Regisztráció  Belépés
Elnézést kérek azért, mert fehér vagyok…


Van olyan hely a világon, ahol immár munkaköri kötelességgé akarják tenni azt, hogy a fehér dolgozók elnézést kérjenek fehér mivoltukért.

Értik, ugye? ,,Ne haragudjon rám Gazda, nem tehetek a bőrszínemről, rettenetesen sajnálom és szégyellem." A Gazda pedig hangulatától függően vagy beperli, vagy egy hanyag, cézári legyintéssel útjára e...
2018-08-12 20:16:37
Nyugdíjas artistákat segítő jótékonysági előadás a Fővárosi Nagycirkuszban
... előadás teljes bevételét a nyugalmazott artisták megsegítésére fordítják - hangzott el az M5 kulturális csatorna péntek esti híradójában.
Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete elnöke hangsúlyozta: egy akrobata 20-30 éves korában van a teljesítőképességének a legmagasabb szintjén, a művészek nyugdíjazására azonban még évekkel később sincs lehetős...
2018-08-10 19:28:24
Süli János: Paks II. garantálja a környezet tisztaságát
... agrártermelők megőrizzék szerepüket a biztonságos és minőségi európai élelmiszer-előállításban, a támogatási környezet pedig olyan legyen, amely ösztönzi és nem eltántorítja a szektorban dolgozókat.
Az államtitkár szerint a Szentlőrinci Gazdanapok méltó seregszemléje a magyar mezőgazdaságnak, amely az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő agráriuma volt az Európa...
2018-08-10 16:48:25
Rétvári Bence Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat köszöntött
... legtöbben diákok voltak - csak idén nyáron mintegy 130 ezer fiatal vesz részt napközis vagy ottalvós Erzsébet-táborban -, de nagycsaládosok, fogyatékos gyermekeket nevelő intézményekben dolgozók és nyugdíjasok is sok támogatást kaptak - tette hozzá az államtitkár.
Rétvári Bence kiemelte: a magyarok számára különösen megtisztelő és örömteli, hogy olyan Kárpátalján élők vesznek...
2018-08-10 16:47:58
Szombaton is folytatódik a rendkívüli hídjavítás az M0-s autóút déli szektorában
... tervek szerint szombaton 10 és 16 óra között végzik majd a szakemberek. Ez idő alatt a 3 sáv helyett 1 sávon haladhat majd a forgalom, torlódásra kell számítani.
A Magyar Közút az úton dolgozók és a többi járművezető biztonságáért arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be.
A szerkezetet a Nemzeti Infrast...
2018-08-10 13:27:48
MSZP: akadályozza meg a kormány a kivándorlást
... intézkedések miatt mára 600 ezer ember hagyta el az országot, illetve további 250 ezren gondolkodnak azon, hogy külföldön próbáljanak szerencsét. A tanárok, mentők, tűzoltók, szociális dolgozók pedig egyre inkább hiányoznak Magyarországról - mondta.
Ezért az MSZP felszólítja a kormányt, hogy a "lopás alapú kormányzás" helyett az emberek érdekében politizáljon - mondta Komjáth...
2018-08-10 12:47:40
Szent Lőrinc diakónus és vértanú 08.10
Szent Lőrincre, a tisztítótűzben szenvedő lelkek, a diákok, szegények, gondnokok, könyvtárosok, szakácsok, az égési sérüléseket szenvedettek s a tűzzel dolgozók védőszentjére emlékezünk liturgikus ünnepén, augusztus 10-én.
Képen: Fra Angelico: Szent Péter diakónussá szenteli Szent Lőrincet
..................
2018-08-10 07:37:18
Törvénytelennek nyilvánította a Croatia Airlines dolgozóinak sztrájkját a horvát bíróság
... légitársaság első féléves vesztesége 79,6 millió kuna volt (3,4 milliárd forint), ami 17 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az utasainak száma 5 százalékkal nőtt, közel 950 ezerre. A dolgozók követelései évente 53 millió kuna (2,2 milliárd forint) többletet jelentene a vállaltnak, amelyet elmondásuk szerint nem tudnak előteremteni.
A Croatia Airlines vezetőségének még...
2018-08-09 13:51:46
Augusztus utolsó napján rendezik az Állatkertek éjszakáját
... ragadozókat, például a jaguárokat, tigriseket, medvéket és oroszlánokat etetik meg a közönség szeme láttára, a hüllőházban a "Tapizoo" ládában lehet majd kitapogatni mit rejtettek el a dolgozók, de "nem szeretem" állatok bemutatójával is készülnek.
A Kecskeméti Vadaskertet fáklyákkal világítják ki az estére, amely szakvezetésekkel indul a majmoknál, a rókáknál, az oroszlánokn...
2018-08-09 13:41:57
Csúszásban voltak, ezért kivitték a városiakat is a földekre
... rizsföldek nagyjából 4 órányi gyaloglásra vannak a várostól, de a domborzati viszonyok miatt kerékpáron is közel ennyi időbe telik az út. Ráadásul a terület még mindig erősen mocsaras. Ezért a dolgozók alatt süllyed a talaj, és nehéz megtalálni azt a részt, ahová biztonsággal ültethetők a növények.
Egy másik beszámoló szerint, az államot vezető Kim Dzsongun legutóbbi, június ...
2018-08-08 18:39:16
1 2 3 ................777 778 ........1166 1167 ........1554 1555 1556 
Címkék: Fővárosi Nagycirkuszban, Süli János, Paks II, Rétvári Bence Erzsébet-táborban, Szent Lőrinc, Croatia Airlines, Eötvös Tibor, Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete, Szentlőrinci Gazdanapok, Rétvári Bence, Magyar Közút, Nemzeti Infrast, Szent Lőrincre, Szent Péter, Szent Lőrincet, Kecskeméti Vadaskertet, környezet tisztaságát, rendkívüli hídjavítás, horvát bíróság, fehér dolgozók, nyugalmazott artisták, akrobata 20-30, legmagasabb szintjén, művészek nyugdíjazására, támogatási környezet, szektorban dolgozókat, államtitkár szerint, magyar mezőgazdaságnak, elmúlt években, egyik legdinamikusabban, magyarok számára, úton dolgozók, többi járművezető, munkaterületen érvényes, emberek érdekében, tisztítótűzben szenvedő, égési sérüléseket, tűzzel dolgozók, évvel korábban, utasainak száma, dolgozók követelései, közönség szeme, domborzati viszonyok, dolgozók alatt, másik beszámoló, államot vezető, szakvezetésekkel, mezőgazdaságnak, törvénytelennek, magyarországról, artistaművészek, tisztítótűzben, munkaterületen,
© 2013 TVN.HU Kft.