Regisztráció  Belépés
PM-helyettes államtitkár: a kormányzati intézkedések segítik a lakásépítések növekedését
... milliárd forint fölé emelkedett az új lakáshitelek összértéke, ez 36 százalékos növekedést jelent éves összevetésben - tette hozzá.
Balogh László meghatározónak nevezte a családi otthonteremtési kedvezményt (csok), összesen 81 ezer háztartás kérelmét fogadták be 232 milliárd forint értékben.
A helyettes államtitkár megjegyezte azt is: a használt lakások piacán szintén di...
2018-07-30 11:18:54
Ficsak: fontos a családbarát szülészetek támogatása
... a kétgyermekes családok. A három- vagy több gyermekes családok továbbra is gyermekenként 33 ezer forint adókedvezményt kapnak - közölte Király Nóra.
Elmondta, hogy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) is nagyon népszerű, több mint 75 ezer család vette eddig igénybe.
Fontos változásként értékelte, hogy a csok igénylésénél egyszerűsítették az adminisztrációt, ezért...
2018-07-28 09:41:28
Költségvetés - Rétvári: tovább erősödhetnek a családok
... forint lesz.
Rétvári Bence rámutatott arra is, hogy 51 százalékkal nőtt az átlagbér az elmúlt hat évben, és ez a családok helyzetét nagy mértékben javította.
A családi...
2018-07-26 11:51:52
Költségvetés - Halász: ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok
... mindig csak elvettek a magyar családoktól, akik a háromszorosára emelték a gáz árát, akik elvettek egyhavi nyugdíjat és a közszolgáktól egyhavi bért, akik eltörölték a családi és az otthonteremtési adókedvezményt, a hároméves gyest, és akik agyonadóztatták a munkavállalókat és a vállalkozásokat is, most sem szavazták meg a 2019-es költségvetést, amely pedig tovább erősíti a család...
2018-07-21 15:55:57
Költségvetés - Varga: a jövő évi büdzsé az ország biztonságának megőrzésére és a növekedésre koncentrál
... másfélszeresére, együttesen 360 milliárd forintra emelték.
A családok támogatására fordított pluszkiadások - az adókedvezményekkel együtt - elérik a 2000 milliárd forintot, míg az otthonteremtési programra az ideinél is jóval több, 242 milliárd forint jut - mondta Varga Mihály.
A pénzügyminiszter közölte: jövőre marad az Európában egyik legalacsonyabb, 15 százalékos sz...
2018-07-21 15:36:38
Költségvetés - Novák Katalin: a biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es
... is munkát. A gyed plafonja össze van kötve a minimálbérrel, így amikor utóbbit emelik, akkor automatikusan emelkedik az előbbi - fejtette ki az államtitkár.
Közölte, jövőre otthonteremtésre 242 milliárd forintot irányoztak elő. Cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint veszély fenyegetné az otthonteremtési programot. "Ez nem igaz, folytatódik a program, a csok (a családok ott...
2018-06-22 12:51:48
Novák Katalin: az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!
... gyermektelen, jelentős részük pedig magányosan él. Ennek okaként a megkérdezettek anyagi okokra, párkapcsolati problémákra, a munka és magánélet összeegyeztetésének nehézségeire, valamint az otthonteremtés problémáira hivatkoznak.
Az anyagi helyzeten próbálnak béremeléssel, munkahelyteremtéssel, a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) változtatni, a párkapcsolati prob...
2018-06-20 12:41:20
Költségvetés - Varga: a jövő évi büdzsé középpontjában a biztonságos növekedés áll
... területén zajló beruházásokra.
A pénzügyminiszter a családok támogatását nevezte a jövő évi költségvetés egyik legfontosabb elemének, kiemelve, hogy a kormány folytatja a családi otthonteremtés támogatását, a csokra jövőre 242 milliárd forintot fordítanak.
Megmarad a gyes és a gyed-extra is, és 20 ezer forintra emelkedik a kétgyermekes családok adókedvezménye gyermekenké...
2018-06-13 18:52:39
Fidesz: egyre több a visszajelzés Magyarország erősödéséről
... tette hozzá a Fidesz szóvivője.
Puskás Imre kiemelte azt is, hogy az építőipar negyedévről negyedévre kiugró teljesítményt nyújt, aminek számos összetevője van, köztük a családi otthonteremtési kedvezmény, a csok.
Megjegyezte továbbá: a gazdasági bővülés együtt jár a bérek jelentős emelkedésével.
Azt is mondta, hogy a befektetők is bíznak a magyar gazdaság és politi...
2018-06-06 11:49:58
Krónika 7. rész (kérdések, napirend után)
... Emmi államtitkára azt mondta, hogy Európában - a nemzeti össztermékhez viszonyítva - Magyarországon az egyik legmagasabb a családok támogatása. Kiemelte a családi adókedvezményt, az otthonteremtési kedvezményt, illetve a bölcsődefejlsztést is.
Napirend után
Ander Balázs (Jobbik) arra hívta fel, hogy az Európai Unió 263 régiója között a legszegényebb húszban ott található...
2018-06-04 19:10:25
1 2 3 .........32 33 .....49 50 ....64 65 66 
Címkék: Novák Katalin, Balogh László, Király Nóra, Rétvári Bence, Varga Mihály, Puskás Imre, Ander Balázs, Európai Unió, kormányzati intézkedések, lakásépítések növekedését, családbarát szülészetek, ellenzéken múlna, magyar családok, ország biztonságának, növekedésre koncentrál, biztonságos növekedés, családok költségvetése, élet minden, családközpontú gondolkodás, visszajelzés Magyarország, családi otthonteremtési, helyettes államtitkár, használt lakások, kétgyermekes családok, három- vagy, csok igénylésénél, családok helyzetét, magyar családoktól, háromszorosára emelték, közszolgáktól egyhavi, otthonteremtési adókedvezményt, hároméves gyest, 2019-es költségvetést, családok támogatására, 2000 milliárd, otthonteremtési programra, pénzügyminiszter közölte, gyed plafonja, otthonteremtési programot, megkérdezettek anyagi, otthonteremtés problémáira, anyagi helyzeten, párkapcsolati prob, családok támogatását, kormány folytatja, családi otthonteremtés, csokra jövőre, építőipar negyedévről,
© 2013 TVN.HU Kft.