|
|
|
Hozzávalók:
25 dkg csirkemell
30 dkg sárgarépa
25 dkg zöldborsó fagyasztott is lehet
2 db Knorr Zöldségleves-kocka
2 evőkanál Rama margarin
só
bors őrölt
2 db fokhagymagerezd
1 evőkanál tárkony
kömény őrölt
2,5 dl Főzőtejszín
Elkészítés:
Az alaposan megmosott csirkemellet kockára vágju... |
2010-11-22 19:58:17 |
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós csirkeragu leves
Hozzávalók:
1 kisebb csirke apróléka
25 dkg vegyes leveszöldség
15 dkg zöldborsó
3 ek olaj
1 ek liszt
1 dl tejföl (vagy kefir)
1 tk citromlé
1 csokor petrezselyemzöld
1 mk törött fekete bors
ízlés szerint só
... |
|
2010-11-19 15:07:42 |
|
|
|
|
|
|
hozzávalók 4 főre
* 2 egész csirkemellfilé
* 3 ek olaj
* 3 db sárgarépa
* 2 db fehérrépa
* 1 kisebb darab karalabé
* 1 kisebb zeller
* 1 jó nagy fej vöröshagyma
* 30 dkg zöldborsó
* 1 e... |
2010-11-18 07:14:43 |
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-tejszínes csirkeragu
Nagyszerű finomság a tejszínes ételek kedvelői számára. A hagyma és a fokhagyma pikáns kombinációja ínycsiklandó ízegyveleget alkot ebben az ételben.
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 50 dkg csirkemell... |
|
2010-11-14 11:06:21 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
800 g csirkecomb filé
500 g csiperke gomba
250 g Kolozsvári szalonna nyers, füstölt
1 db vöröshagyma közepes
2 db gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem zöld
1 kiskanál kakukkfű
2 kiskanál Delikát ételízesítő Csirkés ételekhez
2 db babérlevél
200 ml tejszín
1 evőkanál olaj
250 g fagyasztott l... |
|
2010-11-07 12:35:30 |
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu-leves
Használjuk többet a tárkonyt ételeink elkészítéséhez! Megéri!
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
5 db nagyobb sárgarépa
2 nagyobb petrezselyem
1 nagyobb zeller
fél fej fokhagyma
2 fej v... |
2010-10-24 11:02:23 |
|
|
|
|
|
|
Illatos csirkeragu
..................
Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, fél kg gesztenye, 6-7 evőkanál
szójaszósz, 1 evőkanál konyak, 1 fej lilahagyma, 1 kis gyömbér,
1 evőkanál cukor, 3-4 evőkanál olívaolaj.
Elkészítése: A felkockázott csirkehúst egy tálkába tesszük,
meglocsoljuk szójaszósszal és konyakkal. Pihentetjük ... |
2010-10-20 05:45:03 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
2 ek olívaolaj (+2 kanál a barna tésztához)
1 fej hagyma
60 dkg csirkemellfilé
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet zöldfűszer
30 dkg sárgarépa
3 dl tejszín
Elkészítés:
Kevés olajon, fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát. Süsd át, pirítsd meg rajta a csíkokra, vagy kockákra vágott csirke/pulyka... |
2010-10-16 11:01:54 |
|
|
|
|
|
|
Magyaros csirkeragu petrezselymes burgonyával
Hozzávalók: 80 dkg burgonya, só, 1 nagy vöröshagyma, 50 dkg csirkemell-filé, 5 közepes paradicsom (40 dkg), 3-4 zöldpaprika (30 dkg), 1-1 csapott kiskanál só és pirospaprika, 1 mokkáskanál csípős paprikakrém, 1 csokor petrezselyem, 5dkg vaj
Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd közepes (kb. 3 centis) kocká... |
2010-10-14 05:07:35 |
|
|
|
|
|
|
Kapros-gombás csirkeragu
Hozzávalók 4 személyre: 2 csirkemell (kb. 70 dkg), 20 dkg gomba, 10 dkg vaj, 2 dl tejszín, 2 evőkanál liszt, 1 csokor kapor, só, fehér bors.
A kicsontozott, lebőrözött csirkemelleket kockára vágjuk, olvasztott vajban fehérre pirítjuk, egy csésze vízzel felöntjük. sózzuk, borsozzuk, és félig megpároljuk. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát. Tejs... |
2010-10-14 04:55:03 |
|
|
|
|