Belépés
Vacsoracsata-Katus-Főétel
Katus Attila főétele



Csirkenyársak thai szósszal, basmati rizzsel

Hozzávalók:

4 db csirkemellfilé
2-3 fej fokhagyma
10 dkg gyömbérgumó
1 liter olaj
0,5 dl kecap manis (édes szójaszósz, ázsiai boltokban kapható. Ha nincs, szójaszósz é...
2009-09-14 21:29:00
Barbecue
Főzni mindenhol jó, sőt, nagyon jó! De a kertben a legjobb! Amíg süt a nap, amíg kellemesek az esték, használjuk ki a szép időt, és süssünk-főzzünk a kertben. A szabadtűznél készült ételeknél finomabbat elképzelni sem lehet, a tűzrakás, együtt főzés élményéről már nem is beszélve.
Hajrá, parázs!


Csirkeszárnyak Szily módra

1 kg csirkeszárny,
5...
2009-07-27 19:09:01
Mézes csirkenyárs
...
Mézes csirkenyárs


Köretként sült cékla, petrezselymes, fokhagymás gerslivel. Mind a két növény mostohagyermeke a magyar konyhának, pedig teljesen máshogy is elkészíthető, mint a cékla savanyúság, vagy a gersli sóletnek való felhasználása.
Szerintem sokkal jobb ízű a hántolt árpa, mint a barna rizs, és minden benne van, ami a rizst egészségessé teszi, ...
2009-04-11 15:44:35
Húsfélék
Almás csirkefasírt

Hozzávalók (3-4 személyre):
30 dkg csirkemellfilé
20 dkg alma
1,5 zsemle
1 tojás
1 kisebb vöröshagyma
olaj
zsemlemorzsa
tej
borsikafű


A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hag...
2008-11-29 20:06:28
Recept
Fűszeres marhavagdalt nyárson sütve
Hozzávalók: 60 dkg marha színhús, 10 dkg kövér sertéshús, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 késhegynyi fokhagymás só, 4 kicsi, kemény paradicsom, 2 evőkanál olaj, só.
Elkészítése: A marhahúst és a sertéshúst ledaráljuk, vagy nagyon finomra vágjuk. A kétféle húst borssal, fokhagymás sóval és sóval fűszerezzük, jól összegyúrjuk, majd hűtőszekré...
2008-07-11 20:34:07
Rablóhús-variációk
...
Rablóhús-variációk

Cukkini saláta

Hozzávalók

- 4 kis, vékony cukkini,
- 2 nagy fej hagyma,
- 1 gerezd fokhagyma,
- 2 dl joghurt,
- 2 evőkanál olaj,
- 2 evőkanál majonéz,
- fél citrom leve,
- 1 csokor metélőhagyma,
- só,
- bors,
- cukor,
- csípős pirospaprika

A megtisztíto...
2008-03-29 20:20:24
sertésflekken salátakörettel
Flekkenhez valók:

4 szelet sertéstarja
só,bors
majoranna,petrezselyem, csípős paprika
125 ml napraforgóolaj

1 zöld saláta
4 paradicsom
1 uborka
1 citrom
200 ml joghurt

nyársonsülthöz: (4 db)
pulykamell,vagy csirkemell kockák kb. 30-50 dkg
1 kisebb cukkini
pár szem kisebb paradicsom
apró lila hag...
2007-08-01 06:47:37
Párolt csirkenyárs
Hozzávalók:

60 dkg csirkemell, 2 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál méz, 2 evőkanál mustár, 1 dl tejszín, durvabors, só, 30 dkg rizs, 1 csomag petrezselyem, 2 dl víz.

1. A kifélézett csirkemelleket kb 1,5-2 cm széles csíkokra vágjuk, majd kockára. Nyársra húzzuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal.
2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, belete...
2007-04-22 00:33:06
Kolbászos csirkenyársak
Hozzávalók (4 személyre): 8 felső csirkecomb, só, bors, 150 g lángolt kolbász, egy ágacska rozmaring, 2-3 szál kakukkfű, 8-10 zsályalevél, 15-20 citromfűlevél, 2 gerezd fokhagyma, 4 ek. olaj, 1,5 dl félszáraz fehérbor.
1. A felső combokat a bőr nélküli, belső oldalukon hosszában felvágjuk, kiemeljük belőlük a csontot, kissé kiverjük, besózzuk őket. A kolbászt héjának lehúzása ...
2006-08-03 18:33:50
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Katus Attila, Csirkeszárnyak Szily, szép időt, szabadtűznél készült, magyar konyhának, cékla savanyúság, gersli sóletnek, hántolt árpa, barna rizs, rizst egészségessé, csirkét daráld, almát gyaluld, hagymát vágd, zsemlét áztasd, ledarált húshoz, sertéshúst ledaráljuk, kétféle húst, kifélézett csirkemelleket, serpenyőben olajat, ágacska rozmaring, felső combokat, kolbászt héjának, mostohagyermeke, csirkemellfilé, salátakörettel, csirkemelleket, napraforgóolaj, nyársonsülthöz, csirkeszárnyak, felhasználása, csirkenyársak, citromfűlevél, sertésflekken, petrezselymes, zsemlemorzsa, szabadtűznél, petrezselyem, marhavagdalt, egészségessé, elkészíthető, pirospaprika, metélőhagyma, összegyúrjuk, vacsoracsata, csirkefasírt, csirkeszárny, gyömbérgumó, zsályalevél, megtisztíto, serpenyőben, vöröshagyma, mokkáskanál, fűszerezzük, csirkenyárs, elkészítése, sertéstarja, savanyúság, szójaszósz, flekkenhez, kellemesek, fokhagymás, hozzávalók, csirkemell, csirkecomb, paradicsom, kifélézett, ledaráljuk, sertéshúst, késhegynyi, elképzelni,
© 2013 TVN.HU Kft.