Regisztráció  Belépés
MÁV-Start: jelentős az érdeklődés az IC+ multifunkcionális kocsi iránt
... kedvezőek, tekintettel arra, hogy multifunkcionális járműről van szó, amelyben a kerekesszékes utasoknak liftet, az utastérben biztonságos utazást biztosító három helyet építettek, illetve számukra mosdót alakítottak ki, ami az alacsonypadlós járműveknél sztenderd szolgáltatás, de az IC-kocsikban még nem - mondta Csépke András.
Hozzátette: a multifunkcionális kocsi újdonsága,...
2018-09-18 17:15:13
Jég veled!
... töltött pár éve alatt valamiért bekattant, hogy az országnak bizony a téli olimpia sem állna rosszul. Egy görkocsiversenyen jött rá, hogy a komoly atlétikai adottságok miatt a bob lehet számukra a megfelelő sport, majd a katonaságtól megszerezte az akkori helikopterpilótát, Dudley Stokest, és behozta mellé az ország két legjobb sprintbajnokát, Mike White-ot és Devon Harrist.
...
2018-08-24 20:56:15
Tizennégy előadást tűz műsorára a következő évadban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház
... Rettenetes szülők, William Shakespeare Macbeth, Claude Magnier Oscar és Anton Pavlovics Csehov A manó című darabjai kerültek műsorra.
A legkisebbekről sem feledkezett meg a színház, számukra Veres András A repülő egér, Hans Christian Andersen A kis hableány és Andri Snaer Magnason A kék bolygó című mesejátékai szerepelnek az évad kínálatában.
Kirják Róbert elmondta, tava...
2018-08-21 20:08:20
Ismerd meg az állatok kölykeit párosító játék
könnyedén megtalálhatod, hogy melyik-melyi...
2018-04-25 12:42:54
Keresztény vers- EMBEREK JÉZUS NÉLKÜL
... őket.
Búfelejtő, nagy akarással
néha-néha összeverődnek
s szétrebbennek riadtan újra,
mennek tovább, jobbat keresvén...
Törj hát az élet kenyeréből
egy darabot számukra, testvér!

Vonja őket hiú reménység,
ott születik, s ott hal ki bennük.
Hajtja őket kegyetlen éhség:
szeretetre éhes a lelkük.
Vágyat esznek, és álmot isz...
2018-04-17 10:13:10
Ismerd meg az állatok kölykeit párosító játék
könnyedén megtalálhatod, hogy melyik-melyi...
2018-02-17 14:56:23
Mon Amie szótárfüzet A/5
lányoknak kedveskednek bűbájos grafikájukkal. A pöttyös minta, és a részletgazdag rajz fel fogják dobni a gyerkőcök kedvét, így az idegennyelvi óra már nem is lesz olyan nehéz, és unalmas számukra. A lekerekített sarkok, és a karton anyag tartóssá teszik a füzetet, így hosszú távon hasznát veszik majd a kisdiákok.A termék jellemzői:- Kiváló Ars Una minőség- Anyaga: kemény karton f...
2018-02-06 21:29:21
Ismerd meg az állatok kölykeit párosító játék
könnyedén megtalálhatod, hogy melyik-melyi...
2018-02-04 07:06:18
Műkincsek visszaszolgáltatása ellen tüntetők keveredtek összetűzésbe a katalán rendőrséggel
... szakemberek mentek el a műkincsekért.
A szállítmány már megérkezett a kolostorhoz, ahol a helyiek ünneplő csoportja várta. A spanyol sajtónak közülük többen is arról beszéltek, hogy öröm számukra a tárgyak visszaérkezése, mert azok Aragónia kulturális örökségének részei.
A műkincsek között található három darab, a 15. századból való díszes apátnői koporsó, amelyeket vilá...
2017-12-11 17:02:51
Ismerd meg az állatok kölykeit párosító játék
könnyedén megtalálhatod, hogy melyik-melyi...
2017-11-11 16:30:23
1 2 3 ....16 17 ..25 26 ..32 33 34 
Címkék: Móricz Zsigmond Színház, EMBEREK JÉZUS NÉLKÜL, Csépke András, Dudley Stokest, Mike White-ot, Devon Harrist, William Shakespeare Macbeth, Claude Magnier Oscar, Anton Pavlovics Csehov, Veres András, Hans Christian Andersen, Andri Snaer Magnason, Kirják Róbert, Kiváló Ars Una, következő évadban, nyíregyházi Móricz, állatok kölykeit, katalán rendőrséggel, kerekesszékes utasoknak, utastérben biztonságos, alacsonypadlós járműveknél, multifunkcionális kocsi, országnak bizony, téli olimpia, görkocsiversenyen jött, komoly atlétikai, megfelelő sport, katonaságtól megszerezte, akkori helikopterpilótát, manó című, repülő egér, évad kínálatában, élet kenyeréből, darabot számukra, pöttyös minta, részletgazdag rajz, gyerkőcök kedvét, lekerekített sarkok, karton anyag, termék jellemzői, helyiek ünneplő, spanyol sajtónak, tárgyak visszaérkezése, műkincsek között, visszaérkezése, alacsonypadlós, legkisebbekről, sprintbajnokát, megtalálhatod, grafikájukkal, kerekesszékes, összeverődnek, szétrebbennek, részletgazdag,
© 2013 TVN.HU Kft.