Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - M1: a svéd kormány szavazatokat vár a beengedett bevándorlóktól
...
Szirányi László az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta, ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amelyeket érdemes elkerülni. Elismerte, hogy ő is bevándorló, de megjegyezte: a 30 évvel ezelőtti helyzetet nem szabad összehasonlítani a mostanival.
Mint mondta, most a szocialisták, szociáldemokraták a zöldekkel együtt kormányoznak Svédországban és "...
2018-03-17 19:33:07
Dömötör Csaba: 1848-ban is voltak és most is vannak, akik Bécsbe járnak az ország ellen beszélni
...
Dömötör Csaba az M1 aktuális csatornának ezt arra reagálva nyilatkozta, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Christian Kern, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) elnöke kedden Bécsben megbeszélést folytattak és sajtótájékoztatójukon megállapították: nem csak Magyarország számára bír jelentőséggel az április 8-i magyar országgyűlési képviselőv...
2018-03-14 17:22:19
Biztos jó lenne nekünk befogadni migránsokat?
... önkormányzatok
MH/MTI - 2018.03.09. 21:18

A biztonság miatt költözött Stockholmból Magyarországra a svéd-magyar Natalie Contessa af Sandeberg, aki az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta: Magyarország jelenleg a legbiztonságosabb, mert mások a törvények, nem engedték be a migránsokat.

natalieNatalie Contessa af Sandeberg az M1-nek adott ...
2018-03-14 12:57:14
Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az
... | 14:22

Az ellenzéki politikusok arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak - értékelt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Debrecenben, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A kormánypárti politikus kifejtette: ugyanazok a politikusok, akik elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, akik megszavazták a 13. havi nyugdíj eltörlését, akik azt...
2018-03-10 21:19:00
Katalán válság - Határozatban ítélte el Puigdemont leváltását a katalán parlament
... tanulmányozni fogja, hogy az elfogadott határozat csupán szimbolikus politikai nyilatkozat-e vagy több annál.
Mariano Rajoy spanyol kormányfő délelőtt a Telecinco spanyol televízió csatornának a témáról úgy nyilatkozott, hogy egy olyan elnököt kell megválasztani, akinek nincs problémája az igazságszolgáltatással.
Katalóniában a december 21-i parlamenti választásokat köve...
2018-03-01 17:12:46
Ismét tüntetnek a nyugdíjasok szerte Spanyolországban
... hasonló megmozdulásokat tartottak például Córdoba, Málaga, Sevilla, Oviedo, Vigo, Murcia, Pamplona, Valencia városokban is.
Mariano Rajoy spanyol kormányfő a Telecinco televízió csatornának délelőtt adott interjújában arról beszélt, hogy kezdeményezi egy parlamenti vita megrendezését a nyugdíjakról, amelyre "tíz, tizenegy nap múlva" kerülhet sor.
Mint mondta, "tökéletese...
2018-03-01 13:42:29
Újra edzésben a kajakos Dudás Miklós
...
A 26 éves sportoló a helyszínen az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott: elsődleges célja, hogy visszakerüljön a válogatottba.
"Nagyon jó újra itt lenni, anno nagyon megviseltek a történtek. Bízom benne, hogy az elvégzett munkának meglesz a gyümölcse" - fogalmazott a világbajnok, olimpiai hatodik kajakos, akinek a szervezetében a 2015-ös Európa Játékokon leadott mint...
2018-02-26 19:26:31
Berlinale - Bucsi Réka: "még soha nem kaptam ekkora elismerést a munkámért"
... politikai dokumentumfilm, ami önmagában igazán pozitív, de a filmeket blokkokban megtekintő nézőktől azért rugalmasságot kíván.
A terveiről elárulta, hogy most egy amerikai televíziós csatornának készít egy rövidfilmet. "Saját film lesz, a saját forgatókönyvemből dolgozom megbízás alapján. Négyperces, kisebb animációs film, mert szeretek a nagyobb projektek között egy kis idő...
2018-02-25 23:43:10
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
... azt jó géppel amit itt sokan egy hétig aratnak....s többen!!
ÉRTED A MÓKÁT?

Volt, hogy itt a szomszédban egy hétig ásott 4 embert egy 80 méteres árkot
víznek és csatornának egy magán ház építkezésen. Én ezt egy nap alatt
kiaástam volna bér géppel úgy, hogy közbe még ebédeltem volna is! Na
ezért drágább minden mint a multinál! A multinál olcsóbb a kü...
2018-02-25 09:47:53
Ezek milyen büntetést érdemelnének ?
... autóval. A párt végül egy pincéhez vitték, ahol a férfit brutálisan meggyilkolták, a nőnek pedig végig kellett néznie.

A nő most újabb részleteket árult el az egyik kereskedelmi csatornának a gyilkosságról. Elmondta, a putnoki pincében történt gyilkosság után a férfi holttestét egy szőnyegbe csavarták, amit az autójuk kiszerelt hátsó ülése helyére tettek. Az áldozat bar...
2018-02-11 15:34:06
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Dömötör Csaba, Dudás Miklós, Bucsi Réka, Szirányi László, Karácsony Gergely, Christian Kern, Osztrák Szociáldemokrata Párt, Stockholmból Magyarországra, Natalie Contessa, Halász János, Mariano Rajoy, Európa Játékokon, ÉRTED MÓKÁT, svéd kormány, beengedett bevándorlóktól, ország ellen, katalán parlament, nyugdíjasok szerte, kajakos Dudás, zöldekkel együtt, biztonság miatt, svéd-magyar Natalie, ellenzéki politikusok, nyugdíjasoknak &#8211, kormánypárti politikus, idősektől egyhavi, elfogadott határozat, olyan elnököt, december 21-i, parlamenti vita, elvégzett munkának, 2015-ös Európa, filmeket blokkokban, terveiről elárulta, amerikai televíziós, saját forgatókönyvemből, nagyobb projektek, hétig aratnak, hétig ásott, multinál olcsóbb, párt végül, pincéhez vitték, férfit brutálisan, nőnek pedig, egyik kereskedelmi, putnoki pincében, férfi holttestét, szőnyegbe csavarták, autójuk kiszerelt, spanyolországban, szociáldemokrata, összehasonlítani, megmozdulásokat, magyarországról, megállapították,
© 2013 TVN.HU Kft.