Regisztráció  Belépés
A Magyar Köztársaság fegyveres
... kevesebb, mint 2os vallási kisebbség rávette, vagy megfélemlítette a képviselőket (a szükséges kétharmadot, hogy hatástalanítsanak egy valószínűtlen elnöki vétót), miközben élvezik a média támogatását.


Maga Shahak lefordított egy cikket, amely héberül jelent meg a Kivunimban, a Cionista Világ szervezet lapjában 1982. februárjában, és mint ?Kivunim terv" vált közis...
2011-11-20 23:36:59
A gyerekek kötelesek eltartani
... kiemelt munkajogi védelem illeti meg. Rögzítik, hogy az állam ösztönzi a részmunkaidőben történő munkavégzést, és beillesztették a kerettörvénybe a családok adórendszeren keresztüli támogatását is. Harrach Péter ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy ő a kiemelt támogatást a második gyermeknél tenné meg, mert a második gyermekek nem nagyon születnek meg ma.

Harrach Péter ...
2011-10-28 06:45:10
Figyelemreméltó kitekintés
... tudatnak is. Éppen ezért a Jobbik Népesedési Munkacsoportja kiemelt kérdésként kezeli a fiatal párok, friss házasok életterének megteremtését, az első igazi otthonhoz való hozzájutás támogatását. Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő írása.

,,Csak a teste"

Gyermekkoromban ahányszor csak elolvastam az Egri csillagok című regényt, újra meg újra ma...
2011-10-27 22:11:23
A jövő családja a
... kiemelt munkajogi védelem illeti meg. Rögzítik, hogy az állam ösztönzi a részmunkaidőben történő munkavégzést, és beillesztették a kerettörvénybe a családok adórendszeren keresztüli támogatását is. Harrach Péter ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy ő a kiemelt támogatást a második gyermeknél tenné meg, ugyanis második gyermekek nem nagyon születnek meg ma.

A Magyar Kere...
2011-10-27 21:29:11
Harrach: évtizedekre meghatározhatja a családpolitikát a családok védelméről szóló törvény
... kiemelt munkajogi védelem illeti meg. Rögzítik, hogy az állam ösztönzi a részmunkaidőben történő munkavégzést, és beillesztették a kerettörvénybe a családok adórendszeren keresztüli támogatását is. Harrach Péter ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy ő a kiemelt támogatást a második gyermeknél tenné meg, ugyanis második gyermekek nem nagyon születnek meg ma.
A kereszténydemokr...
2011-10-27 11:17:28
Krónika 1. rész (költségvetés 2012 - felszólalások)
... folytatódik a kiszámíthatóság a fogyatékosok támogatásában, hiszen szervezeteik jövőre megkapják ugyanazt a támogatást, amit idén. Üdvözölte, hogy a magyar jelnyelvi tolmácsszolgáltatás támogatását továbbra is biztosítja a jövő évi költségvetés.
Örvendetesnek tartotta, hogy a mozgáskorlátozottak gépjárműszerzési és -átalakítási támogatása növekszik jövőre, valamint több jut ...
2011-10-27 10:15:45
Határtalanul-szimpózium: középpontban a magyarság megélése és az asszimiláció veszélye
... ezeknek az intézményeknek a minőségét javítani, és minden lehetséges eszközzel ösztönözni a családokat, hogy ide járassák a gyermekeket. Fontosnak nevezte még minél több civil szerveződés támogatását is, hogy "a kis magyar világukat" megélhessék a külhoni magyarok.
A budapesti Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumban pénteken és szombaton rendezték meg a Határtalanul című szimpó...
2011-10-15 18:40:04
Tüzek a végeken
... elhinteni.

A Károlyi---rezsim gerinctelenségének talajából nőtt ki
egy ,,Vierburgenland" cimű szépirodalmi folyóirat is,
ami ismeretlen anyagi forrásokból merítve hathatós támogatását,
szokatlanul tetszetős alakban folytatta majdnem végzetessé vált aknamunkáját
és addig---addig tömte olvasóiba Vierburgenlandjáról szóló közleményeit,
mí...
2011-10-15 15:31:12
Krónika 5. rész (PSZÁF-jelentés, kereskedelem)
... ellátott műanyagot kapnak, hanem szántóföldön, gabonával etetett jószágokat és ezek feldolgozott termékeit".
Szatmáry Kristóf nemzetgazdasági államtitkár felszólalásában a módosítás támogatását kérte a képviselőktől.
Fidesz: egyszerűbbé válhat a piacok működése
Patay Vilmos (Fidesz) úgy foglalta össze a javaslat célját, hogy az megteremti és szabályozza a helyi term...
2011-10-04 16:38:19
Krónika 5. rész (kérdések)
... és a hozzájuk kapcsolódó műhelyek bizonytalan formában folytatják tevékenységüket. Megjegyezte, hogy ezekhez hasonlóan számos más kulturális szervezet sem kapta meg a 2011-es állami támogatását.
Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár azt felelte, hogy a kulturális, szakmai műhelyek nem kerülhetnek a teljes működésképtelenség állapotába. Hozzátette, hogy miután az alapítván...
2011-09-26 18:42:35
1 2 3 ......24 25 ...36 37 38 39 ...48 49 50 
Címkék: Magyar Köztársaság, Maga Shahak, Cionista Világ, Harrach Péter, Jobbik Népesedési Munkacsoportja, Kárpát Dániel, Magyar Kere, Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumban, Szatmáry Kristóf, Patay Vilmos, Szőcs Géza, gyerekek kötelesek, jövő családja, családok védelméről, magyarság megélése, asszimiláció veszélye, szükséges kétharmadot, valószínűtlen elnöki, média támogatását, állam ösztönzi, részmunkaidőben történő, családok adórendszeren, kiemelt támogatást, második gyermeknél, második gyermekek, fiatal párok, első igazi, fogyatékosok támogatásában, magyar jelnyelvi, minőségét javítani, külhoni magyarok, budapesti Szent, módosítás támogatását, piacok működése, javaslat célját, helyi term, hozzájuk kapcsolódó, 2011-es állami, gépjárműszerzési, szakkollégiumban, kereszténydemokr, meghatározhatja, figyelemreméltó, részmunkaidőben, gyermekkoromban, tevékenységüket, családpolitikát, nemzetgazdasági, kiszámíthatóság, felszólalásában, megfélemlítette, intézményeknek, beillesztették, vierburgenland, kerettörvénybe,
© 2013 TVN.HU Kft.