Belépés
A kormány lassan ott tart, hogy ha az ellenzék nyer, nekünk
... beszélt, hogy míg 2010 előtt büntették a gyereknevelés utáni munkába állást, soha nem volt olyan jó családnak lenni Magyarországon mint az elmúlt nyolc évben: megduplázták a családok támogatását, segítik a nők munkába állását, a gyerekek ingyen kapnak tankönyvet, és így tovább.

Mindez persze nem a kormány, hanem a magyarok érdeme, viszont az ellenzék ezt a sikert is el...
2018-03-28 20:52:31
Számok igazolják a családpolitikát
... hivatalt, nem volt olyan ajtó, amelyre a ,,család" szó ki lett volna írva. Az előző, balliberális kormány ugyanis a szociálpolitika részeként kezelte a családok ügyét és támogatását, a családpolitikai ellátásokat a segélyek főosztályán kezelték.

- Segélynek tekintették?
- Igen, segélynek tartották azt az amúgy is csekély családtámogatási ellá...
2018-03-19 09:48:01
Orbán: Magyarország olyan családi vállalkozásokat szeretne, mint a németországiak
... emlékeztetett rá, tíz év alatt egymillió új munkahelyet vállalt a kormány. Ebből több mint 750 ezer már létre is jött - közölte. Hozzátette, a kabinet biztosítja a családok és a nők támogatását, és hangsúlyozta, hogy valamennyi magyar ember számára tiszteletet fog követelni mindenkitől, legyen az külföldi politikus vagy magyarországi befektető.
Orbán Viktor beszédének végén a...
2018-03-12 13:30:44
Megjelent a külhoni magyar családok éve első pályázata
... munkahelyek és családokat segítő szolgáltatások között említette játszósarok kialakítását, a munkavállalók tanköteles korú gyermekeinek tanszercsomag biztosítását, beszerzésének anyagi támogatását, a gyermekek napközbeni felügyeletének megszervezését vagy anyagi támogatását, napközik, táborok biztosítását iskolai szünidők idejére, vagy családi rendezvények szervezését. Ide sorolta...
2018-03-07 12:32:43
Schanda: 55 milliárdos értékben valósulnak meg EFOP-os fejlesztések Baranyában
... körülményeit javító programra - jegyezte meg. Schanda Tamás egyúttal kiemelt fontosságúnak nevezte a családok, a közösségek és a nők munkaerőpiaci részvételének pályázatokon keresztüli támogatását, valamint szólt a kulturális intézményrendszer megyei fejlesztéséről is, kitérve ezek részleteire.
A sajtóesemény helyszínével kapcsolat bejelentette, hogy a Janikovszky Éva Általán...
2018-02-28 13:22:36
Választás 2018 - Fidesz: a szocialisták eltörölnék a rezsicsökkentést
... életvitelhez szükséges ivóvizet, vezetékes energiát, a kikapcsolt fogyasztókat ingyenesen kapcsolnák vissza, energiahatékonysági programot indítanának és növelnék a szociális tűzifaprogram támogatását. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője pedig azt mondta, hogy 2013. január 1-je óta a Fidesz 70 ezer forintot húzott ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy drágábban adta a földg...
2018-02-24 16:12:23
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot"
... életvitelhez szükséges ivóvizet, vezetékes energiát, a kikapcsolt fogyasztókat ingyenesen kapcsolnák vissza, energiahatékonysági programot indítanának és növelnék a szociális tűzifaprogram támogatását - ismertette.
A politikus úgy értékelt, hogy Magyarországon rezsiválság van, amelyet meg kell szüntetni.
A javasolt intézkedéseket azonnal meg kellene tennie a kormánynak....
2018-02-24 14:51:54
Választás 2018 - Százak Tanácsa: Orbán Viktor kormánya jól oldotta meg a legfontosabb feladatokat
... számának csökkentése, az önkormányzatok adósságának átvállalása és a közmunkaprogram - a hosszú távú nemzeti feladatokat is.
Ez utóbbiak között felsorolták a gyerekes családok támogatását, a rászoruló gyerekek segítését ingyenes étkezéssel, tankönyvekkel, az adókedvezményeket, a világ magyarjainak összefogását, a kettős állampolgárságot. A hosszú távú nemzeti feladatok közöt...
2018-02-22 17:00:28
Csaknem félmilliárdos parkfejlesztés kezdődik Óbudán
... arról beszélt, hogy az önkormányzat egyedülálló módon közösségi tervezéssel valósítja meg a fejlesztéseket, ami ugyan hosszabb időt vesz igénybe, de az itt élők bevonásával a helybeliek támogatását valóban élvező fejlesztések valósulhatnak meg.

Azt mondta: ebben a kormányzati ciklusban olyan együttműködés alakult ki az önkormányzat és a kormány között, amely nagyon sok ...
2018-02-06 12:32:39
Nem mi vagyunk értük, ők vannak értünk!
... távolítottak el számukra nem szimpatikus vezetőket, tanárokat vagy épp orvosokat. Tudva, hogy tehetnek jóformán bármit - akár törvénybe ütközőt is - pártjuk bizalmát és támogatását mindenképpen élvezni fogják, nem ismernek korlátokat. Nincs az a közpénzből épült vadászház vagy uszoda kisajátítás, mely jogi következményekkel járna.

A tegnapi napon megírtuk Má...
2018-01-17 22:19:46
1 2 3 4 5 .....24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Százak Tanácsa, Orbán Viktor, Schanda Tamás, Janikovszky Éva Általán, Tóth Bertalan, kormány lassan, ellenzék nyer, külhoni magyar, szocialisták eltörölnék, legfontosabb feladatokat, gyereknevelés utáni, elmúlt nyolc, családok támogatását, gyerekek ingyen, magyarok érdeme, szociálpolitika részeként, családok ügyét, családpolitikai ellátásokat, segélyek főosztályán, kabinet biztosítja, külföldi politikus, munkavállalók tanköteles, gyermekek napközbeni, kulturális intézményrendszer, sajtóesemény helyszínével, kikapcsolt fogyasztókat, szociális tűzifaprogram, magyar családok, javasolt intézkedéseket, önkormányzatok adósságának, hosszú távú, gyerekes családok, rászoruló gyerekek, világ magyarjainak, kettős állampolgárságot, önkormányzat egyedülálló, helybeliek támogatását, kormányzati ciklusban, kormány között, tegnapi napon, családtámogatási, állampolgárságot, rezsicsökkentést, családpolitikát, vállalkozásokat, családpolitikai, frakcióvezetője, szociálpolitika, közmunkaprogram, parkfejlesztés,
© 2013 TVN.HU Kft.