverni, de először a porcukrot és fahéjat összevegyíteni s lassan bele a citromlevet és keverni - keverni megállás nélkül, hogy kenhető krémet kapjunk és a tészta tetejére kenjük, ha megszilárdult, akkor lehet szeletelni. Egyszer kipróbálom!



[l...
2010-07-21 17:30:21
Diós-vaniliás szelet
... összekeverjük.

A krémet a kihűlt tészta tetejére kenjük, és hűtőben dermesztjük.

Te...
2010-07-21 09:29:16
1 2 3 ...................243 244 .........352 353 354 .364 365 ..........485 486 487 
Címkék: mennyiségből alig, levesestányérnyi mennyiség, picit szószos, felolvasztott vajjal, tojássárgákat keverd, zselatint oldd, krémsajtos masszához, tejszínt habbá, robotgéppel apránként, többihez keverek, megszilárdult alapra, aszalt sárgabarackot, friss gyümölcsöt, beáztatott aszalt, tésztához adjuk, pisztáciát nagyon, vaníliás cukorral, sóval habosra, darált pisztáciát, egész egynemű, reszelt narancshéjat, fagylaltgép tartályába, keverő tálba, zöldségeket apróra, utóbbit kézzel, szép nagy, citrom leve, kávéskanál fahéj, tészta tetejére, kihűlt tészta, levesestányérnyi, összevegyíteni, megfagyasztjuk, kekszdarabokat, megtisztítjuk, tojássárgákat, felolvasztott, megszilárdult, mennyiségétől, sárgabarackot, felkarikázzuk, beledolgozzuk, előmelegítjük, összekeverjük, citrushéjakat, mennyiségben, narancshéjat, visszateszem, mennyiségből, ételfestéket, madársalátát, rendszeresen, készíthetjük, robotgéppel, citromlevet, beletesszük, fagylaltgép, eldolgozzuk, belekeverem, díszítéshez, félreteszem, szeletekhez, evőkanálnyi,
© 2013 TVN.HU Kft.