Regisztráció  Belépés
A román szociáldemokraták végrehajtó bizottsága megerősítette tisztségében Liviu Dragnea pártelnököt
... és Dragnea között. Az elöljáró, valamint Paul Stanaescu miniszterelnök-helyettes és Adrian Tutuianu szenátusi alelnök azt kifogásolták, hogy a PSD elnöke túl szűk körben hozza meg a döntéseket, amelyek miatt az elmúlt időszakban állításuk szerint a szociáldemokraták több mint tíz százalékot vesztettek támogatottságukból. Azt is kifogásolták, hogy Dragnea bizonytalan jogi helyzetév...
2018-09-21 21:40:23
Finn-magyar - Szalai: bátrabban kell futballoznunk
... sokkal több kellett volna mindenkitől.
"Hiányzott, hogy felvállaljuk az egy-egy elleni párharcokat, bátrabban kellett volna játszani a finn csapat ellen. Amíg nem merünk olyan döntéseket hozni, amelyekre éles helyzetekben szükség lenne, addig nem fogunk még több helyzetet kialakítani, és veszélyesebben futballozni" - fejtette ki.
A Bundesliga góllövőlistáját vezető táma...
2018-09-08 22:02:42
Érdekes mondások
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Ha jól mennek a dolgok, valami el fog romlani.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Amit ember összerakott, elôbb-utóbb szétesik.
Semmi sem olyan rossz, hogy ne tudna tovább romlani.
Nem lehet megjavítani, ami nem romlott el.
Az erôseket segíti a szerencse.
Valamiben a pici a jó...
2018-08-21 22:22:42
Szlovén kormányalakítás - Megszületett a megállapodás egy kisebbségi kormány létrehozásáról
... kormányba.
Mesec szerint az ellenzék egy része által támogatott kisebbségi kormány jó lehetőséget nyújt arra, hogy megszakadjon a hatalomgyakorlás eddigi módja, miszerint a fontos döntéseket zárt ajtók mögött hozzák meg.
"Most sokkal nyitottabban, átláthatóbban és kompromisszumkészebben kell a döntéseket meghozni, ami mindenki számára jobb lesz" - húzta alá.
A júniu...
2018-08-10 18:18:30
Hogyan találod meg Isten akaratát?
... válasszuk. Valójában sokszor választhatsz A-tól Z-ig és bármelyik közülük jó lehet. A te döntésed. Miért adott volna neked Isten agyat, ha nem várná el, hogy használd? Megengedi, hogy döntéseket hozz, és ad második esélyeket.

Ha Isten akarata nem egy érzés, vagy képlet, akkor micsoda?

Isten akarata egy kapcsolat.

A Biblia ezt mondja az 1Korintus 1:...
2018-05-08 10:45:17
Végre: kirúgják Orbánt Európából
... felsőoktatási törvénynek, semmi sem indokolja munkájának akadályoztatását, vagy bezárását.

Majd hozzátette azt, ami a magyarokhoz nem jut el: Orbán a magyarok által megszavazott uniós döntéseket próbálja hazug nemzeti konzultációkkal hitelteleníteni, a nacionalizmust és az európaellenességet erősíteni. Ezzel azt a kettős játékot játssza, ami Nagy-Britanniában a Brexithe...
2018-04-28 20:29:53
Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
...
A határidős indexjegyzések alapján a londoni és a frankfurti tőzsdeindex szerény nyereséggel, a párizsi pedig csekély gyengüléssel kezdheti a kereskedést.
A befektetői döntéseket a kedden megjelent kedvező kínai makrogazdasági mutatók, valamint az iráni kormányellenes zavargások befolyásolhatják.
Kevés makrogazdasági adat várható kedden az európai kereskedés során....
2018-01-02 08:11:06
Tőzsde - Enyhén erősödő kezdés várható az európai tőzsdéken
... index is 0,1 százalék emelkedéssel indulhat neki a keddi kereskedésnek.
A GfK piackutató intézet decemberi német fogyasztói hangulatindexe esetleg befolyásolhatja a befektetési döntéseket kedden, egyéb fontosabb európai makrogazdasági adat közzététele azonban nem várható.
Hétfőn veszteséggel zártak a főbb európai tőzsdeindexek Madrid kivételével. A pán-európai Stoxx 600 ...
2017-11-28 08:21:11
Krónika 2. rész (napirend előtt, napirend, interpellációk)
... többi közt azzal a bizottsági döntéssel, amellyel felső létszám nélküli betelepítési eljárást valósítanának meg anélkül, hogy figyelembe vennék a nemzeti parlamentek véleményét.
A döntéseket zárt ajtók mögött hozzák - hangsúlyozta -, amit minden létező közös európai érték megcsúfolásának nevezett. A nyomásgyakorlás eszközei között említette a jogi zsarolgatásról, pénzügyi bü...
2017-11-13 15:32:42
Indul az elektronikus egészségügy rendszere
... egészségügyi szolgáltatási térhez, és amely hiba nélkül zajlott le.
Az EESZT célja összehangolni az intézmények működését és egy olyan adatbázis kezelését, amely a későbbi szakmapolitikai döntéseket alapozza meg. A rendszer azt is biztosítja, hogy a lakosság idén év végétől a betegadataihoz kellő biztonsággal hozzáférhessen.
Az EESZT egy ágazati portál az egészségügyi s...
2017-11-01 07:04:34
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Liviu Dragnea, Orbánt Európából, Paul Stanaescu, Adrian Tutuianu, A-tól Z-ig, román szociáldemokraták, kisebbségi kormány, európai tőzsdéken, elektronikus egészségügy, elmúlt időszakban, szociáldemokraták több, egy-egy elleni, finn csapat, erôseket segíti, része által, hatalomgyakorlás eddigi, fontos döntéseket, döntéseket meghozni, magyarok által, kettős játékot, határidős indexjegyzések, frankfurti tőzsdeindex, párizsi pedig, befektetői döntéseket, kedden megjelent, iráni kormányellenes, európai kereskedés, keddi kereskedésnek, befektetési döntéseket, főbb európai, pán-európai Stoxx, bizottsági döntéssel, nemzeti parlamentek, döntéseket zárt, nyomásgyakorlás eszközei, jogi zsarolgatásról, intézmények működését, olyan adatbázis, későbbi szakmapolitikai, lakosság idén, betegadataihoz kellő, ágazati portál, hatalomgyakorlás, befolyásolhatják, akadályoztatását, kormányalakítás, konzultációkkal, hitelteleníteni, nyomásgyakorlás, góllövőlistáját, befolyásolhatja, megcsúfolásának, szakmapolitikai,
© 2013 TVN.HU Kft.