|
|
|
Hozzávalók:
1 egész csirke feldarabolva
1 nagy fej fokhagyma
2 citrom
1 csokor friss bazsalikom, kakukkfű vagy majoránna
1/2 dl olívaolaj
2 dl száraz fehérbor
sült csirke fűszersó
frissen őrölt bors
Elkészítés: A csirkét darabokra vágjuk - használhatunk csak combot vagy csak mellet, szárnyat is -, fűszersóval és frissen őrölt... |
2017-07-24 16:25:03 |
|
|
|
|
|
|
... << Mediterrán csirke citromosan, fokhagymásan
... |
|
2017-07-23 16:00:22 |
|
|
|
|
|
|
... nyírfacukor vagy más édesítő
1 db citrom leve
15 dkg (1 csésze) fekete áfonya
15 dkg (1 csésze) darabolt eper
Ajánlott receptek és cikkek
Tiramisu citromosan: ha megkóstolod, ez lesz az új kedvenced...
Nem csak főzeléknek jó - így főzz lencsét szilveszterkor!
A vegán konyha alapanyagai - a szejtán vajon mi?
A tökélete... |
2016-09-27 23:33:50 |
|
|
|
|
|
|
... tudtál!
A citrusfélék királya a citrom. Ma már megkerülhetetlen helyet foglal el a gasztronómiában, hiszen főételek elkészítése mellett több fajta sütemény és desszert készül citromosan. Nem szabad megfeledkeznünk a jó öreg citromos teáról, amely életet önt belénk, és nagyon egészséges is.
... |
|
2016-02-24 21:55:54 |
|
|
|
|
|
|
Sokan csak akkor kezdenek el citromos vizet inni, amikor pl. jógázni kezdenek. A legtöbben a vizet/ásványvizet mindenféle ízesítés nélkül isszák, azonban mától biztosan citromosan fogod inni, ha meglátod, mennyivel jobbat tesz az egészségednek!
Miért pont a citrom ?
A citrom olyan, mintha egy hatalmas adagnyi életerő lenne becsomagolva, beleértve a C-vitamint, B-ko... |
|
2015-08-11 08:21:03 |
|
|
|
|
|
|
Sokan csak akkor kezdenek el citromos vizet inni, amikor pl. jógázni kezdenek. A legtöbben a vizet/ásványvizet mindenféle ízesítés nélkül isszák, azonban mától biztosan citromosan fogod inni, ha meglátod, mennyivel jobbat tesz az egészségednek!
Miért pont a citrom ?
A citrom olyan, mintha egy hatalmas adagnyi életerő lenne becsomagolva, beleértve a C-vitamint, B-kom... |
2015-06-24 15:21:46 |
|
|
|
|
|
|
... Medici Katalinnak köszönhetően a francia udvarba is eljutott.
Granita vagy jégkása, citromosan a legjobb hűsítő a forró nyárban
A XVII. század végére már egész Európa ismerte és kedvelte a hűsítő desszertet, amit az utcákon is árultak - és már nem csak a gazdagok kiválts... |
2015-05-08 00:40:32 |
|
|
|
|
|
|
... Víz
Sokan csak akkor kezdenek el citromos vizet inni, amikor pl. jógázni kezdenek. A legtöbben a vizet/ásványvizet mindenféle ízesítés nélkül issz... |
2015-04-11 10:26:00 |
|
|
|
|
|
|
... Víz
Sokan csak akkor kezdenek el citromos vizet inni, amikor pl. jógázni kezdenek. A legtöbben a vizet/ásványvizet mindenféle ízesítés nélkül isszák,
azonban mától biztosan citromosan fogod inni, ha meglátod, mennyivel jobbat tesz az egészségednek!
Miér... |
2015-04-05 18:48:03 |
|
|
|
|
|
|
... gesztenyelisztből, tojás fehérjéből
Lapcsánka, tócsni zöldségekből - pellettel
Főzelékek
Kelkáposzta (krumpli helyett paszternák, saját magával sűrítve), vagy citromosan
Sárgarépa
Tök (hagymás alapon, a főzelék negyedével visszasűrítve, vagy magtejjel, -tejföllel)
Spenót (magtejjel)
Sóska
Karalábé... |
2015-01-19 11:57:47 |
|
|
|
|