Regisztráció  Belépés
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... már be lehet vezetni a Horst Seehofer által sürgetett szigorításokat.

Jönnek a választások

A CSU elutasította Angela Merkel javaslatát, amelyet Markus Söder egy csütörtöki nyilatkozatában félmegoldásnak nevezett. Hozzátette, hogy a berlini vezetésnek "a hazai lakosságra is gondolnia kell, nem mindig csak Európára".

Megfigyelők szerint a 2015 óta vá...
2018-06-14 19:48:07
Illegális bevándorlás - Elmérgesedett a Merkel-Seehofer menekültügyi vita
... belépést az érintett menedékkérőktől, és így már be lehet vezetni a Horst Seehofer által sürgetett szigorításokat.
A CSU elutasította Angela Merkel javaslatát, amelyet Markus Söder egy csütörtöki nyilatkozatában félmegoldásnak nevezett. Hozzátette, hogy a berlini vezetésnek "a hazai lakosságra is gondolnia kell, nem mindig csak Európára".
Megfigyelők szerint a 2015 óta v...
2018-06-14 14:41:41
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
...
Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elmondta: az Európai Tanács június 28-29-i ülésének kiemelt témája lesz a migráció, és e téren fontos dolog történt az előző héten, amikor a belügyminiszterek tanácsában tárgyalták a bolgár elnökség javaslatát. Pillanatnyilag úgy áll a küzdelem, hogy 16 tagállam nem támogatja ezt a tervezetet és 5 tagállam jelezte feltétel...
2018-06-14 14:01:40
Brexit - London válasza Barnier-nak: "soha nem lesz határ Észak-Írország és Nagy-Britannia között"
... uniós kereskedelmi partnerországok a jelenlegi szabályrendszer alapján férnének hozzá egymás piacaihoz, beleértve a mostani vámmentes kereskedelmet biztosító vámszabályozást.
A csütörtöki brit javaslat szerint az Egyesült Királyság egésze "korlátozott ideig" még tartaná magát az Európai Unió vámuniójának szabályrendszeréhez, ha az átmeneti időszak végéig nem sikerülne véglege...
2018-06-08 18:17:24
Brexit - London egy ideig tartaná magát az EU vámszabályaihoz, ha késik a vámmegállapodás
... hangsúlyos utalást tesz arra, hogy mindez csak feltételes javaslat, kizárólag arra az esetre, ha a végleges vámszabályozási eljárásra vonatkozó megállapodás késne.
A javaslatról a csütörtöki közzététel előtt komoly vita volt a kormányon belül, mivel az eredeti tervezetben nem szerepelt előirányzott végdátum az átmeneti vámszabályozás időtartamára.
Egybehangzó brit sajtóé...
2018-06-07 17:22:22
Hivatalos közleményt adott ki megszűnéséről az ETA
... elismerés megszerzéséhez. A baloldali függetlenségi mozgalom dolgozni fog azért, hogy az elvezessen a baszk állam megalakításához - zárult az ETA pecsétjével hitelesített nyilatkozat.
A csütörtöki hivatalos nyilatkozatot szerdán megelőzte egy levél is az ETA részéről, amelyben közölte, hogy döntött szervezetének teljes feloszlatásáról és működésének végleges beszüntetéséről.|...
2018-05-03 18:10:08
Czaputowicz: a lengyel kormány kompromisszumot keres az Európai Bizottsággal
... testülettel, mint az eljárás szavazati úton való lezárása, annak ellenére is, hogy diplomáciai források szerint Varsó legalább hat uniós tagállam támogatását tudhatja maga mögött. Több csütörtöki lengyel sajtókommentár szerint Brüsszel számára is kedvező lenne, ha a 7. cikk szerinti eljárás egy kompromisszumos megoldással zárulna.
Varsó kedden még hivatalosan elutasította azo...
2018-03-23 10:31:11
Graphisoft Park SE: 93 forintos osztalékjavaslat a törzsrészvényekre
... szerinti adózott nyereség 4,371 millió euró, a mérlegfőösszeg 103,912 millió euró volt.
A Graphisoft Park részvényeivel ...
2018-03-22 21:32:25
Az Európai Bizottság bemutatta javaslatait a digitális nagyvállalatok megadóztatására
... döntésére és az Európai Parlament jóváhagyására is szükség van. A sajtó hírei szerint azonban közel sincs egyetértés a kérdésben az EU országai között. Az ügy szerepel az uniós vezetők csütörtöki csúcstalálkozójának napirendjén.
Szakértők szerint a bejelentés tovább élezheti a feszültséget az Egyesült Államok és az Európai Unió között.
Pierre Moscovici uniós gazdasági és...
2018-03-21 15:20:24
Választás 2018 - Gyurcsány: az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást
... tárgyalásoknak nem választási együttműködésről vagy közös kormányzásról kell szólniuk, hanem arról, hogy hogyan működnek majd együtt a parlamentben "Orbán bűnös rendszerének lebontásában". A csütörtöki meghívásnak az is része volt, hogy a Jobbikkal nincs választási együttműködés - emelte ki.
A DK abban bízik, hogy a következő három hétben az LMP - a Jobbikkal folytatott tárgy...
2018-03-19 14:32:08
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Összekapott Merkel, Európai Bizottság, Európai Bizottsággal, Graphisoft Park SE, Horst Seehofer, Angela Merkel, Markus Söder, Gulyás Gergely, Európai Tanács, Egyesült Királyság, Európai Unió, Graphisoft Park, Európai Parlament, Egyesült Államok, Pierre Moscovici, menekültek miatt, felső határ, ideig tartaná, lengyel kormány, digitális nagyvállalatok, csütörtöki nyilatkozatában, berlini vezetésnek, hazai lakosságra, érintett menedékkérőktől, előző héten, belügyminiszterek tanácsában, bolgár elnökség, jelenlegi szabályrendszer, mostani vámmentes, csütörtöki brit, átmeneti időszak, végleges vámszabályozási, csütörtöki közzététel, kormányon belül, eredeti tervezetben, átmeneti vámszabályozás, baloldali függetlenségi, baszk állam, csütörtöki hivatalos, eljárás szavazati, kompromisszumos megoldással, sajtó hírei, uniós vezetők, bejelentés tovább, csütörtöki meghívásnak, következő három, veszélyeztetheti, osztalékjavaslat, együttműködésről, megadóztatására, vámszabályozási, kompromisszumot, vámszabályozást,
© 2013 TVN.HU Kft.