Regisztráció  Belépés
Szűz Mária, az Egyház Anyja 05.21
... iránti lelki anyaság témája Máriára tekintve tehát nem a Zsinat valamiféle ,,új vívmánya". Jóllehet az Egyház Anyja titulus itt még nem jelenik meg, de tartalma kiolvasható a dokumentum szövegéből: Mária anyai feladata semmiképp sem homályosítja el, nem is csökkenti Krisztus ... egyetlen közvetítő szerepét, hanem éppen erejét mutatja meg. A Boldogságos Szűz minden h...
2018-05-21 08:16:04
500 millió forintért hirdették a 822 milliós uniós támogatás
... járt Kisteleken, azt írta, “Egy félkész épület van ott és egy csődöt jelentett Royal Casa nevű vállalkozás 882 milliót (!!!) fizettek ki egy félkész épületért, ami a hivatalos dokumentum és az NGM “ellenőrei" szerint 2015. október 10-re elkészült."

Nem elírás, papíron elkészült, erről a Délmagyarország is beszámolt. Az akkor Lázár János vezette M...
2018-05-18 20:49:30
Kinek is kéne elszámolnia?
... vonást" - mondta Halász János, aki szerint az már hetekkel ezelőtt kiderült, Hadházy Ákosék földügyei felvetik a bűncselekmény gyanúját.

A frakciószóvivő hozzátette: dokumentumok bizonyítják, hogy az ellenzéki politikus apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segített kijátszani a földtörvényt, és valószínűleg egy német üzletember kezére akartak játsz...
2018-05-17 19:54:36
A Szent Katalin-kolostor Egyiptomban
... szerepel.

A kolostorban lakó közösségek mindig igyekeztek szoros kapcsolatot ápolni a körülöttük élő muszlimokkal. Ennek bizonyítéka egy 623-ból származó, Mohamed próféta aláírását viselő dokumentum, ami felmenti a szerzeteseket a katonai szolgálat és az adófizetés alól. Viszonzásul a kolostor területén egy kápolnát mecsetté alakítottak át, ami azóta is muszlim imahelyk...
2018-05-16 22:50:27
Illegális bevándorlás - Politico: Magyarország ellenezte a bolgár EU-elnökség dublini reformjavaslatát
... menekültekért a menekültstátusuk jóváhagyása után. Az eredeti terv még tíz évről szólt, de az olaszok állítólag például csak két évet szerettek volna.
Az EU-elnökség által beterjesztett dokumentum szerint a kötelező áthelyezési mechanizmus kizárólag rendkívül indokolt esetben lépne életbe.
A Politico közölte, hogy a bolgár nagykövet hangsúlyozta, a javaslat összeállítása...
2018-05-16 13:51:48
Halász János: Hadházy Ákos adjon egyenes választ bűncselekménygyanús földügyeire!
... felelősségre vonást" - mondta Halász János, aki szerint az már hetekkel ezelőtt kiderült, Hadházy Ákosék földügyei felvetik a bűncselekmény gyanúját.
A frakciószóvivő hozzátette: dokumentumok bizonyítják, hogy az ellenzéki politikus apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segített kijátszani a földtörvényt, és valószínűleg egy német üzletember kezére akartak játszani magya...
2018-05-16 12:11:41
Aki elakad az szja-bevallásban, az a 1819-es számon hívhatja az adóhatóságot
... 1+1 százalékáról is.
A közlemény szerint április végéig 800 ezren kapták meg postán a bevallási tervezetüket a NAV-tól. Az adóhivatal mindenkinek azt tanácsolja, hogy nézze át a dokumentumot, illetve olvassa el a mellékelt tájékoztatót, amiben minden fontos tudnivaló megtalálható.
Kiemelték, hogy akiknek visszajár a befizetett adóból vagy fizetniük kell a bevalláskor és...
2018-05-16 10:51:30
Olasz kormányalakítás - Finisbe érkezett a folyamat, nem tudni milyen eredménnyel
... tervezi döntési jogkörökkel. A kormányprogram az Európai Központi Banktól 250 milliárd euró értékben kéri az olasz államadósság elengedését.
Az M5S-Liga tagadta, hogy a kiszivárgott dokumentum eredeti lenne.
Elemzők sem látják a március 4-ei választások óta újabb és újabb fordulatokkal zajló kormányalakítási folyamat végét. A felmérések szerint a helyzet fokozatosan gye...
2018-05-16 09:21:07
Szűk egy hét múlva lejár az szja-bevallás határideje
... több mint 5 millió magánszemélynek készítette el az szja-bevallását. Aki egyetért a tervezettel, annak nem kell tennie semmit, a tervezet május 22-én hivatalos szja-bevallássá válik. A dokumentumot azonban célszerű átnézni annak érdekében, hogy biztosan a helyes adatokat tartalmazza.
A NAV idén első alkalommal adóbevallási tervezetet készített a mezőgazdasági őstermelőknek é...
2018-05-16 07:12:08
A CIA dolgozta ki az Egyesített Európa tervét
Sokan nem emlékeznek már a 2000-ben kiderült leleplezésre és botrányra, amikor olyan titkosított dokumentumok kerültek napvilágra, melyek igazolták, hogy az amerikai kémszervezetek és hírszerzés (CIA) dolgozta ki és hajtotta végre az Egységes és Egyesített Európa tervét. Tette ezt az 'alapító atyáknak tartott', de valójában titokbban felbérelt politikusokkal.

A titkosítá...
2018-05-14 22:23:17
1 2 3 ..........1007 1008 .....1510 1511 .....2013 2014 2015 
Címkék: Szűz Mária, Egyház Anyja, Szent Katalin-kolostor Egyiptomban, Halász János, Hadházy Ákos, Egyesített Európa, Boldogságos Szűz, Royal Casa, Lázár János, Hadházy Ákosék, Európai Központi Banktól, bolgár EU-elnökség, szja-bevallás határideje, dokumentum szövegéből, félkész épület, csődöt jelentett, félkész épületért, hivatalos dokumentum, akkor Lázár, bűncselekmény gyanúját, frakciószóvivő hozzátette, ellenzéki politikus, strómanhálózat tagjaként, német üzletember, kolostorban lakó, 623-ból származó, katonai szolgálat, adófizetés alól, kolostor területén, kápolnát mecsetté, menekültstátusuk jóváhagyása, eredeti terv, olaszok állítólag, kötelező áthelyezési, bolgár nagykövet, javaslat összeállítása, közlemény szerint, bevallási tervezetüket, adóhivatal mindenkinek, mellékelt tájékoztatót, befizetett adóból, olasz államadósság, kiszivárgott dokumentum, március 4-ei, felmérések szerint, helyzet fokozatosan, tervezet május, dokumentumot azonban, helyes adatokat, mezőgazdasági őstermelőknek,
© 2013 TVN.HU Kft.