Regisztráció  Belépés
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... étkeztetés
Aradszky András (KDNP) az ingyenes étkeztetés területén a kormányzati célok megvalósulásáról érdeklődött. Jelezte: a KDNP minden olyan intézkedés mellett kiáll, amely a családok támogatását szolgálja. Idén a kormány az eddiginél is nagyobb figyelmet szentel a témának, az idei év a családok éve.
Rétvári Bence elmondta: 2333 település vontak be a szociális gyer...
2018-06-11 18:22:39
Magyar Idők - Nyitrai: a kormányfő szándéka, hogy a társadalmi párbeszéd folyamatos legyen
... alapozta a politikáját, ellenzékben és kormányzati pozícióban egyaránt. Már 2004-ben nemzeti petíciót intéztek a választókhoz - akkor elsősorban gazdasági, pénzügyi illetve a családok támogatását érintő kérdésekben - manapság pedig nemzeti konzultációkat folytatnak. "Ez a párbeszédre alapuló politizálás is hozzájárult az újabb választási győzelemhez, hiszen az emberek fontosnak ta...
2018-06-07 15:23:34
LMP: valódi társadalmi párbeszédre van szükség a demográfia kérdésében
...
Kanász-Nagy Máté, a párt országos elnökségének titkára hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a kormányzati ciklus kiemelt feladatának nevezte a magyar családok támogatását, a gyermekvállalás ösztönzését és az elvándorlás megállítását.
Az LMP szerint gazdaságpolitikai kérdéseket is "ki kellene beszélni", például hogy ne folytatódjon az ország "összeszerelő üzemmé" tétele...
2018-05-28 19:24:25
Rogán: egyetértési pontokat kell találni a választókkal
... meghallgatáson Rogán Antal ismertette: a kormány továbbra is arra törekszik, hogy segély helyett munkát biztosítson mindenkinek, bővítse a családok adókedvezményeit és a gyermeket nevelők támogatását.
A miniszterjelölt közölte azt is, hogy a Stop Soros törvénycsomagról és az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosítás előkészítéséről a kormány a következő hetekben intézkedik, hogy az...
2018-05-14 15:54:25
Kásler: a kormányzat célja az értékteremtő kultúra
... révén 5 milliárd forint jut a magyar népi kultúrára, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) immár számos művésznek biztosít járadékot, de 15 ösztöndíj szolgálja a művészek pályára lépésének támogatását is.
A miniszterjelölt szerint a sport a magyar identitás fontos része, amely hozzájárul a családok, közösségek, a nemzet összetartásához, ráadásul jelentős szerepe van a betegségek ...
2018-05-14 13:03:51
Mindkét szavazatot a Fideszre!MINDKÉT SZAVAZATOT A FIDESZRE!
Csermely Péter (Mediaworks) - 2018. április 7.


Orbán Viktor: Minden képviselőre szükségem van, mert az országot meg kell védeni


A legnagyobb veszély, ami fenyeget minket: a saját szavazóin...
2018-04-07 21:00:40
Ha nyer az ellenzék, gyerekek fognak éhen halni, családok ny
... Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az ellenzék a családok támogatása helyett a migráció támogatását választaná, lebontaná a kerítést és hagyná, hogy bevándorlóországgá váljon Magyarország.

De ha a jelenlegi kormány folytathatja a munkát, akkor továbbra is támogatja a magy...
2018-03-29 19:14:34
A kormány lassan ott tart, hogy ha az ellenzék nyer, nekünk
... beszélt, hogy míg 2010 előtt büntették a gyereknevelés utáni munkába állást, soha nem volt olyan jó családnak lenni Magyarországon mint az elmúlt nyolc évben: megduplázták a családok támogatását, segítik a nők munkába állását, a gyerekek ingyen kapnak tankönyvet, és így tovább.

Mindez persze nem a kormány, hanem a magyarok érdeme, viszont az ellenzék ezt a sikert is el...
2018-03-28 20:52:31
Számok igazolják a családpolitikát
... hivatalt, nem volt olyan ajtó, amelyre a ,,család" szó ki lett volna írva. Az előző, balliberális kormány ugyanis a szociálpolitika részeként kezelte a családok ügyét és támogatását, a családpolitikai ellátásokat a segélyek főosztályán kezelték.

- Segélynek tekintették?
- Igen, segélynek tartották azt az amúgy is csekély családtámogatási ellá...
2018-03-19 09:48:01
Orbán: Magyarország olyan családi vállalkozásokat szeretne, mint a németországiak
... emlékeztetett rá, tíz év alatt egymillió új munkahelyet vállalt a kormány. Ebből több mint 750 ezer már létre is jött - közölte. Hozzátette, a kabinet biztosítja a családok és a nők támogatását, és hangsúlyozta, hogy valamennyi magyar ember számára tiszteletet fog követelni mindenkitől, legyen az külföldi politikus vagy magyarországi befektető.
Orbán Viktor beszédének végén a...
2018-03-12 13:30:44
1 2 3 4 .....24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Magyar Idők, Aradszky András, Rétvári Bence, Kanász-Nagy Máté, Rogán Antal, Stop Soros, Magyar Művészeti Akadémia, MINDKÉT SZAVAZATOT FIDESZRE, Csermely Péter, Orbán Viktor, Erőforrások Minisztériumának, kormányfő szándéka, társadalmi párbeszéd, demográfia kérdésében, kormányzat célja, értékteremtő kultúra, kormány lassan, ellenzék nyer, ingyenes étkeztetés, kormányzati célok, családok támogatását, szociális gyer, párbeszédre alapuló, újabb választási, emberek fontosnak, párt országos, kormányzati ciklus, magyar családok, gyermekvállalás ösztönzését, elvándorlás megállítását, kormány továbbra, családok adókedvezményeit, gyermeket nevelők, miniszterjelölt közölte, ahhoz kapcsolódó, következő hetekben, magyar népi, művészek pályára, miniszterjelölt szerint, magyar identitás, nemzet összetartásához, legnagyobb veszély, saját szavazóin, családok támogatása, migráció támogatását, jelenlegi kormány, gyereknevelés utáni, elmúlt nyolc, gyerekek ingyen, magyarok érdeme, szociálpolitika részeként,
© 2013 TVN.HU Kft.