Belépés
x
... Hozzávalók:
1 kg csirkecomb
1 nagy fej hagyma
pirospaprika
majoranna
40 dkg liszt
1 tojás
1 dl tej+szódavíz
tejföl
Elkészítés: A csirkecombokról lehúzom a bőrt és megfőzöm őket paprikáscsirkének. Kicsit tovább főzöm, hogy könnyen leváljon a hús a csontról és kicsit bővebb lével. Ha khűlt, ledarálom húsdarálón, a levét külön tál...
2014-03-01 23:58:25
x
... (redukált sótartalmú)
* 6 ek méz (folyékony)
* 1 citrom leve
Elkészítés
1. A csirkecombokat tisztítsuk meg.
2. A pácot keverjük el, majd öntsük rá a csirkecombokra.
3. Minimum 20 percig pácoljuk, de akár egy éjszakán át is lehet.
4. Helyezzük a combokat egy tepsibe, öntsük le a páccal. 180-ra előre felmelegített sütőben süssük ki kb 40 per...
2011-06-01 19:29:19
Sok-sok recept amit e-mailben kaptam
... Ezután a mártáshoz kevertem a tejszínt, az előzőleg lereszelt sajtot, rászórtam a zöld fűszereket és az egészet még egyszer - amíg a sajt elolvadt - összeforraltam. A kész mártást a csirkecombokra öntöttem. A sütőedényt, alufóliával letakarva, 190°C fokra előmelegített sütőbe tettem és 35-40 perc alatt készre sütöttem.

A mártás készíthető paradicsom helyett 2-3 ek ketch...
2008-11-27 23:05:32
Kati Szakácskönyvéből:)
... percig sütjük. Közben a kechup-ot elkeverjük a narancs levével és lereszelt sárga héjával, egy kiskanál mustárral, a lereszelt hagymával és egy csipetnyi sóval. Mindezt öszefőzzük, a csirkecombokra kenjük és megsütjük. Párolt rizs illik hozzá, de krumplipürével is finom.



Hal /ahogy én szerete...
2008-07-03 12:42:16
1 
Címkék: Kati Szakácskönyvéből, csirkecombokról lehúzom, levét külön, csirkecombokat tisztítsuk, pácot keverjük, mártáshoz kevertem, előzőleg lereszelt, zöld fűszereket, sajt elolvadt, kész mártást, csirkecombokra öntöttem, mártás készíthető, kechup-ot elkeverjük, narancs levével, kiskanál mustárral, lereszelt hagymával, csipetnyi sóval, csirkecombokra kenjük, szakácskönyvéből, csirkecombokról, csirkecombokra, csirkecombokat, összeforraltam, krumplipürével, előmelegített, felmelegített, pirospaprika, alufóliával, elkeverjük, fűszereket, húsdarálón, tisztítsuk, paradicsom, sótartalmú, öszefőzzük, elkészítés, készíthető, hozzávalók, designsite, sütőedényt, csirkecomb, ledarálom, megsütjük, csipetnyi, mártáshoz, hagymával, lereszelt, helyezzük, mustárral, letakarva, folyékony, rászórtam, majoranna, szódavíz, keverjük, combokat, pácoljuk, kevertem, sütöttem, tejszínt, öntöttem, éjszakán, előzőleg, leváljon, elolvadt, csontról, redukált, megfőzöm, kiskanál, levével, mailben,
© 2013 TVN.HU Kft.