Regisztráció  Belépés
Hercegi esküvő - Az udvar köszönetet mond a hercegi pár üdvözlélsére megjelent tízezreknek
... szegélyezett, hatalmas üdvrivalgással fogadva Harryt és feleségét. Sokan napokig táboroztak Windsor utcáin, csak azért, hogy vethessenek egy pillantást a hercegre és hitvesére.
A király család Twitter-oldalán megjelent rövid közlemény köszönetet mondott a Windsorban megjelenteknek a lelkesedésért, és azoknak is, akik az Egyesült Királyság más vidékein, a Nemzetközösség ország...
2018-05-20 13:51:35
3 dolog, amit csak édesanyád halála után tanulsz meg
... felváltja a félelem, a düh vagy a harag, amelyek mind az elszenvedett veszteségre vezethetőek vissza.

Annak ellenére, hogy sok időn keresztül próbálunk nem beszélni róla - akár családon belül sem -, mindig lesznek olyan helyzetek, amikor önkéntelenül bár, de újra szembesülünk a hiányával és a fájdalommal, amit ez okoz - ha egy barát kérdez róla, ha val...
2018-05-20 12:47:53
Mivel mérgezzük a lelkünket és homályosítjuk el a fényünket?
... során feltárul a lelkünk minden egyes rétege. Ehelyett mások kezébe helyezzük a döntéseinket és ezzel sajnos rossz lóra teszünk.

Szó sincs arról, hogy ne köszönhetnénk sokat a családunknak, a társadalomnak, a vallásunknak és a kultúránknak, csakhogy ezek véleményem szerint nem csak kitágíthatják, hanem erősen be is s szűkíthetik mindazokat a lehetőségeinket, amelyek az...
2018-05-20 12:37:22
Kryon – A leggyakrabban felmerülő kérdések
... a Világegyetem kertjében viruló virág. Örök életű, és ismer mindent, amit én ismerek. Sokkal hatalmasabb, mint azt felismerhetnéd. Több helyen és több időkeretben létezik egyszerre. Ő a család. Ő a SZERETET.
A vezetők

Kérdés: Hogy tanulhatok meg kapcsolatot teremteni a vezetőimmel? Honnan tudhatom, hogy nem pusztán a saját gondolataimról, hanem az ő üzenetükről van...
2018-05-20 11:45:33
Semjén Erdélyben követelőzik
... miniszterelnök munkáját, továbbá, hogy egyetértési pontokat keressen a kormány és az állampolgárok között.
Ilyen a “segély helyett munka" elve és a gyermeket nevelő családok támogatása. Emellett több konzultáció és egy népszavazás is megerősítette a kormányt abban, hogy fellépjen az illegális bevándorlás ellen - közölte az államtitkár.
Dömötör ...
2018-05-20 10:02:19
Cannes - A japán Kore-eda Hirokazu filmje kapta az Arany Pálmát
...
Japán film több mint húsz év után nyert fődíjat a világ egyik legrangosabb filmes találkozóján.
A 2013-ban A fiam családja című drámáért Nagydíjat kapott japán rendező ezúttal is egy családi történet mesélt el. A film főhősei egy üzletek kifosztásából élő álcsalád, amely befogad egy bántalmazott gyereket.
A lassú, érzékeny és kegyetlen emberi történetben eleinte neh...
2018-05-20 07:25:33
Cannes - A magyar versenyfilm nyerte a kritikusok különdíját
... meséli el, a cselekmény nagy része a hétköznapok rutinjára épül. Az aprólékos részletekkel realista módon bemutatott mindennapi események mögött a feszültséget a nő házassági válsága és családja szétesése miatti félelme adja, amelynek megakadályozására a napi rohanásban egyszerűen nem marad lehetősége.
A filmet a rendezőnő egyik kisgyerekes barátnőjének e-mailje ihlette, aki ...
2018-05-20 07:09:02
Hercegi esküvő - Megnősült Harry herceg
... mellett felcsendült a Stand By Me, Ben E. King, az amerikai soul néhai klasszikusának dala az amerikai The Kingdom Choir gospelkórus előadásában.
A Szent György-kápolnában a királyi család tagjai mellett hatszáz meghívott vendég foglalt helyet, köztük a film, a sport és a zene több világsztárja.
Feltűnt a vendégek között George Clooney hollywoodi filmcsillag és felesége...
2018-05-20 07:06:59
Hercegi esküvő - Protokollszakértő: nem a politikusok a főszereplők
... esküvőre nem hívták meg Theresa May brit miniszterelnököt, de még Barack Obama volt amerikai elnököt sem, akinek pedig legendásan jó a kapcsolata a vőlegénnyel. Elsősorban európai arisztokrata családok tagjai lesznek a vendégek - hangzott el.
Miután a mennyasszony nem tagja az anglikán egyháznak, a templomban először megkeresztelik, azután következik az esküvő - mondta a szak...
2018-05-20 07:03:38
Dömötör Csaba: nem gyengíthetik az ország védelmi képességeit!
... hogy segítse a miniszterelnök munkáját, továbbá, hogy egyetértési pontokat keressen a kormány és az állampolgárok között.
Ilyen a "segély helyett munka" elve és a gyermeket nevelő családok támogatása. Emellett több konzultáció és egy népszavazás is megerősítette a kormányt abban, hogy fellépjen az illegális bevándorlás ellen - közölte az államtitkár.
Dömötör Csaba az el...
2018-05-20 07:02:55
1 2 3 ......6358 6359 ...9537 9538 ...12715 12716 12717 
Címkék: Semjén Erdélyben, Kore-eda Hirokazu, Arany Pálmát, Megnősült Harry, Dömötör Csaba, Egyesült Királyság, Stand By Me, Kingdom Choir, Szent György-kápolnában, George Clooney, Theresa May, Barack Obama, udvar köszönetet, leggyakrabban felmerülő, japán Kore-eda, magyar versenyfilm, kritikusok különdíját, ország védelmi, király család, elszenvedett veszteségre, barát kérdez, lelkünk minden, saját gondolataimról, állampolgárok között, gyermeket nevelő, kormányt abban, illegális bevándorlás, világ egyik, fiam családja, családi történet, film főhősei, üzletek kifosztásából, bántalmazott gyereket, cselekmény nagy, hétköznapok rutinjára, aprólékos részletekkel, napi rohanásban, rendezőnő egyik, amerikai soul, királyi család, zene több, vendégek között, anglikán egyháznak, templomban először, miniszterelnök munkáját, miniszterelnököt, lehetőségeinket, miniszterelnök, megkeresztelik, nemzetközösség, klasszikusának, megjelenteknek, felismerhetnéd, gondolataimról, üdvrivalgással, megerősítette, leggyakrabban,
© 2013 TVN.HU Kft.