|
|
|
Grillpácok húsevőknek, vegáknak, sajtmániásoknak
Aki eddig csak virslit vagy grillkolbászt mert sütögetni a forró faszénen, nyugodtan adjon magának egy esélyt, és próbálja ki a marha- és sertéshúsokat, szárnyasokat, zöldségeket, sajtokat és gyümölcsöket is a grillen megsütni.
Mi a célunk a pácolással?
A grillezés előtti pácolás lényege, hogy a m... |
2015-05-16 22:23:31 |
|
|
|
|
|
|
Fűszervajat a kenyérre, húsra, zöldségre
Szendvicshez, melegszendvicshez, sült zöldséghez, húshoz, halhoz nagyszerű ízesítő. Egyszerre akár több ízben és nagyobb adagban is elkészíthető, mélyhűtőben hosszan eltartható.
Mihez?
A bevezetőben már említettük, hogy nagyon sokoldalúan felhasználható, kezdjük talán a vajaskenyérrel, folytassuk a fűszer... |
2015-03-25 22:11:28 |
|
|
|
|
|
|
Narancsos finomságok
A narancs a karácsony legmeghatározóbb gyümölcse, hiszen szinte minden fogáshoz és italhoz használhatjuk, de dekorációnak és illatnak sem utolsó. Nézzük, mi mindent lehet készíteni belőle!
Nincs olyan fogás a konyhában, amihez ne lehetne narancsot tenni, mi szeretjük az összeset, most a kedvenceinket válogattuk össze.
A narancsos leve... |
2011-12-14 20:10:21 |
|
|
|
|