Regisztráció  Belépés
Szent Péter küldöttei - SÁNDOR, JÓZSEF, BENEDEK
... egy meleggel töltött zsákot, valamint keresse meg Sándort, és immár ketten vigyenek le meleget, mert az emberek már igen türelmetlenek.
Sajnos azonban József is hasonlóképp volt a dologgal, ahogyan Sándor: ő is szívesebben pihengetett, sőt, dalolgatott is az ivóban.
Ezután Szent Péter Benedeket is útnak indította, aminek egyetlen eredménye lett: ettől kezdve három férfi ...
2018-03-18 18:18:04
Légy ajándéka Mindenkinek!
... békességet hozol mindazok számára, kiknek életét megérintetedd.
Légy maga a békesség.
Érezd át és fejezd ki Isteni Kapcsolatodat a Mindennel, és minden személlyel, hellyel és dologgal.
Ragadj meg minden körülményt, mondj magadénak minden vétket, oszd meg örömödet, elmélkedj minden titkon, képzeld magad mindenki helyzetébe, bocsáss meg minden sértést ( beleértve a sa...
2018-03-16 23:24:01
Durván károsak az édesítőszerek:
Durván károsak az édesítőszerek: évtizedek óta mérgeznek minket vele, és már rég tudják, hogy veszélyes!

Az élelmiszeripari botrány kirobbanóban van. Mérgezett társadalomban élünk?


A mesterséges édesítőszerek piaca egyre szélesebb, miközben maguk a termékek biztonsága nem garantált Erre több, frissen napvilágot látott tanulmány is rávilágít.

V...
2018-03-16 01:59:11
Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és Tiborcz István
... ilyenek vagytok! Nektek csak irigység meg bosszúság, hogy a dolgos magyar kezek milyen szép eredményeket értek el! Mert ez világszínvonal, ez az igazi NB1! És akkor meg jöttök ezzel a dologgal, hogy 12 milliárdot csaltak el?
Hát erre én azt mondom, hogy: ÁLLÍTÓLAG! Vagy azt, hogy: HAZUGSÁG! Vagy mindkettőt, ha ahhoz van kedvem!...
2018-03-11 19:52:12
Egy ideig
... aprók, tiszta világoskékek, olyanok, mint az ...
2018-03-04 16:57:39
Balogh Bertalan: Megalapozott gondolatok
... kell gyermekeinknek és unokáinknak, mert minden újat összeomlás előz meg.

A hadvezérek, Sztálinok, Hitlerek és hasonlók, akik a világ urai akartak lenni, ,,csak" egy dologgal nem számoltak: azzal, hogy az emberiség, vagy a nemzetek nem nagyobb, vagy kisebb masszával egyenlőek, hanem leginkább élőlényhez hasonlíthatók. Élőlényhez, amelynek lelke, emlékezete, ö...
2018-03-02 22:23:59
Szép gondolatok...
...


"A szerelem önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy jó adag tudatossággal, önismerettel, etikával, felelősségvállalással és néhány olyan dologgal, ami az érzelmeken túl a garancia lenne a jól működő párkapcsolathoz."


Pilát Gábor...
2018-03-01 17:51:24
Folyékony mosószer - házilag elkészítve
... otthon elkészíthető alternatívát. Nincs más dolgunk, mint nagyobb tételben beszerezni néhány olyan alapanyagot, melyet sokféle termékben használhatunk, kiegészítve még néhány speciálisabb dologgal.

Jó, ha mindig van otthon:

-szódabikarbóna

-mosószóda

-ecet

-természetes szappan

-citromsav

-illóolajak
...
2018-03-01 12:01:34
A bűnbánat útja
... Ő!
* Határozz meg olyan gondolatokat és tetteket, amelyek segítségével helyettesítheted...
* a hazugságot igazsággal,
* a bűnös indítékot igaz indítékkal valami olyan más dologgal kapcsolatban, ami tetszik Istennek,
* a bűnös viselkedést igaz viselkedéssel!

6. LÉPÉS: KERESD A KÖZÖSSÉGET MINT A KEGYELEM ESZKÖZÉT!
* Ha még nem tetted volna, tájéko...
2018-02-22 17:34:46
Quadrocopter Funtic 51 x 34,6 x 9 cm - Revell


A Quadrocopter Funtic 51 x 34,6 x 9 cm - Revell leírása:Középméretű quadrocopter, minden aktuálisan szükséges dologgal: sok sebességi fokozat a kényelmestől a gyorsig, flip-funkció, headless mód. 4 erős motor, alátétmeghajtás, gyors, precíz kormányzás. A nagy L...
2018-02-17 14:36:01
1 2 3 ......................138 139 ...........208 209 ...........276 277 278 
Címkék: Szent Péter, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, Tiborcz István, Balogh Bertalan, Ezután Szent Péter Benedeket, Isteni Kapcsolatodat, Pilát Gábor, KERESD KÖZÖSSÉGET MINT KEGYELEM ESZKÖZÉT, bűnbánat útja, meleggel töltött, élelmiszeripari botrány, mesterséges édesítőszerek, termékek biztonsága, dolgos magyar, világ urai, szerelem önmagában, garancia lenne, hazugságot igazsággal, bűnös indítékot, bűnös viselkedést, Quadrocopter Funtic, helyettesítheted, élelmiszeripari, párkapcsolathoz, alátétmeghajtás, miniszterelnök, gyermekeinknek, szódabikarbóna, világszínvonal, édesítőszerek, használhatunk, tudatossággal, hasonlíthatók, türelmetlenek, viselkedéssel, társadalomban, kapcsolatodat, megérintetedd, quadrocopter, speciálisabb, megalapozott, kényelmestől, gondolatokat, alternatívát, segítségével, világoskékek, elkészíthető, önismerettel, kapcsolatban, kirobbanóban, eredményeket, viselkedést, unokáinknak, mindenkinek, szívesebben, mesterséges, középméretű, dalolgatott, pihengetett, természetes, hasonlóképp, alapanyagot,
© 2013 TVN.HU Kft.