Belépés
Sült csirkecomb
... Katica tortabevonó, 1 evőkanál olívaolaj, 1 marhahúsleves kocka, 2 dl víz, fél dl rum (a legjobb a portói), 1 szál rozmaring, só bors, a sütéshez étolaj.

Elkészítés: A csirkecombokat enyhén besózzuk, majd fólia alatt az olajban 15 percig pároljuk, 170 fokon. A fóliát levéve a húst még 10-15 percig sütjük, közben elkészítjük a pikáns mártást.

Mártás: A hagym...
2011-02-11 07:51:05
Hagymás-sörös csirke
... sör
só, bors, olaj
1 evőkanál liszt
tejszín

Elkészítése:

A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk, olajon megpároljuk. Rátesszük a csirkecombokat, felöntjük a sörrel, sózzuk, borsozzuk. Főni hagyjuk. Ha megpuhult a hús, kiszedjük, a hagymás-sörös szószt lisztes tejszínnel habarjuk, majd leturmixoljuk. Rottyanás után a húsokat vis...
2011-02-08 18:54:34
Pálinkás csirkecomb
... bors.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, a zsírját kiolvasztom. Megfonnyasztom rajta a megtisztított és apróra metélt vöröshagymát. A megmosott, leszárított és félbevágott csirkecombokat a hagymás szalonnazsíron lepirítom. Ezután ízesítem a fűszerekkel, aláöntöm a barackpálinkát meg a bort, és fedő alatt, kis lángon puhára párolom. Ha a csi...
2011-02-08 18:36:22
Mediterrán ízeket az asztalra!
... olívabogyó, 1 csokor kakukkfű, 2 gerezd fokhagyma, 100 ml fehérbor, 200 ml szárnyas alaplé, 2 evőkanál méz, só, őrölt bors

Elkészítés:



Mosd meg a csirkecombokat. Tisztítsd meg a burgonyát, és szeleteld fel vékonyan. 2 citrom héját vágd finomra. Nyomd ki az összes citrom levét, 4 evőkanálnyit keverj össze mézzel, sóval, borssal, és ezzel a páccal k...
2011-02-06 12:05:55
Anyukám kedvenc csirkéje
... csirkéje


Hozzávalók:

csirkecomb
liszt
piros paprika
1 pohár tejszín
reszelt trappista sajt


Elkészítés:

A csirkecombokat besózzuk, majd beleforgatjuk a pirospaprikából és lisztből készült keverékbe. ( A lisztbe annyi paprikát kell tenni, hogy szép rózsaszínes legyen.) Beletesszük a...
2011-02-06 08:52:20
Mediterrán csirketál
... tálba reszelem a narancsok és a citrom héját, levüket kifacsarom. Belekeverem a kakukkfüvet, a borsot, sót és a lereszelt fokhagymát, majd adok hozzá egy evőkanál olívaolajat. A csirkecombokat beleforgatom ebbe a pácba, és hűtőben legalább egy órát érlelődni hagyom.

Amíg a csirke pihen a pácban, felkockázom a krumplit, a paradicsomot és a cukkinit, karikázom a hagymát, ...
2011-02-05 15:50:45
Gobofok csirkecomb
... zöldborsó
3-4 fej gomba
4-6 gerezd fokhagyma
ételízesítő

bors
csipetnyi pirospaprika

Elkészítés:

A csirkecombokat megpirítom minden oldalról az olívaolajon, közben előkészítem a fokhagymákat. Ha már megpirult a csibecomb, felöntöm vízzel, úgy, hogy ellepje, és a megtisztított fokhagymát átpasszírozva be...
2011-02-05 15:38:26
Részeges csirke...
... * 3-4 ek olaj
* 1-2 szelet füstölt szalonna
* 2 dl száraz fehérbor
* 2 dl tejföl

elkészítés :

1. A csirkecombokat kicsit sózzuk, és mindegyiket egy fél szelet baconbe tekerjük.

2. Egy tepsit olajjal megkenünk, ráhelyezzük a húsokat és füstölt szalonna darabokat dugdosunk közéjük.
...
2011-02-05 10:46:49
Mustáros hagymás csirke
... 4-6 db csirke comb só frissen őrölt bors 2 fej vöröshagyma 2 1/2 dl fehérbor 2 evőkanál mustár 1 csokor petrezselyem 2 dl tejszin 2-3 gerezd fokhagyma .


Leírás : A csirkecombokat megsózzuk-megborsozzuk, a vöröshagymát meg puculjuk, és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Egy serpenyőt előveszünk, amel...
2011-02-04 19:41:57
Csirkecomb zöldborsós burgonya
... fűszerkeverék
3-4 gerezd foghagyma
30 dkg zöldborsó
1,5 kg burgonya
1 fej vöröshagyma

3 kanál olaj

Elkészítés:

A csirkecombokat kicsontozzuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. A görög fűszerkeverékkel és a zúzott foghagymákkal jól bedörzsöljük.

A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd egy...
2011-02-04 13:23:48
1 2 3 ..............49 50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: sütéshez étolaj, csirkecombokat enyhén, fóliát levéve, pikáns mártást, fokhagymát megpucoljuk, hagymás-sörös szószt, füstölt szalonnát, zsírját kiolvasztom, hagymás szalonnazsíron, összes citrom, csirkecombokat besózzuk, lisztbe annyi, citrom héját, lereszelt fokhagymát, evőkanál olívaolajat, csirkecombokat beleforgatom, órát érlelődni, csirke pihen, csirkecombokat megpirítom, megtisztított fokhagymát, csirkecombokat kicsit, tepsit olajjal, mustárt kézi, kisebb tálban, serpenyőt előveszünk, csirkecombokat kicsontozzuk, görög fűszerkeverékkel, zúzott foghagymákkal, burgonyát megpucoljuk, fűszerkeverékkel, pirospaprikából, csirkecombokat, barackpálinkát, megfonnyasztom, lecsöpögtetjük, szalonnazsíron, átpasszírozva, marhahúsleves, foghagymákkal, megtisztított, felkarikázzuk, beleforgatjuk, leturmixoljuk, fűszerkeverék, megborsozzuk, bedörzsöljük, evőkanálnyit, vöröshagymát, beleforgatom, paradicsomot, pirospaprika, fokhagymákat, petrezselyem, kicsontozzuk, mindegyiket, ráhelyezzük, ételízesítő, kiolvasztom,
© 2013 TVN.HU Kft.