Regisztráció  Belépés
Valakit megöleltem

Valakit megöleltem, vagy ő ölelt engem, és a legelső gondolatom nem az öröm volt, hanem az, hogy "Jaj! Ebből baj lesz!" Mindnyájunkban van drótakadály! Bennem is, benne is. És amikor oda kell adnom magam, félek, hogy megszúr. Sebezhető leszek. És sebzek.
Müller Péter...
2018-04-15 16:40:56
Simicskó: újabb mérföldkőhöz ért a Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program
...
Benkő Tibor vezérkari főnök elmondta: a csaknem 3 milliárd forint értékű beszerzés nyomán 27 Rába tehergépjárművel, 8 készlet mobil ellenőrző-áteresztő ponttal, négy készlet drótakadály gyors telepítésére szolgáló utánfutóval és egy emelővillás targoncával bővül a honvédség szárazföldi eszközparkja.
A vezérezredes hozzátette, a 27 Rába H14-es rendszerbeállításával a honv...
2018-03-19 12:31:59
Heti útravaló Müller Pétertől - 298. rész
... én hányszor éreztem már!"

Valakit megöleltem, vagy ő ölelt engem, és a legelső gondolatom nem az öröm volt, hanem az, hogy ,,Jaj! Ebből baj lesz!" Mindnyájunkban van drótakadály! Bennem is, benne is.


Mindnyájunkban van drótakadály! Bennem is...
2017-10-10 23:35:37
Bárd Oszkár: Lidérces titok
... mért mar a szélvész?
Mi ez a bírhatatlan pokol?

A verejtékes, ájult földre
véresen hullok. S szól a táj:
"Nézz fel, a hegyek tetején még
ott áll a sok dr...
2017-06-13 06:05:16
Huszárok, utánam!– így lett hős egy magyar ezred
... megjárt katonáink sem láttak. Mindenki oda volt. A gépfegyvereket irányító tisztek közül többen sírva fakadtak... Mikor a megtépázott ellenséges lovasság visszavonult, valamennyien a drótakadályok elé siettünk, hogy bekötözzük a sebesülteket, és eltemessük a halottakat. A sebesült huszárokat azonban nem lehetett megközelíteni, mert feltápászkodtak, és ránk lőttek. A nyomorulta...
2017-01-15 11:12:19
Tökéletes képek a váci börtön elől, ahol kisbusz helyettesí
... mielőtt a rabok megrészegültek volna a lehetőségtől - egy Dodge és egy Opel kisbusszal torlaszolta el a bejáratot, és a bevándorlás elleni küzdelemben megismert gyodát (gyorstelepítésű drótakadályt), valamint fegyveres őröket vezényelt a kapu hűlt helye elé.
Fotó: Mihádák Zoltán

Kérdésünkre a Belügyminisztérium a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát jelö...
2016-12-02 19:51:40
Illegális bevándorlás - Kerítést emelnének a szerb-román határon romániai polgármesterek
... hogy Magyarország kerítést épít déli határán, a bukaresti külügyminisztérium pedig helytelenítette, amikor a budapesti kormány bejelentette: adott esetben a Romániával közös határán is drótakadályt emel.
Darius Postelnicu, a román-szerb határ mentén fekvő Zsombolya (Jimbolia) polgármestere a Krónikának elmondta, nem kívánja megszabni a bukaresti kormánynak, milyen módszereket...
2016-09-14 09:51:13
Illegális bevándorlás - Fidesz: a zalai határszakaszokon nyugalom van
... osztrák és horvát közös működtetésű - rendőrségi koordinációs központban, majd a zöldhatáron. Ezután Letenyén, a Mura menti magyar-horvát zöldhatáron tájékozódott a gyorstelepítésű drótakadály állapotáról, illetve találkozott az ott szolgálatot teljesítő rendőrökkel.
A bejárást követően a képviselő elmondta: mindkét zalai határszakasz a "béke szigete", ugyanis az elmúlt nyolc...
2016-07-29 19:04:30
HAZUGOK és HAZUGSÁGOK ELEMZÉSE
... orvtámadásnak minősítették a németek akcióját, lehazudva a nyugat felé készülődő (kb. öt milliós létszámú) haderejük szándékát, a védelmi berendezéseik (futóárkok, bunkerek, aknamezők, drótakadályok, stb,,) felszámolását, a gyorsjáratú harckocsik és páncélozott harcjárművek előrevonását, valamint a csapatok kelet- és közép-európai térképekkel való ellátását!

Mindez nem ...
2016-06-25 17:53:44
Illegális bevándorlás - Először ítélkeztek Zalaegerszegen határzársértéses ügyekben
... együtt léptek át illegálisan a határon.
A 21 éves szír vádlott hétfőn délután jött át a horvát-magyar határon az ideiglenes biztonsági határzár első vonalát jelentő gyorstelepítésű drótakadályon, majd átmászott a határzár kerítésén is. Nem sokkal később Zákányban fogták el a rendőrök.
A gyorsított eljárással bíróság elé került férfi tolmács közreműködésével elmondta: eg...
2016-06-01 17:52:56
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Müller Pétertől, Bárd Oszkár, HAZUGSÁGOK ELEMZÉSE, Müller Péter, Benkő Tibor, Rába H14-es, Mihádák Zoltán, Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, Darius Postelnicu, Ezután Letenyén, magyar ezred, váci börtön, szerb-román határon, zalai határszakaszokon, legelső gondolatom, öröm volt, emelővillás targoncával, honvédség szárazföldi, vezérezredes hozzátette, bírhatatlan pokol, hegyek tetején, gépfegyvereket irányító, megtépázott ellenséges, sebesült huszárokat, rabok megrészegültek, bevándorlás elleni, kapu hűlt, budapesti kormány, román-szerb határ, bukaresti kormánynak, gyorstelepítésű drótakadály, bejárást követően, képviselő elmondta, elmúlt nyolc, németek akcióját, nyugat felé, védelmi berendezéseik, gyorsjáratú harckocsik, csapatok kelet-, horvát-magyar határon, ideiglenes biztonsági, határzár kerítésén, gyorsított eljárással, határszakaszokon, tehergépjárművel, határzársértéses, közreműködésével, parancsnokságát, gyorstelepítésű, feltápászkodtak, helytelenítette, zalaegerszegen,
© 2013 TVN.HU Kft.