Regisztráció  Belépés
Németh Szilárd: aki nemet mond a plakáttörvényre, a fekete pártfinanszírozásra szavaz
...
Németh Szilárd az M1 aktuális csatornának csütörtökön azt mondta, minél előbb tiszta közéletet kell teremteni, és pénteken kiderül, ki minek a pártján áll. Aki megszavazza a plakáttörvényt, a zéró toleranciára szavaz ebben a kérdésben és a korrupciós lehetőségek megszüntetésére - tette hozzá.
Arra a kérdésre, hogy a hétfőn tartott ötpárti megbeszélés után úgy tűnt, az MS...
2017-06-22 08:11:27
Idén is Dabason rendezik az FC Barcelona labdarúgó-iskolájának egyik nyári táborát
...
Az FC Dabas utánpótlás-vezetője, Kucsák István hétfőn az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy 216 gyermek vesz részt a táborban, hozzájuk hat edző érkezett Barcelonából. Irányításukkal, illetve összesen hetven felnőtt közreműködésével a fiatalok három nagypályán napi négy edzésen vesznek részt.
"A tábor elsődleges iránymutatója a Barca-érzés, amely az egyesületet és a ...
2017-06-19 21:15:34
Az antiszemitizmusról szóló vitatott dokumentumfilmet mutat be hírportálján a legnagyobb német lap
... a Westdeutscher Rundfunk (WDR) regionális közszolgálati médiatársaság megrendelésére készült. A társaság az első sugárzás jogát átadta az Arte német-francia közszolgálati kulturális csatornának, amely nem fogadta be a filmet. A Bild hírportálján is idézett magyarázat szerint azért, mert Európa helyett főleg a Közel-Kelettel foglalkozik, ami nem felel meg az eredeti koncepciónak....
2017-06-13 20:04:49
Finndingi-vb - Berecz Zsombor szerint a mezőnynek tartogat meglepetést a Balaton
... stabil szélben vitorlázunk, 10 foknál nem nagyobb szélfordulókkal. Ezzel szemben a balatoni időjárás során gyakoriak a 25-30 fokos szélfordulók" - mondta Berecz Zsombor az M1 aktuális csatornának.
A spanyolországi világkupa-döntőn a Finndingi hajóosztályban vasárnap a második helyen végző vitorlázó szerint a külföldi riválisok ehhez máshol nem tudnak hozzászokni.
"Gyer...
2017-06-13 19:34:38
Jégkorong MOL Liga - MJSZ: még nemzetközibb lesz a liga a Vienna Capitals csatlakozásával
...
Boros Péter, az MJSZ kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornának elmondta, az EBEL-győztes bécsiek második gárdája is remek játékerőt képvisel, így javulhat a bajnokság színvonala.
"Ebben az ominózus második csapatban is olyan osztrák válogatottat megjárt és oda készülő, vagy akár ott szereplő játékosok is vannak, akik mondjuk a légiósok miatt nem férnek be az EB...
2017-06-13 19:24:14
Hagi szerint tudatos szakmai munka és türelem kell a sikerhez
...
Az 52 éves szakember - aki Budapesten egy utánpótlástornának volt a díszvendége - az M1 aktuális csatornának elmondta, figyelemmel kíséri a magyar labdarúgást, melynek fejlődéséért véleménye szerint rengetegen dolgoznak. A "Kárpátok Maradonája" úgy véli, a magyar futball látványosabban fejlődik, mint a román.
"A teljesítményhez idő kell és tudatos építkezés. Jól meg kell...
2017-06-10 19:04:07
Kézilabda bundaügy - Minden megengedett eszközzel élne a magyar szövetség
... bizonyos mérkőzéseket manipulálnak. De ez nemcsak a magyar kézilabdában van így, hanem a nemzetköziben is, és nemcsak kézilabdában, hanem más sportágakban is" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának.
Ballai hozzátette, az általános megközelítéssel szemben az MKSZ tudni szeretné, mi történt, Kocsis Máté elnök ezért tett bejelentést a hatóságoknak.
A Fővárosi Főügyészség ...
2017-06-08 18:04:08
Baji Balázs tovább javítaná országos csúcsát
...
"Meglepődtem, hiszen így a szezon elején még én sem éreztem magamban azt a formát, ami egy ilyen kirobbanó eredményhez kell" - nyilatkozott szerdán az M1 aktuális csatornának az Európa-bajnoki ezüstérmes sprinter, aki a cseh fővárosban a második helyen ért célba a dél-afrikai Antonio Alkana mögött, aki 13.11 másodperccel győzött.
Baji hozzátette: hatalmas motivációt és ö...
2017-06-07 19:44:28
Klik: az LMP által vitatott szoftverek átalakítás alatt állnak
... milliárd forintba kerülő informatikai beszerzésével kapcsolatban. A párt szerint az uniós forrásból kifizetett rendszer szinte egyáltalán nem működik.
Solti Péter az M1 aktuális csatornának azt mondta: az ellenzéki képviselő személyesen is meggyőződhetett arról, hogy korábbi állításaival ellentétben létező és működő szoftverekről van szó. Hozzátette: az intézményfenntartó műk...
2017-06-02 08:31:05
v. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és
... tv-csatornákon is aktívan részt vett a kampányban Trump oldalán. Az új elnök beiktatásának napján bocskai-viseletben, vitézi jelvénnyel nyilatkozott az amerikai jobboldali Fox News tv-csatornának. President Donald Trump appointed v. Dr. Sebastian Gorka to be his deputy assistant. Vagyis Trump elnök magához vette tanácsadónak. Erre kitört a háború.

A magyarul beszélő id...
2017-05-27 21:19:01
1 2 3 ......25 26 ...37 38 ...49 50 51 
Címkék: Németh Szilárd, Berecz Zsombor, Jégkorong MOL Liga, Vienna Capitals, Baji Balázs, Gorka Pál, Horthy Miklós, Kucsák István, Westdeutscher Rundfunk, Boros Péter, Kárpátok Maradonája, Kocsis Máté, Fővárosi Főügyészség, Antonio Alkana, Solti Péter, President Donald Trump, Sebastian Gorka, Vagyis Trump, legnagyobb német, mezőnynek tartogat, magyar szövetség, zéró toleranciára, korrupciós lehetőségek, hétfőn tartott, fiatalok három, tábor elsődleges, első sugárzás, eredeti koncepciónak, balatoni időjárás, 25-30 fokos, spanyolországi világkupa-döntőn, második helyen, külföldi riválisok, bajnokság színvonala, ominózus második, légiósok miatt, magyar labdarúgást, magyar futball, magyar kézilabdában, általános megközelítéssel, szezon elején, ilyen kirobbanó, cseh fővárosban, dél-afrikai Antonio, párt szerint, uniós forrásból, ellenzéki képviselő, kampányban Trump, amerikai jobboldali, magyarul beszélő, közreműködésével, dokumentumfilmet, teljesítményhez, csatlakozásával, meggyőződhetett, plakáttörvényre,
© 2013 TVN.HU Kft.