Regisztráció  Belépés
Andrzej Duda kész megvétózni a lengyelországi EP-választások rendszerén módosító törvényt
... elfogadott 5 százalékos választási küszöb, gyakorlatilag viszont mintegy háromszorosára emelkedne, így az Európai Parlamentben csak a nagyobb pártok képviseltetnék magukat.
Duda a csütörtöki lapinterjúban elmondta: az elnöki hivatal jelenleg elemzi az új jogszabályt. "Nagy kétségeim vannak afelől, hogy ennek helye van-e a lengyel jogi rendszerben. Nem látom szükségét, hogy en...
2018-08-09 10:41:52
Kreml: Washington az év végén javasolja megtartani Putyin és Trump újabb csúcstalálkozót
... párbeszéd folytatására. A megbeszélés helyszínét egyelőre nem véglegesítették.
Közölte, hogy Putyin a BRICS-országok - Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika - vezetőinek csütörtöki johannesburgi csúcstalálkozóján tájékoztatni fogja hivatali partnereit a Trumppal folytatott tárgyalásairól.
Usakov szerint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfői izraeli látog...
2018-07-24 17:04:14
V4-Ausztria - Orbán: Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait
... a migráció ügyében oldják meg azt, amit képesek, azokra a pontokra helyezzék a hangsúlyt, amelyekben egyetértés mutatkozik.
Orbán Viktor azt mondta, különleges találkozó volt a csütörtöki. Először is azért, mert vendégül láthatták az osztrák kormány vezetőjét, ami mindig megtiszteltetés Magyarországnak.
Ennél a mindenkori megtiszteltetésnél azonban most többről volt szó,...
2018-06-21 16:26:01
RMDSZ: újabb anyanyelvhasználati rendelkezésekkel egészítették ki az új román közigazgatási kódex tervezetét
... frakcióvezető.
A t...
2018-06-21 14:24:57
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... már be lehet vezetni a Horst Seehofer által sürgetett szigorításokat.

Jönnek a választások

A CSU elutasította Angela Merkel javaslatát, amelyet Markus Söder egy csütörtöki nyilatkozatában félmegoldásnak nevezett. Hozzátette, hogy a berlini vezetésnek "a hazai lakosságra is gondolnia kell, nem mindig csak Európára".

Megfigyelők szerint a 2015 óta vá...
2018-06-14 19:48:07
Illegális bevándorlás - Elmérgesedett a Merkel-Seehofer menekültügyi vita
... belépést az érintett menedékkérőktől, és így már be lehet vezetni a Horst Seehofer által sürgetett szigorításokat.
A CSU elutasította Angela Merkel javaslatát, amelyet Markus Söder egy csütörtöki nyilatkozatában félmegoldásnak nevezett. Hozzátette, hogy a berlini vezetésnek "a hazai lakosságra is gondolnia kell, nem mindig csak Európára".
Megfigyelők szerint a 2015 óta v...
2018-06-14 14:41:41
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
...
Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elmondta: az Európai Tanács június 28-29-i ülésének kiemelt témája lesz a migráció, és e téren fontos dolog történt az előző héten, amikor a belügyminiszterek tanácsában tárgyalták a bolgár elnökség javaslatát. Pillanatnyilag úgy áll a küzdelem, hogy 16 tagállam nem támogatja ezt a tervezetet és 5 tagállam jelezte feltétel...
2018-06-14 14:01:40
Brexit - London válasza Barnier-nak: "soha nem lesz határ Észak-Írország és Nagy-Britannia között"
... uniós kereskedelmi partnerországok a jelenlegi szabályrendszer alapján férnének hozzá egymás piacaihoz, beleértve a mostani vámmentes kereskedelmet biztosító vámszabályozást.
A csütörtöki brit javaslat szerint az Egyesült Királyság egésze "korlátozott ideig" még tartaná magát az Európai Unió vámuniójának szabályrendszeréhez, ha az átmeneti időszak végéig nem sikerülne véglege...
2018-06-08 18:17:24
Brexit - London egy ideig tartaná magát az EU vámszabályaihoz, ha késik a vámmegállapodás
... hangsúlyos utalást tesz arra, hogy mindez csak feltételes javaslat, kizárólag arra az esetre, ha a végleges vámszabályozási eljárásra vonatkozó megállapodás késne.
A javaslatról a csütörtöki közzététel előtt komoly vita volt a kormányon belül, mivel az eredeti tervezetben nem szerepelt előirányzott végdátum az átmeneti vámszabályozás időtartamára.
Egybehangzó brit sajtóé...
2018-06-07 17:22:22
Hivatalos közleményt adott ki megszűnéséről az ETA
... elismerés megszerzéséhez. A baloldali függetlenségi mozgalom dolgozni fog azért, hogy az elvezessen a baszk állam megalakításához - zárult az ETA pecsétjével hitelesített nyilatkozat.
A csütörtöki hivatalos nyilatkozatot szerdán megelőzte egy levél is az ETA részéről, amelyben közölte, hogy döntött szervezetének teljes feloszlatásáról és működésének végleges beszüntetéséről.|...
2018-05-03 18:10:08
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......96 97 
Címkék: Andrzej Duda, Összekapott Merkel, Európai Bizottság, Európai Parlamentben, Szergej Lavrov, Orbán Viktor, Horst Seehofer, Angela Merkel, Markus Söder, Gulyás Gergely, Európai Tanács, Egyesült Királyság, Európai Unió, lengyelországi EP-választások, menekültek miatt, felső határ, ideig tartaná, nagyobb pártok, csütörtöki lapinterjúban, elnöki hivatal, lengyel jogi, megbeszélés helyszínét, migráció ügyében, pontokra helyezzék, osztrák kormány, csütörtöki nyilatkozatában, berlini vezetésnek, hazai lakosságra, érintett menedékkérőktől, előző héten, belügyminiszterek tanácsában, bolgár elnökség, jelenlegi szabályrendszer, mostani vámmentes, csütörtöki brit, átmeneti időszak, végleges vámszabályozási, csütörtöki közzététel, kormányon belül, eredeti tervezetben, átmeneti vámszabályozás, baloldali függetlenségi, baszk állam, csütörtöki hivatalos, rendelkezésekkel, partnerországok, nyilatkozatában, szabályrendszer, csúcstalálkozót, magyarországnak, vámszabályozást, véglegesítették, külügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.