Regisztráció  Belépés
Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
...
A határidős indexjegyzések alapján a londoni és a frankfurti tőzsdeindex szerény nyereséggel, a párizsi pedig csekély gyengüléssel kezdheti a kereskedést.
A befektetői döntéseket a kedden megjelent kedvező kínai makrogazdasági mutatók, valamint az iráni kormányellenes zavargások befolyásolhatják.
Kevés makrogazdasági adat várható kedden az európai kereskedés során....
2018-01-02 08:11:06
Tőzsde - Enyhén erősödő kezdés várható az európai tőzsdéken
... index is 0,1 százalék emelkedéssel indulhat neki a keddi kereskedésnek.
A GfK piackutató intézet decemberi német fogyasztói hangulatindexe esetleg befolyásolhatja a befektetési döntéseket kedden, egyéb fontosabb európai makrogazdasági adat közzététele azonban nem várható.
Hétfőn veszteséggel zártak a főbb európai tőzsdeindexek Madrid kivételével. A pán-európai Stoxx 600 ...
2017-11-28 08:21:11
Krónika 2. rész (napirend előtt, napirend, interpellációk)
... többi közt azzal a bizottsági döntéssel, amellyel felső létszám nélküli betelepítési eljárást valósítanának meg anélkül, hogy figyelembe vennék a nemzeti parlamentek véleményét.
A döntéseket zárt ajtók mögött hozzák - hangsúlyozta -, amit minden létező közös európai érték megcsúfolásának nevezett. A nyomásgyakorlás eszközei között említette a jogi zsarolgatásról, pénzügyi bü...
2017-11-13 15:32:42
Indul az elektronikus egészségügy rendszere
... egészségügyi szolgáltatási térhez, és amely hiba nélkül zajlott le.
Az EESZT célja összehangolni az intézmények működését és egy olyan adatbázis kezelését, amely a későbbi szakmapolitikai döntéseket alapozza meg. A rendszer azt is biztosítja, hogy a lakosság idén év végétől a betegadataihoz kellő biztonsággal hozzáférhessen.
Az EESZT egy ágazati portál az egészségügyi s...
2017-11-01 07:04:34
Miniszteri biztos: az EESZT indulásából a betegek egyelőre keveset érzékelnek
... egészségügyi szolgáltató köteles használni az EESZT rendszert, amelynek célja összehangolni az intézmények működését és egy olyan adatbázis kezelését, amely a későbbi szakmapolitikai döntéseket alapozza meg.
Az EESZT egy ágazati portál az egészségügyi szféra regisztrált felhasználóinak, és ezen a zárt szakmai portálon a többi közt megteremtik az egykapus jelentésküldés lehető...
2017-10-30 21:24:15
Parlament előtt az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvényjavaslat
... kérelemre, illetőleg hivatalból vagy mindkettő alapján, továbbá, hogy melyek azok a végzésformák, melyek ellen önálló fellebbezésnek van helye. Felsorolja azon végzés formájában hozott döntéseket is, amelyek ellen a fellebbezésnek a végrehajtásra nincs halasztó hatálya.
A javaslat egyebek mellett szabályozza a semmisség jogintézményét: a vámhatóság határozatát a Vámkódexben ...
2017-10-24 21:44:32
Növekedett a békéltető testülethez fordulók száma az első félévben
... érintett fogyasztókat, vegyék igénybe a Budapesti Békéltető Testület ingyene...
2017-07-04 14:33:15
Az Irányítók 12 Legnagyobb Hazugsága - I.
... egyértelmű, hogy nem ő kormányoz, mert nem ért hozzá. Persze, hogy nem ért hozzá! Sportminiszterelnök! Nem az alkalmassága miatt került oda, ahol van, hanem egyéb okokból, a tényleges döntéseket pedig mások hozzák a háttérből, amint azt korábban leírtam. Nem, nem azok az emberek, akiket ő megnevezett ,,tanácsadóiként", őmögöttük is áll valaki, és azok mögött is valaki más....
2017-05-28 08:45:32
Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
... euróövezet első negyedévi GDP-növekedéséről megjelenő előzetes adat, a márciusi euróövezeti termelői árindex, valamint a német munkanélküliség áprilisi alakulása befolyásolhatja a befektetői döntéseket.
A jelentősebb tőzsdei cégek közül szerdán a BNP Paribas, Sainsburys és a Novo Nordisk teszi közzé negyedéves eredménybeszámolóját.
Kedden az európai piacok indexnyereségg...
2017-05-03 08:21:12
Kelemen Hunor: Romániában meg kell erősíteni a jogállamiság kereteit biztosító intézményeket
... tárgyalhatnak a kormánypártokkal a nemzeti kisebbségek jogainak bővítéséről.
Kelemen Hunor úgy vélte, a tavalyi önkormányzati és parlamenti választáson való sikeres szereplés igazolja, jó döntéseket hoztak az elmúlt években, ezek között említette a szövetség 2014-es ellenzékbe vonulását, a Magyar Polgári Párttal (MPP) való együttműködés kialakítását, valamint azt, hogy az RMD...
2017-01-28 12:41:46
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Legnagyobb Hazugsága, Kelemen Hunor, Budapesti Békéltető Testület, Novo Nordisk, Magyar Polgári Párttal, európai tőzsdéken, elektronikus egészségügy, betegek egyelőre, uniós vámjog, békéltető testülethez, első félévben, jogállamiság kereteit, határidős indexjegyzések, frankfurti tőzsdeindex, párizsi pedig, befektetői döntéseket, kedden megjelent, iráni kormányellenes, európai kereskedés, keddi kereskedésnek, befektetési döntéseket, főbb európai, pán-európai Stoxx, bizottsági döntéssel, nemzeti parlamentek, döntéseket zárt, nyomásgyakorlás eszközei, jogi zsarolgatásról, intézmények működését, olyan adatbázis, későbbi szakmapolitikai, lakosság idén, betegadataihoz kellő, ágazati portál, egészségügyi szféra, zárt szakmai, többi közt, egykapus jelentésküldés, végrehajtásra nincs, javaslat egyebek, semmisség jogintézményét, vámhatóság határozatát, alkalmassága miatt, tényleges döntéseket, márciusi euróövezeti, német munkanélküliség, jelentősebb tőzsdei, európai piacok, nemzeti kisebbségek,
© 2013 TVN.HU Kft.