Regisztráció  Belépés
Választás 2018 - Fidesz: a szocialisták eltörölnék a rezsicsökkentést
... életvitelhez szükséges ivóvizet, vezetékes energiát, a kikapcsolt fogyasztókat ingyenesen kapcsolnák vissza, energiahatékonysági programot indítanának és növelnék a szociális tűzifaprogram támogatását. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője pedig azt mondta, hogy 2013. január 1-je óta a Fidesz 70 ezer forintot húzott ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy drágábban adta a földg...
2018-02-24 16:12:23
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot"
... életvitelhez szükséges ivóvizet, vezetékes energiát, a kikapcsolt fogyasztókat ingyenesen kapcsolnák vissza, energiahatékonysági programot indítanának és növelnék a szociális tűzifaprogram támogatását - ismertette.
A politikus úgy értékelt, hogy Magyarországon rezsiválság van, amelyet meg kell szüntetni.
A javasolt intézkedéseket azonnal meg kellene tennie a kormánynak....
2018-02-24 14:51:54
Választás 2018 - Százak Tanácsa: Orbán Viktor kormánya jól oldotta meg a legfontosabb feladatokat
... számának csökkentése, az önkormányzatok adósságának átvállalása és a közmunkaprogram - a hosszú távú nemzeti feladatokat is.
Ez utóbbiak között felsorolták a gyerekes családok támogatását, a rászoruló gyerekek segítését ingyenes étkezéssel, tankönyvekkel, az adókedvezményeket, a világ magyarjainak összefogását, a kettős állampolgárságot. A hosszú távú nemzeti feladatok közöt...
2018-02-22 17:00:28
Csaknem félmilliárdos parkfejlesztés kezdődik Óbudán
... arról beszélt, hogy az önkormányzat egyedülálló módon közösségi tervezéssel valósítja meg a fejlesztéseket, ami ugyan hosszabb időt vesz igénybe, de az itt élők bevonásával a helybeliek támogatását valóban élvező fejlesztések valósulhatnak meg.

Azt mondta: ebben a kormányzati ciklusban olyan együttműködés alakult ki az önkormányzat és a kormány között, amely nagyon sok ...
2018-02-06 12:32:39
Nem mi vagyunk értük, ők vannak értünk!
... távolítottak el számukra nem szimpatikus vezetőket, tanárokat vagy épp orvosokat. Tudva, hogy tehetnek jóformán bármit - akár törvénybe ütközőt is - pártjuk bizalmát és támogatását mindenképpen élvezni fogják, nem ismernek korlátokat. Nincs az a közpénzből épült vadászház vagy uszoda kisajátítás, mely jogi következményekkel járna.

A tegnapi napon megírtuk Má...
2018-01-17 22:19:46
Elkezdődött az infokommunikációs eszközök átadása az egyedül élő időseknek
... meg.

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője az eseményen hangsúlyozta: a kormány kiemelt feladatának tekinti az idősek támogatását, "örömteli, hogy a tavalyi nyugdíjprémium és Erzsébet-utalvány után idén további három százalékkal emelkednek a nyugdíjak" - mondta.
Hozzátette: 2010 és 2018 között az idősek illetmé...
2018-01-11 16:26:38
Novák: januártól még több támogatásra számíthatnak a családok
... előtt állókat, a gyermeket nevelőket és a gyermekeket.
Megemlítette egyebek mellett a családi típusú adózás és a diplomás gyed kedvező változásait, a jelzáloghitelesek fokozottabb támogatását, a diákhitel elengedésének lehetőségét, a bölcsődefejlesztési program folytatását, valamint az úgynevezett Köldökzsinór program elindulását is.
Nyolcadik éve működik családi adórend...
2017-12-27 12:12:21
NGM: jól vizsgázott az otthonteremtési program
... 2018. január elsejétől a harmadik vagy további gyerekek vállalása esetén 1-1 millió forinttal csökkenti az álla...
2017-12-21 13:42:52
Fidesz: mindenki támogassa a Karitász karácsonyi adománygyűjtő akcióját!
...
Jó látni, hogy egyre többen vannak Magyarországon olyanok, akik megengedhetik maguknak a rászorulók támogatását - közölte a kormánypárti politikus.
Mint elmondta: arra kér mindenkit, hogy saját lakóközösségében is segítse a nélkülözőket és a sokgyermekes családokat.
Ugyanakkor arra bíztatott, hogy ne feledkezzünk el a határon túl élő Magyarokról sem; példaként említ...
2017-12-14 11:42:01
Potápi Árpád János szakképzés-fejlesztési eszközöket adott át a kárpátaljai Makkosjánosiban
... szovjet teherautókat kiváltó két teherjárműnek köszönhetően a tanulók a B mellé C és C1 kategóriájú jogosítványt szerezhetnek - emelte ki. A szakember - megköszönve a magyar kormány támogatását - közölte, hogy az elmúlt két évben 16 millió forintból a tanintézetben két szaktantermet és három garázst újítottak és szereltek fel.
Orosz Ildikó, a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszöve...
2017-11-20 15:23:10
1 2 3 4 5 .....24 25 ...36 37 ...48 49 50 
Címkék: Százak Tanácsa, Orbán Viktor, Potápi Árpád János, Tóth Bertalan, Orosz Ildikó, Kárpátaljai Magyar Pedagógusszöve, szocialisták eltörölnék, legfontosabb feladatokat, infokommunikációs eszközök, otthonteremtési program, kárpátaljai Makkosjánosiban, kikapcsolt fogyasztókat, szociális tűzifaprogram, magyar családok, javasolt intézkedéseket, önkormányzatok adósságának, hosszú távú, gyerekes családok, rászoruló gyerekek, világ magyarjainak, kettős állampolgárságot, önkormányzat egyedülálló, helybeliek támogatását, kormányzati ciklusban, kormány között, tegnapi napon, térség országgyűlési, eseményen hangsúlyozta, kormány kiemelt, idősek támogatását, tavalyi nyugdíjprémium, idősek illetmé, gyermeket nevelőket, családi típusú, diplomás gyed, jelzáloghitelesek fokozottabb, diákhitel elengedésének, úgynevezett Köldökzsinór, harmadik vagy, rászorulók támogatását, kormánypárti politikus, sokgyermekes családokat, magyar kormány, rezsicsökkentést, lakóközösségében, állampolgárságot, frakcióvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.