Belépés
Mi a baj a demokráciával? Miért menekülnek előle?
Érdekes, hogy Ukrajnában a demokrácia rendben van?
Nyugat hallgat? Deportálás, halállista rendben?...
2018-10-12 07:11:10
4.Jobbik és a szakmai kreativitás, találmányok és feltalálók
A mostani JOBBIK KONGRESSZUSRÓL eszembe jutottak a kezdetek...
4. Rész, melyben a SZAKMAI MUNKA és a SZAKMAI KREATIVITÁSBAN rejlő lehetőségek ELSIKKASZTÁSÁRÓL lesz szó. Különös tekintettel a FELTALÁLÓKRA és TALÁLMÁNYAIKRA.
Mára már nyilvánvaló azok számára is, akik reménykedve bíztak a Jobbikban, hogy hiába... Hiszen, a JOBBIK is csak a kommunikáció szintjén volt (van) eg...
2018-10-11 15:18:38
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
... részének, elmondta, hogy a nyílt társadalom körüli "alapelvi vitáról", vagy "ha tetszik, ideológiai háborúról" van szó. Kezdetben olyan fogalmak álltak a vita középpontjában, mint a demokrácia és a jogállam, majd 2015-től a szolidaritás.
A magyar álláspont világos, a szolidaritást "koncentrikusan" értelmezi, úgy véli, hogy minden ország elsősorban azért a régióért felelős, am...
2018-10-11 15:02:05
A modern ügyfél-tájékoztatásról tart kétnapos nemzetközi konferenciát az OBH
... befolyásolnak, mint a tárgyalás elkezdése időben.
Jelezte, hogy együttműködnek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME), amely segít nekik a megújulásban, a modernizálásban.
Igazi demokrácia csak akkor létezik, ha az állam szolgálja a polgárait - jelentette ki Handó Tünde.
Barcza Dániel, a MOME stratégiai rektorhelyettese egy személyes példán keresztül mutatta be n...
2018-10-11 12:22:01
Politico: Trump Magyarország-politikája miatt aggódnak amerikai törvényhozók
... aggodalmainak.
Egy amerikai külügyi szóvivő nem kívánt megjegyzést fűzni a kongresszusi tagok leveléhez.
Miközben a külügyminisztérium a múltban többször fejezte ki aggodalmát a demokrácia és a sajtószabadság állapota miatt Magyarországon és más térségbeli országokban, a Trump által kinevezett Mitchell szakított ezzel a megközelítéssel. Az elnököt republikánusok és demok...
2018-10-11 12:11:56
Letartóztattak egy férfit, aki Washingtonban fel akarta robbantani magát a novemberi időközi választás napján
... "radikális politikai nézeteire". A férfi ugyanis azt vallja, hogy a kormányzati tisztségviselőket - ókori görög mintára - sorshúzással kellene kiválasztani.
"Rosenfeld terve az amerikai demokrácia elleni lépés volt" - idézte a CBS televízió a vádat emelő Geoffrey Berman ügyészt.
A férfi ellen tömegpusztító szerkezet törvényellenes előállítása miatt emeltek vádat. Ez tí...
2018-10-11 07:04:15
Külföldi sajtó Magyarországról - Brit lap a kormány iránti bizalom növekedéséről, francia lap a külföldi ösztön
... írta, hogy a polgárok bizalma a Magyarország, Lengyelország és Törökország illiberális kormányzatai iránt növekszik, annak ellenére, hogy ezekben az országokban hanyatlóban vannak a demokrácia normái. Az okok között azt emelték ki, hogy a demokrácia nem gyökeresedett meg kellőképpen a szóban forgó társadalmak jelentős részének politikai tudatában.
A tanulmány Magyarország ese...
2018-10-10 14:22:16
A holokauszt óta először avattak ortodox rabbikat Berlinben
...
A német főváros rabbiképző intézete, az 1873-ban alapított Rabbinerseminar zu Berlin három végzett hallgatóját a Prenzlauer Berg nevű városrészben működő Beth Zion zsinagógában avatták rabbivá, a zsidó vallás hivatalos tanítójává.
Az ünnepségen részt vettRonald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke, Michael Müller berlini kormányzó polgármester és Heiko Maas német ...
2018-10-09 18:32:06
A társadalmi béke helyreállítását sürgette Iohannis a holokauszt romániai emléknapján
... Építsünk minden románnak olyan országot, ahol megértésben élhetünk egymással, képzelt veszélyek gerjesztette félelmek nélkül!" - jelentette ki Iohannis.
Úgy vélekedett: számos európai demokrácia szembesül a szélsőséges, populista, idegengyűlölő, antiszemita eszmék előretörésével, ezért Románia januárban kezdődő uniós elnöksége egyik legfőbb feladatának fogja tekinteni az euró...
2018-10-09 17:21:55
Az olasz Öt Csillag Mozgalom kizárta a szélsőjobboldallal közös frakció lehetőségét az EP-ben
...
Az euroszkeptikus, populista M5S a bevándorlásellenes Ligával közösen alakított kormányt májusban Olaszországban, az EP-ben pedig a Szabadságjogok és Demokrácia Európája Mozgalom (EFDD) nevű képviselőcsoport második legnagyobb tagja az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) után.
Még kérdéses, hogy a jövő évi EP-választások után melyik frakcióba fognak beülni a p...
2018-10-09 14:41:52
1 2 3 .................860 861 .........1290 1291 .........1719 1720 1721 
Címkék: Trump Magyarország-politikája, Csillag Mozgalom, JOBBIK KONGRESSZUSRÓL, SZAKMAI MUNKA, SZAKMAI KREATIVITÁSBAN, Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel, Handó Tünde, Barcza Dániel, Geoffrey Berman, Prenzlauer Berg, Beth Zion, Zsidó Világkongresszus, Michael Müller, Heiko Maas, Demokrácia Európája Mozgalom, Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja, szakmai kreativitás, novemberi időközi, kormány iránti, külföldi ösztön, társadalmi béke, holokauszt romániai, demokrácia rendben, mostani JOBBIK, kommunikáció szintjén, nyílt társadalom, vita középpontjában, magyar álláspont, régióért felelős, tárgyalás elkezdése, állam szolgálja, személyes példán, amerikai külügyi, kongresszusi tagok, múltban többször, sajtószabadság állapota, elnököt republikánusok, férfi ugyanis, kormányzati tisztségviselőket, amerikai demokrácia, vádat emelő, férfi ellen, polgárok bizalma, országokban hanyatlóban, demokrácia normái, okok között, szóban forgó, tanulmány Magyarország, német főváros, 1873-ban alapított, zsidó vallás,
© 2013 TVN.HU Kft.