Belépés
Szegedi halászlé
Szegedi halászlé

Hozzávalók: 1 kiló hal, 3 nagy fej vöröshagyma, só, kávéskanálnyi pirospaprika, egy-két cseresznyepap-rika, 10 deka lecsó.
A legkitűnőbb halászlevet háromféle halból készíthetjük. Minél nagyobb mennyiségben főzzük, annál ízletesebb. A legjobb, ha harcsából, pontyból és kecsegéből főzzük.
A hagymát apróra összevágjuk és a hal fejével, uszonyaiva...
2006-09-19 10:45:41
1 
Címkék: legkitűnőbb halászlevet, hagymát apróra, cseresznyepap, kávéskanálnyi, mennyiségben, készíthetjük, pirospaprika, vöröshagyma, összevágjuk, halászlevet, legkitűnőbb, hozzávalók, kecsegéből, ízletesebb, uszonyaiva, harcsából, háromféle, halászlé, pontyból, szegedi, hagymát, fejével, nagyobb, legjobb, főzzük, halból, apróra, lecsó, minél, annál,
© 2013 TVN.HU Kft.