Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás -Informális uniós migrációs és menekültügyi munkaértekezlet kezdődött Brüsszelben
... egyeztetést, hanem egyes tagállamok, amelyeket nem nevezett meg. Az ülés célja, hogy - mint fogalmazott - "európai megoldásokat" keressenek a migráció kérdésére az uniós vezetők jövő csütörtökön kezdődő, teljes körű csúcstalálkozója előtt.
Szakértők szerint a jövő heti, egyébként számos más nehéz kérdést is felölelő EU-csúcs legfontosabb és legmegosztóbb témája a migrációs és...
2018-06-24 15:51:48
Iszlám Állam - A terrorszervezet tucatnyi merényletre készülő tagját fogták el Törökországban a választások elő
... éjjelén követte el az egyik milicistájuk, aki egy zsúfolt isztambuli mulatóban 39 embert lőtt agyon.
A feltételezett IÁ-tagok utáni nyomoz...
2018-06-22 10:51:17
A vártnál kevésbé teljesített jól a feldolgozóipar a philadelphiai körzetben májusban
...
Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) philadelphiai ága csütörtökön közölte, hogy a feldolgozóipar teljesítményét tükröző mutató 19,9 pontra esett a májusi 34,4 pontról. Elemzők enyhe csökkenésre, átlagosan 29,0 pontra számítottak júniusról.
A nullánál kisebb érték a feldolgozóipar teljesítményének csökkenését jelzi, a pozitív érték pedig bővülésre...
2018-06-21 16:24:47
ÁSZ: szabályosan működtek a jegybanki alapítványok 2016-ban
...
A hivatal honlapján csütörtökön közzétett jelentés szerint az ÁSZ a Pénziránytű - Alapítvány a Tudatos Pénzügyekért, a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA), a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány (Padoc), a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány (PADMA), a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány (PADS), valamint a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) műk...
2018-06-21 12:23:43
Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán
...
Hétfőtől csütörtökig a Budapest felé vezető oldalon fektetnek le új burkolatot Bicskénél. Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön a Pest felé vezető oldalon végeznek lokális karbantartást - közölték.
A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás. A...
2018-06-18 09:41:35
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: Angela Merkel pártja miatt van megosztottság Európában
... miatt végül el kellett halasztani a belügyminisztérium hónapok óta formálódó, 63 pontból álló reformtervének keddre tervezett bemutatóját.
Azóta még inkább elmérgesedett a vita, csütörtökön meg kellett szakítani a szövetségi parlament (Bundestag-) ülését, és a két testvérpárt közös frakciójának tagjai pártonként elkülönülve tartottak tanácskozást. A CSU-s képviselők kivétel n...
2018-06-15 20:32:57
Iszlám Állam - A szervezet több, öngyilkos merényletre kiképzett tagját fogták el Törökországban
... metropolisz külső kerületeiben. Az isztambuli rendőrség tovább keresi az Iszlám Állam merényletre készülő további három tagját - írta az Anadolu.
A Star kormányközeli török napilap csütörtökön azt jelentette, hogy a rendőrség és a hírszerzés közös műveletben a terrorszervezet 10 tagját fogta el a nyugat-törökországi Izmirben.
2015-ben és 2016-ban az Iszlám Állam dzsihadi...
2018-06-14 12:01:51
Töredékére csökkentették a Rebel Wilsonnak ítélt rekordösszegű kárpótlást
... millió forint) kártérítés megfizetésére utasította a kiadót, amely rekordösszegnek számít ausztrál rágalmazási ügyekben.
A kiadó fellebbezést nyújtott be, és a fellebbviteli bíróság csütörtökön 600 ezer ausztrál dollárra (123 millió forintra) csökkentette a kártérítési kötelezettséget.
Wilson korábban bejelentette, hogy a milliós kártérítést jótékony célra utalja át....
2018-06-14 11:51:21
MÁV: azonnali lépéseket tesznek a jegyvizsgálók biztonságáért
... vállalat legalább a közismerten kockázatos vonalakra biztosítson "cselekvőképes vasútőrt vagy utazó rendőrt".
Meleg János, a VSZ elnöke az MTI-nek pénteken elmondta: a ceglédi eset csütörtökön történt; a vonaton egy négytagú csoport az utazóközönséget is "vegzálta". A jegyvizsgáló intézkedni próbált, amikor megütötték; az első ütés elől elhajolt, de a második mellkason talált...
2018-06-08 18:36:51
Brexit - London válasza Barnier-nak: "soha nem lesz határ Észak-Írország és Nagy-Britannia között"
... Egyesült Királyság az uniós tagság megszűnésével egy időben az EU egységes belső piacáról és vámuniójából is ki akar lépni.
Az Európai Bizottság e javaslatával szemben a brit kormány csütörtökön előterjesztett egy alternatív javaslatcsomagot, amelynek lényege az, hogy ha az Egyesült Királyság és az EU kétoldalú kereskedelmének vámszabályozásáról szóló végleges egyezséget nem ...
2018-06-08 18:17:24
1 2 3 .................104 105 ........156 157 ........207 208 209 
Címkék: Iszlám Állam, Horst Seehofer, Angela Merkel, Rebel Wilsonnak, Federal Reserve, Tudatos Pénzügyekért, Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány, Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány, Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány, Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány, Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány, Meleg János, Egyesült Királyság, Európai Bizottság, terrorszervezet tucatnyi, vártnál kevésbé, philadelphiai körzetben, jegybanki alapítványok, szervezet több, jegyvizsgálók biztonságáért, ülés célja, migráció kérdésére, uniós vezetők, jövő heti, egyik milicistájuk, zsúfolt isztambuli, feltételezett IÁ-tagok, amerikai jegybank, feldolgozóipar teljesítményét, nullánál kisebb, feldolgozóipar teljesítményének, pozitív érték, hivatal honlapján, szövetségi parlament, isztambuli rendőrség, hírszerzés közös, kiadó fellebbezést, fellebbviteli bíróság, kártérítési kötelezettséget, milliós kártérítést, közismerten kockázatos, ceglédi eset, négytagú csoport, jegyvizsgáló intézkedni,
© 2013 TVN.HU Kft.