Regisztráció  Belépés
OKSZ: idén 100 milliárd forintot költenek ajándékra a magyarok karácsonykor
...
Vámos György, az OKSZ főtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken ismertette: a kiskereskedelem teljes decemberi forgalma 3-4 százalékkal meghaladhatja idén az egy évvel ezelőtti 1000 milliárd forintot, de ennél nagyobb növekedés is lehetséges. Az ágazat 3,5 éve bővül.
Kitért arra: az idei fekete péntek akció minden eddiginél nagyobb méreteket öltött Magyarországon is. A...
2017-11-24 10:12:16
Illegális bevándorlás - Nézőpont Intézet: antiszolidaritás, hogy mindenkit be kell fogadni
...
Fodor Csaba az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta, az elmúlt 2,5 évben nagyjából 2 millióan érkeztek Európába illegális úton. A szolidaritás egyfajta értelmezése szerint nem velük, hanem a jogrenddel kell szolidárisnak lenni, és oda kell vinni a segítséget, ahol a probléma kialakult, vagyis azokba az országokba, ahonnan a menekültek elindulnak.
Elmo...
2017-11-24 09:51:50
Hidvéghi: szomorú, hogy nem lehet számítani az ellenzékre
...
Hidvéghi Balázst az M1 aktuális csatornán csütörtökön arról is kérdezték, hogy a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásának adatai szerint a Fidesz-KDNP előnye Budapesten is jelentős, a biztos szavazóknál 45 százalék szavazna a kormánypártokra, ha most tartanák a választásokat, a második helyért pedig szoros verseny alakulna ki az MSZP, az LMP, a DK és a Momentum kö...
2017-11-23 22:31:48
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: miután a kötelező betelepítés megbukott kicsiben, most nagyban er
... Parlamentbe jutott politikus szerint a kötelező betelepítés ügyében "nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen".
Kovács István az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta: az üzleti világban az a szokás, hogy egy nagy átalakítás előtt az új rendszert kipróbálják kicsiben, és "ha működik, akkor lehet csinálni nagyban, ha nem, akk...
2017-11-21 21:23:20
Illegális bevándorlás - Luxemburgi EP-képviselő: kvótaügyben "nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hane
...
Frank Engel, aki az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) tagjaként októberben azt javasolta, hogy jöjjön létre olyan uniós testület, amely egy kötelező és állandó migrációs kvótamechanizmusért felelne a kontinensen, azt mondta, a korábbi rendszerben Magyarországnak körülbelül 1250 embert kellett volna befogadnia, ennyi "érkezésé...
2017-11-21 21:03:39
BÉT - Pozitív hangulat uralkodott a részvénypiacokon
...
A részvénypiac forgalma 8,6 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest.
Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy jó hangulatú volt a kereskedés a nemzetközi piacokon, a magyar tőzsde is enyhén emelkedett, ugyanakkor a forgalom relatíve alacsony volt.
Kovács Bálint, az Equi...
2017-11-21 18:13:08
A Dal 2018 - Több mint 350 pályaművet adtak be
... december elején hozzák nyilvánosságra az elődöntőkbe jutott 30 dal listáját. A Dal 2018 élő adásait január 20-tól szombat esténként hat héten keresztül kísérhetik figyelemmel a Dunán a csatorna nézői. Előtte, január 6-án és 13-án A Dal elmúlt hat évadának legemlékezetesebb pillanatait mutatják be.
Az elmúlt hat évad sikere bizonyítja, hogy szükség van egy olyan műsorra, amely...
2017-11-21 14:22:02
Érdekesség
... igazságszolgáltatása a kor szörnyű börtönviszonyaihoz képest még igen enyhének számított. 1660-ban például itt szüntették meg először a kínzásokat a világon. Végül a legnagyobb látványosság a legnagyobb csatorna, a Canal Grande fölött átívelő legnagyobb és legrégebbi híd, a Rialto-híd.
A gondolázás sajnos horror áron van
e a hidakról nézelődve is ugyanolyan élményben le...
2017-11-21 09:25:21
Illegális bevándorlás - Takács Szabolcs: "messze vagyunk még attól, hogy megnyugodhassunk"
...
A Miniszterelnökség európai ügyekért felelős államtitkára üdvözölte, hogy az Európai Bizottság a jelek szerint arra az álláspontra helyezkedett, hogy a válság kezelésekor nagy hangsúlyt kell helyezni a migráció külső dimenziójára.
"Mi ennek örülünk, mert két éve ezt mondjuk, és végre az EU is kezd eljutni ide" - fogalmazott Takács az MTI-nek adott telefonos interjújában....
2017-11-20 22:04:03
Németh Szilárd: az LMP botrányt csinált a parlamentben
...
Németh Szilárd hétfőn az M1 aktuális csatornán azt mondta: szerinte már az sem tetszett az LMP-nek, hogy egyáltalán beszél, mert "csak ők mondhatják el a magukét", de a tartalommal sem értettek egyet, ezért "botrányt csináltak a parlamentben". Megjegyezte: azt a házszabályt sértették meg szándékosan, amelyet ők is elfogadtak.
Hozzátette: szombaton az egész ellenzék talál...
2017-11-20 21:54:02
1 2 3 ................785 786 ........1177 1178 ........1569 1570 1571 
Címkék: Nézőpont Intézet, Alapjogokért Központ, Luxemburgi EP-képviselő, Takács Szabolcs, Németh Szilárd, Vámos György, Fodor Csaba, Hidvéghi Balázst, Kovács István, Frank Engel, Európai Parlament, Miró József, Erste Befektetési Zrt, Kovács Bálint, Canal Grande, Európai Bizottság, magyarok karácsonykor, kötelező betelepítés, kiskereskedelem teljes, idei fekete, szolidaritás egyfajta, jogrenddel kell, probléma kialakult, menekültek elindulnak, biztos szavazóknál, második helyért, üzleti világban, nagy átalakítás, korábbi rendszerben, részvénypiac forgalma, vezető részvények, előző napi, nemzetközi piacokon, magyar tőzsde, forgalom relatíve, elődöntőkbe jutott, csatorna nézői, olyan műsorra, legnagyobb csatorna, gondolázás sajnos, hidakról nézelődve, jelek szerint, álláspontra helyezkedett, válság kezelésekor, migráció külső, házszabályt sértették, egész ellenzék, antiszolidaritás, részvénypiacokon, megnyugodhassunk, magyarországnak, kormánypártokra, kiskereskedelem, nyilvánosságra, magyarországon, szolidárisnak,
© 2013 TVN.HU Kft.