Regisztráció  Belépés
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... miniszterelnököt. A csoport többi tagja diszkréten távolabb maradt a beszélgetéstől, de tisztában voltam vele, hogy hallgatnak.

Ez a fiatalember elmagyarázta nekem, hogy Orbán diktátorként vezeti az országot, az alapvető szabadságjogok veszélyben vannak, a sajtó cenzúrázva van, valamint a bérekkel kapcsolatos problémákat említette.

Érdekeltek az érvei, viszon...
2018-09-22 22:03:29
Tudjuk, ki ölte meg ezt az oldalt?
... EMBEREK ÉRDEMELNEK! - Például TE MAGAD, 'Gaspaz' uram! ;)

...Ámde!... Ámde, a 87-es, nemcsak hazaáruló, de a NER seggnyalója is egyben! (Egy vérgőzöss...
2018-09-15 00:41:46
DK: azok a hazafiak, akik megszavazták a Sargentini-jelentést
... Bem térre várják a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös tüntetésére. Szerinte a demonstráción megmutathatják, hogy Magyarország jóval több, mint Orbán Viktor, és az "ország nem egyezik meg diktátor vezetőjével". Kérdésre válaszolva elmondta: a tüntetésen civilek vesznek részt, valamint azok a pártok, amelyek támogatták a Sargentini-jelentést, és mivel az LMP nem ezt tette, őket nem hí...
2018-09-14 13:31:38
A spanyol parlament megszavazta Francisco Franco holttestének eltávolítását az Elesettek Völgyéből
... nemmel szavazott.
Carmen Calvo miniszterelnök-helyettes a parlamenti vitában hangsúlyozta: "igazság nélkül nem lesz béke", amíg fenntartják ezt a "borzalmas ellentmondást", hogy a diktátor az áldozataival együtt van eltemetve.
A szavazásnál tartózkodó konzervatív Néppárt bírálta a kormány sürgős eljárását az exhumálás ügyében, amelyet a szintén tartózkodó Állampolgárok (...
2018-09-13 16:22:37
Gyüjtsük össze a NER (Orbánisztán) szétrohadásának legújabb eredményeit! - Én kezdem, O.K.?
... és eszeveszetten hadakozik. És az elkövetkező hónapokban nagy valószínűséggel olyan galdáságokra is ragadtatja majd magát, amik révén teljességgel világossá válik, hogy csak egy rohadék diktátor, semmi más! (Erre jobb, ha felkészül, mindenki...)

De a végén, veszíteni fog, mert VESZÍTENIE KELL!
(Csak őrajta múlik, elveszti-e az életét is, miután annyira ŐRÜLETESEN r...
2018-09-12 23:31:18
Magyarország világ-apokalipszise ismét
... véráldozásommal, utolsó magyarként áldozva meg kakasfrizurájával a Tóthoknak, sakk-kártyás főszereplői helyett Sophia Lorennek, minden törésük, idegösszeroppanásuk, nemi fajtalanságuk, perverzióik, diktátori fasiszmusuk, művészeti vezetőik elmebetegségei miatti támadással folyamatosan megállás nélkül Kelet és a cigányság felemlésével gyalázatukkal.

A világ-apokalipszis ...
2018-09-11 10:35:01
Szalay Kornél - Lefekvés
... meg az ágyam
a saját gondolataimmal összezárva
néha úgy érzem a szívem kitárva
és minden ki van firkálva
mint egy színházban
egy világban
ahol én vagyok a diktátor
ilyenkor legyek bátor
mikor egy ágtól vagy egy fától
rémeket látok
és érzem hogy összevissza hallucinálok
(hirtelen mindenfélét feltalálok)
hiszen a tudatom le...
2018-09-10 20:25:22
Megfigyeli a német alkotmányvédelem két tartományban az ellenzéki AfD ifjúsági szervezetét
... homoszexuálisokat".
Felidézte, hogy a szervezet vezetőjét, Lars Steinkét a közelmúltban leváltották, miután botrányt okozott azzal, hogy árulónak nevezte Claus Schenk Graf von Stauffenberget, az Adolf Hitler náci diktátor elleni 1944-es merénylethez vezető összeesküvés irányítóját.
A JA szövetségi szervezete tiltakozott a brémai és az alsó-szászországi tagszervezet megfi...
2018-09-03 22:42:43
Társadalmi és lélektani témájú filmekre fókuszál idén a Szemrevaló fesztivál
... identitását.
A nagyjátékfilmek mellett a hagyományoknak megfelelően dokumentumfilmeket is vetítenek az idei Szemrevalón. A Hitler Hollywoodja című német filmből megtudhatják a nézők, hogy a diktátor uralma alatt Németországban 1000 játékfilmet forgattak, amelyekkel a közönség álmait és érzéseit akarták kiszolgálni és egyúttal manipulálni. Idén először egy rövidfilm-válogatás ...
2018-09-03 10:51:42
A spanyol kormány folytatja a diktátor Franco exhumálásának előkészítését a család tiltakozása ellenére is
...
Mint mondta, a "határozott döntésen" nem változtat a diktátor unokája által vezetett Francisco Franco alapítvány (FFNF) "fenyegetése" sem.
Az alapítvány korábban faxot küldött a spanyol kormánynak, amelyben közölte: jogsértőnek tartja az 1975-ben elhunyt tábornok földi maradványainak exhumálását a Madrid melletti Elesettek Völgyében található mauzóleumból.
Amennyibe...
2018-08-31 15:39:12
1 2 3 .............................176 177 ..............265 266 ..............352 353 354 
Címkék: Adrien Jassogne, Francisco Franco, Elesettek Völgyéből, Szalay Kornél, EMBEREK ÉRDEMELNEK, Például TE MAGAD, Orbán Viktor, Carmen Calvo, VESZÍTENIE KELL, Sophia Lorennek, Lars Steinkét, Claus Schenk Graf, Adolf Hitler, Hitler Hollywoodja, Elesettek Völgyében, spanyol parlament, német alkotmányvédelem, spanyol kormány, diktátor Franco, család tiltakozása, csoport többi, fiatalember elmagyarázta, alapvető szabadságjogok, sajtó cenzúrázva, bérekkel kapcsolatos, demonstráción megmutathatják, tüntetésen civilek, parlamenti vitában, áldozataival együtt, szavazásnál tartózkodó, kormány sürgős, exhumálás ügyében, szintén tartózkodó, elkövetkező hónapokban, rohadék diktátor, cigányság felemlésével, saját gondolataimmal, szívem kitárva, ágtól vagy, szervezet vezetőjét, közelmúltban leváltották, alsó-szászországi tagszervezet, nagyjátékfilmek mellett, hagyományoknak megfelelően, idei Szemrevalón, diktátor uralma, közönség álmait, diktátor unokája, alapítvány korábban, spanyol kormánynak, 1975-ben elhunyt,
© 2013 TVN.HU Kft.